Niedawno przeczytałam już (dokładnie nie pamiętam gdzie) że nasze słońce (czyt. Dan) będzie grał w filmie" December boys". premiere datuje się na 2006 rok. Na filmwebie znalazłam coś niecoś o nim:
„Gwiazda serii filmów o "Harrym Potterze" - Daniel Radcliffe dołączył do obsady filmu "December Boys". Zdjęcia do filmu mają ruszyć w listopadzie na wybrzeżu POŁUDNIOWEJ AFRYKI (lol)
Film powstanie w oparciu o powieść Michaela Noonana, pod tym samym tytułem. Książka opowiada o czterech sierotach, które opuszczają sierociniec i udają się na wakacje nad morzem. Kiedy okazuje się, że jedno z dzieci może zostać adoptowane przez parę z nadmorskiej miejscowości, przyjaźń dzieci zostaje wystawiona na ciężką próbę.”
No właśnie jakby ktoś z was wiedział coś niecoś o tym filmie to fajnie będzie jak coś tu napisze.
A poza tym to mam małe zastrzerzenie: „December boys” na 2006 a zakon feniksa na 2007!!! nasze słonko bedzie miało 17 lat a grać będzie 15 latka czy to nie jest czasem lekkie nieporozumienie? Nie wyobrażam sobie filmów o harrym bez niego:( jak tak dalej pójdzie to chłopak zagra co najwyżej starego dumbledora:)
A co wy o tym myślicie?
Wg. mnie jeżeli Daniel nie będzie grał w następnych częściach to po prostu nie tylko fani się zawiodą ale i film na tym straci (pewnie wiele ludzi (czyt. Fanek dana) idzie na ten film tylko dlatego że on tam gra!) No i musze powiedzieć że WIEM o tym że będzie grał, bo już były kontrowersje na ten temat (czy będzie grał czy nie).
I to nie jest kolejny temat do zapewniania się o tym że będzie grał...
(Heh)
Pozdrawiam
hmmm...ale wiesz co powiem tobie moja droga:) nie wiesz...ale sie dowiesz XD przeciez Tom felton ma 17,prawie 18lat a grał teraz 14-latka i nie wygladalo to tak zle,chociaz w sumie tom tu nie gra duzej roli i na niego zwraca sie mniejsza uwage^^...ej ale swoja dorga to fair,ze przez film daniela zakon fenixa bedzie pozniej:(bziuuuum:PPprzezyje:D :D
a ja sobie z danradcliffe.com sciagnelam konferencje prasowa z danielem jak mowil o tym filmie i w ogole takie tam:D ale cos wspomial o tym,ze teraz siedzi w Australii w zwiazku z kreceniem tego filmu:)hihi:)
to jasne,ze film by stracil za duzo....na wartosci...
a grac w piatej czesci bedzie bo juz podpisal kontrakt...na prawie 15mln...lol:D ale powiem wam tak! w krotkich wlosach jest paskudny!!!!!!!!!!!!!no.... i o to mi chodzilo XDXD
moniqa^^
no tak jak moniqa powiem ze niema co sie przejmować... bo i tak go odmłodzą.... dwa lata to nie az tak dużo :P... no a co do tego filmu to mam nadzieje ze to jego zaadoptują ...hehehe...xD