Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Oglądałam premierę wieźnia Azkabanu i....gdy zobaczyłam Daniela na ekrane to zapytałam:"To ten facet ma być Harrym??" Daniel wydaje mi się już zbyt dorosły i dojrzały jak na rolę małego czarodzieja.Wiem,ze Harry również dorasta,ale on w 3 części ma dopiero 13 lat...A w 5-15 tyle co teraz Daniel...Nie jestem fanką Daniela,ale lubię go i lubie książkę...Ale jednak on nie powinien grać w dalszych czesciach ze względu na swoja dojrzałość.Pozdrawiam wszystkich fanów Daniela i Rona :))))))

użytkownik usunięty
arwena_immortal

on rosnie raazem z filmem i wsztscy bardzo nadaja sie do swych rol

użytkownik usunięty

ej no sory ale jak wymienia daniela na mlodszego dzieciaka to bedzie bez sensu. bo co niby nagle harry przestanie rosnac a moze zacznie sie kurczyc. dla mnie wyglada swietnie i w zadnym wypadku nie powinni go zmieniac . DAN RULLLLEZZZZ!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
arwena_immortal

Ja uważam, że nie powinni zmieniać aktorów bo wtedy film traci na autentyczności. No właśnie- może zacznie się kurczyć??? Nikt nie przyjdzie do kin jak zmienią aktorów w tym ja. Z poważaniem - Paulinka:D

użytkownik usunięty
arwena_immortal

Ja powiem tylko tyle jak zmienią aktorów to wpierdolę nie wiem jeszcze komu ale komuś na pewno!!! I jeszcze jedno: Daniel rośnie i Harry rośnie i tyle. Poza tym zmiana aktorów= mniejsza wiarygodność filmu= mniej oglądalności= mniejsze zyski= brak zmiany aktorów to proste!!!!!