Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Nie uwierzycie – wiem. Ale to prawda! Daniel będzie w Krakowie! Teraz na kilka dni, a potem prawdopodobnie na stałe! Przyjedzie 1 września. Zna mojej koleżanki kuzynkę, która idzie w tym roku do pierwszej klasy i na prośbę jej rodziców (z którymi jest spokrewniony, aczkolwiek to dalekie pokrewieństwo, bo Daniel ma babcię - Polkę w Krakowie) przyjedzie do niej. To taki prezent, żeby ta kuzynka za bardzo nie płakała, że musi do szkoły chodzić i zostawać bez rodziców :D
A potem, jak już nakręci ostatnią część Harrego Pottera, to zamierza do Polski przeprowadzić się na stałe. Tyle ile ma kasy pozwoli mu na dostatnie życie w naszym kraju bez konieczności pracy.

Wiem to od mojej koleżanki. Ponoć osobiście poznała Daniela.
A czemu to możliwe? Bo zarówno rodzice koleżanki jak i rodzice jej małej kuzynki to bogaci, dobrze ustawieni ludzie, którzy jeżdżą w interesach po całym świecie, znają dobrze języki obce, są wykształceni i mają dużo znajomości.

Dlatego pamiętajcie, że warto się uczyć, bo może w przyszłości też poznacie kogoś sławnego :)

Pozdrawiam! :D

julka90

Jakoś Ci nie wierzę, mówiąc szczerze.

EnidAnGleanna

w sumie to nie mam powodu żeby ci nie wierzyć ale to brzmi trochę za
bajkowo. Ja mieszkam blisko krakowa i jestem pewien że usłyszałbym o takim
newsie a nie zdziwiłbym się gdyby podawano go w wiadomościach
ogólnopolskich. Jestem pewien że w lokalnych to na 100%

Jake14

ile masz lat? 13? 14? bo jakoś trudno m uwierzyć że masz rocznik 90 jak w nicku

julka90

Ludzie, co Wy z tą babcią z Polski?
Powiem to raz i mam nadzieję, że ostatni. Gdyby Daniel rzeczywiście miał babcię w Polsce, to by często wpadał do "nas" z wizytą, a on nigdy nawet nie był w naszym kraju.

Poza tym, już to widzę, jak Daniel zostawia Anglię i przeprowadza się do naszego jakże cudownego kraju...

snowdog

OO i zagra w polskiej wersji "Seksu w wielkim mieście " xD buaha

użytkownik usunięty
arwena16

Żal mi ludzi, którzy wymyślają ploty o Danie, nawet takie, że gdzieś pojedzie, a nie, że jest np. gejem.