Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Ludziska!!!Słuchajta teraz co mam wam do powiedzenia!Przyjechałam specjalnie do Polski żeby poczytać te wasze durnowate wypowiedzi na poziomie i z bystrością pięciolatka z porażeniem mózgowym!I stwierdzam z przykrością jak bardzo jesteście narodem o zaniżonym poziomie inteligencji i poczuciu własnej wartości!!!A teraz nie szukajcie mnie bo ide sie rzucić z mostu...Sajonara!Emma Watson...No a teraz na serio!!!Mam na imie Justyna i chyba jak każdy tutaj wpisany jestem zagorzałą fanką Harrego Pottera ale mniejsza z tym...Co wy sobie wyobrażacie pisząc te wszystkie bzdury na temat Daniela Radcliffe'a?Myślicie że jeśli napiszecie o tym jak to pięknym trafem spotkałyście Dana to niby kto ma w to uwierzyć?Jestem zrozpaczona gdy czytam te naiwne,głodne kawałki pozbawione jakich kolwiek faktów!Dziwczyny!Błagam was!Zastanówcie sie nad sobą i nie ośmieszajcie sie w oczach prawdziwych pottermaniaków!PRZASTAŃCIE WRESZCIE CHRZANIĆ PIERDOŁY!!!Co za głupie szlamy...

hedwigs14

Jak tak czytam te wszystkie wpisy to mi się smutno robi...Ileż to znajomych i przyjaciół ma ten Daniel...Boże to jest strasznie żenujace,bo połowa (jesli nie więcej-albo nawet wszyscy) wymyślają sobie historyjki,że to znają Daniela,że sa jego przyjaciółmi,że piszą z nim maile albo Bóg wie co jeszcze...Ludzie dlaczego wy wszyscy robicie coś takiego? Ja rozumiem,że to pewie Wasze marzenia spotkać się z nim,ale niech one rzeczywiście pozostaną marzeniami a nie wymylać jakieś niestworzone rzeczy!!! Niedługo przeczytamy,ze jakaś dziewczyna ma z nim dziecko-albo co gorsza:co druga z jego fanek ma z nim potomka!! Zastanówcie się zanim cos napiszecie.Poza tym,pewnei i sam Daniel odczuł to,że niektórzy żeruja na jego sławie.Np.nigdy wczesniej z nim nie rozmawaili,w szkole omijali go na korytarzu,a teraz słyszy z ich ust jaki to on wspaniały przyjaciel i kumpel,chociaż nigdy wcześniej nie zamienili z nim ani słowa...To takie przykre-chcecie sie przypodobać komu? Pokazac,że znacie słynnego Harry'ego Potter'a? To smutne-mam nadzieję,ze Daniel nie daje sie tak zwodzić i sam dokładnie wie-kto jest jego PRAWDZIWYM PRZYJACIELEM,a kto tylko znajomym słynnego Harry'ego.Wierze,że Daniel potrafi ich odróżnić,bo jest teraz rzeczywiście dojrzałym męzczyzną-przeszedł szybki kurs dorastania i niejednokrotnie jest dojrzalszy od tych co tu wypisują takie głupoty.Pozdrawiam wszystkich!!!!!

użytkownik usunięty
hedwigs14

Jeśli naprawdę jesteś emma i znasz Daniela Radcliff'a to podaj jego adres e-mail:)ja nie pisze takich głupot bo się nie spotkałam z Danielem i nie wymyślam ale chcę go spotkac!!!:)prosze jak znasz adres e-mail to podaj mi go plis:(mój adres tpikulaa@interia.pl!!a to jest prawdziwy adres e-mail Ruperta???Rupert@rupertgrint.co.uk ???odpisz!!!PLIS!!

hedwigs14

ta emma i kto jeszcze...(lol2)...hehe...;);) ;)

paula_36

Ale macie problemy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech se piszą moze im to sprawia radoche. Ja tam spotkałam sie tylko z jedna osobą z HP EmmA Watson. Nic szczegolnego to spotkanie nabazgrała mi swoje immie na kawałku kartki i zrobiłam se z nia fote. Ale przeżycie!!!! A zresztą watpie czy by prawdziwi przyjaciele Dana wypowiadali się na forum że go znają, a kogo to obchodzi, z ich strony!!!!!!!!!!!!!! Niech se pisz a "marzycielą"czasem trzeba ustapić:P

hedwigs14

cześć Emma!! dasz mi swoj nr gg?? pogadamy sobie!! jestes moją idolką!! prosze!!!!!

