Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Poddaje ten temat na forum ponieważ bardzo mnie denerówują deklaracje typu"Kocham Daniela nie mogę bez niego żyć". Przecież to banał. Przechodzicie normalną fascynacje tym aktorem. Nie zauważyłyście, że większość dziewczyn które się w nim "kochają" jest w wieku 12-14 lat? Owszem czasem, zdarzają się wyjątki. Ale wracając do tematu. Przecież nie możecie kochać kogoś kogo nie znacie! Bo miłość napewno nie polega tylko na tym, że ktoś nam się podoba z wyglądu. Miłość to głębsze uczucie. Więc proszę nie piszcie, że "strasznie go kochacie" bo to głupie i szczeniackie.

NastyGirl

no ale to wlasnie pisza odoby w tym mniej-wiecej wieku...trzeba im to wybaczyc...ja jak mialam 13 lat tez go 'kochalam' ale z wiekiem widzi sie jakie to bylo smieszne i pozostaje juz tylko mysl 'kurcze..te daniel jest naprawde ladny:D' i takie myslenia mam ja...dla mnie jest ladny...za ladny..'taka uroda powinna byc karana:/' no no ale,ale do cholery ja go nie znam!!!!chociez wcale bym nie pogardzial gdybym miala okazje go poznac:P
no i dlatego...rozummy dzieci ktore jeszcze z tego nie wyrosly:P
pozdro monisia:)

danielradcliffe1

Faktem jest, że osoby piszące "Kocham Daniela" są w wieku, kiedy nie odróżniają rzeczy realnych od nieralnych. Ja uważam, że Dan jest przystojny jednak go nie kocham. Może większość tych dziewczynek myśli że D.R do nich przyjedzie i zabierze do Londynu w złotej limuzynie. Trzeba się obudzić, ponieważ w Polsce też jest dużo fajnych chłopaków.

Pozdro

NastyGirl

no fakt troche fajnych chlopakow w polsce moze i jest...no dora..jacys sa:P
ale daniel o daniel no...slodki chlopaczek do potegi no:D ehh:P

NastyGirl

Całkowicie się z Tobą zgadzam :)
szczerze mówiąc to nie można tego nazwać zakochaniem tylko zauroczeniem :P
no bo przecież któż nie chciałby mieć takiego chłopaka co gra w filmach i pół świata go zna :P
ale szczerze mówiąc to i mnie denerwują takie teksty...i to nie tylko do niego...ale do każdego kogo się w życiu na oczy nie zobaczyło tylko na ekranie :P
pozdrawiam :)

mlkn

a ja mam pytanie... po kiego dałaś 2 takie same tematy??? tylko zajmujesz miejsce... a i ja sie wypowiedziałam na tamtym

NastyGirl

Mi się aktor podoba i wcale nie mówię, że go kocham. Po prostu mi się podoba. Ale przez mojego koleżkę(kolega) mówi, że kocham Dana i weźmiemy ślub(ja go wcale nie lubię, jest wstrętny!!!). A ja mu powtarzałam, że jak mam się poślubić jak go nawet nie widziałam(ja dalej nie mówię, że go kocham!!!)!!! Widzicie jakie jest moje życie, raz se mówią, że się ma chłopaka raz, że się nie ma!Przepraszam, że nie ten temat jaki jest,ale możecie mi coś doradzić? Chyba na początku roku szkolnego go zamorduję(oczywiście kolegę!!!)!!! Jak tak dalej będzie z tą wymówką(oczywiście z kochaniem i ślubem) To go zamorduję!!!!!!!!!!!!! Papa Agata

P.S.: I mi pwiedzcie czym otłuc mojego kolegę, bo najwyrażniej podręcznik nie zadziała, ma głowę jak u żołnierza!

NastyGirl

to że to nie jest miłość to wiem nawet ja mimo że mam te 12-14 lat ;)

NastyGirl

Tak się składa że ja tesh mam te 12-14 lat :D Ja sobie tak mowię że go kocham \:):) Uważam że jest bardzo przystojny :D I wiecie :D Łatwiej mi moowić że go kocham niż że sięw nim zauroczyłam :D

Julia

NastyGirl

ej...powinnismy kochac wszystkich bliznich naszych...wiec i kochajmy Daniela XD
a tak serio...myslalam,ze go kocham jakies 2lata temu...to byl jeszcze ten wiek... u mnie przynajmniej-_-"
moniqa^^

MoniQa_2

no... ja go "kochałam" rok temu... teraz mam bardziej prawdopodobna miłośc.... i już mi przeszło....chociaż nadal uważamze jest spoko