Nie wiem czy wiecie, ale adres mailowy i telefon Daniela, a przy nim jeszcze ":*" były w skradzionej książce telefonicznej Paris Hilton (do znalezienia w necie). My już zadzwoniłyśmy i z nim gadałyśmy :DDDDDDDD!!!!!!! Dzwoniłyśmy jeszcze do Eminema i Christiny Aquilery!!!! (boję się rachunku za telefon, ale co tam, warto było :P) Wiecie jaki on ma słodziutki głosik (mówie teraz o Danim oczywiście)!!!! Tylko co mnie martwi... Co jego adres i telefon i jeszcze z tym buziakiem robił w książce tej zdzi... eee... dziewczyny się znaczy... Martwie się o misiaczka. Co sądzicie na ten temat????
naprawdę z nim rozmawiałaś?!?!? jakoś wierzyć mi się nie chce :) Wybacz ale wydaje mi się, że to kolejna bzdura na miarę "Daniel odpisał po polsku...bla bla bla" w każdym razie pozdrawiam Cię.papa
zgadzam sie z tobą, to jest niemozliwe żeby ona gadała z naszym Dannym(:*) może ona tak tylko dla beki se powiedziała żebyśmy teraz się pokłóciły...ona chyba rozum straciła :P
Silk~16
hehehe. cos mi sie wierzyc nie chce ze na serio gadalas z Danielkiem. no i z eminemem i christiną augilerrą. hihihi. ale jak na serio z nim gadalas to podaj numer!!! wiecie co?? mam ochote obejrzec titanica po raz setny:):D
pozdro
Julka:)
czy ja wiem... mam nadzieję ze to nie znowu jakaś ściema... a tak poza to kto to jest ta jakaś Paris....(czy co w tym stylu)...
powiedz nam o czym z nim gadałaś?? chciał z tobą gadać...?? co powiedział na początku a co ty.... i wogule zdaj nam całą relacje...(ale chyba nie gadałaś z nim po polsku???)
pozdro
nie!!!!!! Łysa!!!!!! tylko nie ty!!!!!!!!!!!! nie mow ze to uwierzylas.......
mowa tu o Pari Hilton jednej z siostr ktore odziedziczyle fortune tatusia jaka zbil na siecie exkluzywnych hoteli na calym swiecie.....cos tam jakos byla ostatnio sprawa z tymi numerami telefonow i z Pari ale dokladnie nie wiem o co chodzilo....ale powiem ci i wam wszystkim ze to juz jest najglupsze co mogl zrobic ten ktos ktory zalozyl ten temat....bo to nie prawda...bo chcial zrobic soba furrore i zwrocic na siebie jakas uwage.....nawet jesli masz jakis telefon niby do dana to on juz nie jest jego...po tej aferze kazda z tych gwiazd zmienila sobie numer telefonu ze wzgledu na osobiste bezpieczenstwo i swiety spokoj......
pozdro monisia:)
jeju co to za kompletne bzdury? jasne zadzwoniłas do augilery kochana jej osobisty numer nigdy by nie wpadł w nie powołane łapska bueheh w notesie paris hilton telefon harrusa?? co ją obchodzi jakiś głupi chlopak co gra w filmach dla fanatyków. a pozatym bredzisz i wkurzają mnie takie ściemniary jak ty a tu jest ich dużo .
Tak się składa ,że mam kopię tej książki i tam nie ma numeru żadnego Radcliffe:/.Tam jest jakiś Daniel ale to nie ten:/.Ehh czy wy myślicie że Paris chciałaby mieć numer jakiegoś nastolatka?Niby po co?:|.Pewnie już wszystkie gwiazdy pozmieniały numery telefonów i e-maili a jak jeszcze nie to niebawem to zrobią więc pospieszcie się;)
Ok, tak serio to z Danielem rozmawialysmy tylko chwile. Zdobylysmy te numery zaraz pierwszego dnia, kiedy jeszcze mozna bylo je latwo namierzyc w internecie. Wtedy ta ksiazka zawierala wiecej numerow niz teraz. Bylo jasne, ze ludzie zmienia namiary, juz dawno to zrobili, ale nam sie akurat udalo. Co prawda u Eminema i Chrstiny wlaczala sie tylko sekretarka, ale Daniel zamienil z nami kilka slow. Powiedzial tylko, ze to on, ale musi zmienic numer, bo ludzie zaczynaja do niego wydzwaniac i zebysmy juz wiecej nie dzwonily. Ale glosik ma naprawde slodziutki i w ogole byl bardzo milusi. :D Pozdrawiamy.
Heh.Wiesz co myślę na ten temat?Że jesteś jakaś nie teges..i że to są bzdury totalne.Nie wierze w to.Z resztą wiele dziewczyn chciałoby spotkać Dana pogadać z nim ale to tylko marzenia...poprostu brednie...papa i trzymaj sie cieplo=)
Ata 14
eee... tam...
prawdz, nie prawda, fajnie jest poczytać te wasze komentu...
zwalają z nóg...
pozdro...
agresywna :)
ja w to nie wierzę tak samo jak większość tego forum, ale jesli naprawdę z nim gadałaś to masz sie z czego cieszyć (chociaż to ze ci powiedział ze masz nie dzwonić, nie było zbyt miłe).... dziękuje za wyjaśnienie mi kim jest ta jakaś tam Paris.... no i jak się jeszcze komuś uda się przespać z Danielem, zdobyc jego adres lub telefon... to piszcie ... podzielcie się wrażeniami...hiheiehiehe
pozdro
buhahahahha....jasne...a wiecie ze paris miala tez nr telefonu do michaela jacksona...wiecie namierzylam go pierwszego dnia oczywiscie i udalo mi sie zamienic z nim kilka slow...no wiecie....opowiadal mi krotko o jego karierze i nosku a potem umowilam sie z nim do jego zoo w neverland....juz wam mowie ze bedzie suuuuper:)
blagam nie wierzcie w to.....
pozdro monisia:)
hm... dziwne, bo jak ostatnio u niego byłam (m. Jacksona) to mówił tylko o swoich młodych przyjaciołach, a nie o nosie(może dlatego, że juz go nie ma)...
pozdro...
agresywna :)