HA! już dość plotek o tym że Dan nie zagra we wszystkich częściach Harrego Pottera.
Daniel osobiście powiedział w jednym wywiadzie że nie może doczekać się zagrania w 6 i 7 części , gdy scenki miłosne będą
bardziej rozwinięte :) czyli już wiadomo - będzie grał. Ciekawe ile dziewczyn będzie zazdrościć Bonnie Wright (Ginny Weasley) ;)
Ah... czegóż ja bym miała jej zazdrościć?:) Przecież zagram Romildę Vane i uwiodę go w klopie :) Tylko i wyłącznie dzięki mnie Danielisko straci cnotę, jeżeli jeszcze jest w jej posiadaniu :D
pozdro
3mcie się
Julia :)
Ta oferta jest niezwykle kusząca, lecz aktorka grająca Martę ma 40 lat :D:D No ale w tey wannie to szkoda słów :D Cały czas sie tak do niego przysuwała.. I te odgłosy
:D:D
pozdro
3mcie się
Julcia :)
Kiedy wy przestaniecie w kółko o Radcliffie. Przez to, że są zapatrzone w aktorów większość dziewczyn nie dostrzega chłopaków wokół siebie. I nie piszę tego jako ,,biedny i samotny".
Daneczek, ach Daneczek ile ja bym da.ła by być którąś z twoich kumpeli. Od zawsze gadał że zagra ale to wszystko zależy od producentów dlatego mówią czasem nie pewnie czy zagrają, bo do póty nie podpiszą kontraktu wszystko jest na fifty fifty:P a i jeszcze coś Danek to dziewica na bank!!!!!:P
ja mysle osobiscie,ze fakt,iz daniel radcliffe nam sie podoba(mniej lub bardziej) nie sprawia ,ze nie dostrzegamy w okol siebie innych chlopakow-_-" jesli jakas dziewczyna Cie rzucila dla danielka lub przed daniela to ona jest glupia nie danie XD no taka prawda:)
moniqa^^
aj! sory! ty napisales,ze nie piszesz jako 'biedny i samotny'-_-" no niewazne...w takim razie jesli kogos dziewczyna rzucila przed daniela to jest debilka i kropka XD
moniqa^^
Ja oczywiscie jestem za tymi dziewczynami, które popieraja Dana :)
To nie prawda ze nie zauwazamy chlopaków wokól nas, poprostu Dan jest taki ze nie mozna go olac ;) ;) aha zapraszam na mojego bloga o Danie!! mam tam dla was konkurs - blog jest nowiusienki i dlatego konkurs ma dosc swietna pierwsza nagrode!!! kto wie? moze którejs z was sie uda?
www.danny-radcliffe.blog.onet. pl
Hej a wlasnie ja nie wiedzialam ze Jeczaca Marta ma az 40 lat?! to naprawde prawda? op matko ! nie dziwie sie ze Dan sie od niej odsuwal ;) ;)
Aha! i czytalam w wywiadzie ze Danowi sprawia przyjemnosc grania w Harrym Potterze, i ma zamiar podpisac kontrakt na 6 i 7 czesc, mówi ze juz sie nie moze doczekac scenek milosnych :D :D
to fajnie że we wszystkich zagra, bo głupio by było zmieniać głównego bohatera. chyba bym sie przyzwyczaiła do tego że pottera gra kto inny niż daniel radcliffe.