Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Niedawno przeczytałam już (dokładnie nie pamiętam gdzie) że nasze słońce (czyt. Dan) będzie grał w filmie" December boys". premiere datuje się na 2006 rok. Na filmwebie znalazłam coś niecoś o nim:

„Gwiazda serii filmów o "Harrym Potterze" - Daniel Radcliffe dołączył do obsady filmu "December Boys". Zdjęcia do filmu mają ruszyć w listopadzie na wybrzeżu POŁUDNIOWEJ AFRYKI (lol)
Film powstanie w oparciu o powieść Michaela Noonana, pod tym samym tytułem. Książka opowiada o czterech sierotach, które opuszczają sierociniec i udają się na wakacje nad morzem. Kiedy okazuje się, że jedno z dzieci może zostać adoptowane przez parę z nadmorskiej miejscowości, przyjaźń dzieci zostaje wystawiona na ciężką próbę.”

No właśnie jakby ktoś z was wiedział coś niecoś o tym filmie to fajnie będzie jak coś tu napisze.

A poza tym to mam małe zastrzerzenie: „December boys” na 2006 a zakon feniksa na 2007!!! nasze słonko bedzie miało 17 lat a grać będzie 15 latka czy to nie jest czasem lekkie nieporozumienie? Nie wyobrażam sobie filmów o harrym bez niego:( jak tak dalej pójdzie to chłopak zagra co najwyżej starego dumbledora:)
A co wy o tym myślicie?
Wg. mnie jeżeli Daniel nie będzie grał w następnych częściach to po prostu nie tylko fani się zawiodą ale i film na tym straci (pewnie wiele ludzi (czyt. Fanek dana) idzie na ten film tylko dlatego że on tam gra!) No i musze powiedzieć że WIEM o tym że będzie grał, bo już były kontrowersje na ten temat (czy będzie grał czy nie).
I to nie jest kolejny temat do zapewniania się o tym że będzie grał...

(Heh)
Pozdrawiam

Pscola_2

hmmm...ale wiesz co powiem tobie moja droga:) nie wiesz...ale sie dowiesz XD przeciez Tom felton ma 17,prawie 18lat a grał teraz 14-latka i nie wygladalo to tak zle,chociaz w sumie tom tu nie gra duzej roli i na niego zwraca sie mniejsza uwage^^...ej ale swoja dorga to fair,ze przez film daniela zakon fenixa bedzie pozniej:(bziuuuum:PPprzezyje:D :D
a ja sobie z danradcliffe.com sciagnelam konferencje prasowa z danielem jak mowil o tym filmie i w ogole takie tam:D ale cos wspomial o tym,ze teraz siedzi w Australii w zwiazku z kreceniem tego filmu:)hihi:)
to jasne,ze film by stracil za duzo....na wartosci...
a grac w piatej czesci bedzie bo juz podpisal kontrakt...na prawie 15mln...lol:D ale powiem wam tak! w krotkich wlosach jest paskudny!!!!!!!!!!!!!no.... i o to mi chodzilo XDXD
moniqa^^

danielradcliffe1

no tak jak moniqa powiem ze niema co sie przejmować... bo i tak go odmłodzą.... dwa lata to nie az tak dużo :P... no a co do tego filmu to mam nadzieje ze to jego zaadoptują ...hehehe...xD

Pscola_2

Eno, spójrzcie moze najpierw na jego filmografie,a dopiero potem zakładajcie temat..
Już Daaawno wiadomo że Daniel zagra w tym filmie :D ;);)

I to ze zagra 15latka, to nic takiego Tom Felton będzie miał... Moze z jakieś 19.. :P:P