LOL!

ottak

TAAAAAAA Emma napewno ma Polskie gg...oj tak na bank!!!!!!!!!

anetek

ty klamczuchu to ja jestem Emma Watson!! moje gg 0000000 !! nie udwaj czubka dobrze wiem ze jestes Elvis Presley i zdradze ze osoba pod nickiem anetek to Al Pacino a zreszta.....to przeciez my zalozylismy filmweb:D:D nie chlopaki?? BUAHAHAHA

hedwigs14

Harry Potter tyle stracił na tych filmach z Danim że po prostu żal. Gdyby nie te filmy może bym zniosła słowo Potter ale teraz ja zaraz widze tego kolesia w okularkach z którego taki aktor jak ze mnie. Różnica jest taka że ja zdaję sobie sprawę ze swoich "umiejętności" i zostawiam je tylko na szkolne apele.

alien_2

No cóż, na szkolnych apelach też tylko wybrańcy ... Gratuluję. Śpiewasz?

hedwigs14

Dziewczyno ogarnij się trochę, rozumiem przesłanie twojej wypowiedzi ale przegiełaś. Nie trzeba przyjeżdżać do Polski specjalnie po to żeby wejść na to forum, bo internet to takie cosik gdzie na polskie forum możesz wejść z każdego komputera na świecie podłączonego do sieci. Piszesz jakim to my jesteśmy "narodem o zaniżonym poziomie inteligencji i poczuciu własnej wartości" tylko jest mały problem bo wątpię żeby cały naród pisał takie głupoty na tym forumi podejrzewam że sama jesteś Polką więc piszesz też o sobie, więc jak następnym razem zaczniesz się wypowiadać na jakiś temat pomyśl trzy razy co chcesz napisać

hedwigs14

A ja jestem Cindy Crawford ;) Ktoś chce gg? :D
Boże ludzie, jak mam zły humor to zawsze wchdzę sobie na stronę takiego Daniele i czytam tego typu wypowiedzi. Od razu mi sie humor poprawia. To jest takie idiotyczne ,że aż śmiesze. Naprawdepolecam wszystkim wchodzić tu gdy mają doła.
Zaraz okaże się ,ze szanowny Daniel to tak naprawdę Polak ukrywający sie pod przybranym nazwiskiem i pól Polski to jego rodzina ;) I tak, co trzecia fanka ma z nim dziecko , więc moje proroctwo sie spełni ;)
TO JEST ŚMIESZNE! Chlopak ani grać nie potrafi ,ani jakiś przystojny nie jest [ okej, to juz kwestia gustu],a przedział wiekowy jego fanek waha się od 9 do 12 lat [ w porywach do 13].
Jesli wieć dalej ktoś chce robić z siebie pośmiewisko na skale krajową , to niech pisze takie histore rodem z kiepskiej komedii romantycznej ;)
pozdro

Mantra_2

jak coś to on mi sie odoba a mam 15 la:))pozdro:P

martus_6

hahahahahahahahahahahahahahaha hhahahahahahahahahahahahhahaha hahahahahahahahahahahahahhahah ahahahahahahahahahhahahahahaha hahahahahahahahahahhahahahahah ahahahahahahhahahahahahahahaha hahahahahahahhahahahahahahahah ahahahhahahahahahahahahahahaha hahahahhahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahahahaha hhahahahahahahahahahahahhahaha hahahahahahahahahahahahahhahah ahahahahahahahahahhahahahahaha hahahahahahahahahahhahahahahah ahahahahahahhahahahahahahahaha hahahahahahahhahahahahahahahah ahahahhahahahahahahahahahahaha hahahahhahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahahahaha hhahahahahahahahahahahah

martus_6

Hm, ja też. Ale nie rozumiem co to za argument, ze ci sie podoba? Równie dobrze możesz mieć 8, 39,5 czy 62 na karku i co z tego?

hedwigs14

ludzie was naprawde (przepraszam za wyrażenie) popierdoliło.

Katerina43221

heyah. spotkalem emme w parku. bylismy na sexownej randce, ale cicho, bo ona ma chlopaka, takiego pedalka i on sie jescze dowie i bedzie afera, a ona szanuje np. pisma 'bravo' 'popcorn' i nie podobaloby sie jej, gdyby jej ulubione pismo o niej plotkowalo... bylo extra, supcio, spox..

boze co za kretynizm.

hedwigs14

czesc Emma:D jak tam zycie leci:D XD
moniqa^^

hedwigs14

Prawdziwych potteromaniaków powiadasz ... ? No to dlaczego piszesz na stronie Radcliffa, a nie Harry'ego Pottera? A poza tym "potteromaniak" to gatunek, o ile dobrze odmieniam, męski ... No i tu fakt, lepiej, żeby dzieczyny nie ośmieszały się przed chłopakami ...
Pozdrawiam

hedwigs14

ta. ja też czytałam wiele takich pierdół. i też mi się robi słabo, że ta polska to się zniża do poziomu wsi. chociaż chyba nawet na wsi takich rzeczy nie wymyślają;P. niestety takich 'ukochanych danielka radcliffelka' jest coraz więcej. trzeba się powoli przyzwyczajać. mam nadzieję, że ta głupota nie rozwinie im się w gorsze stadium.
pozdrowka dla prawdziwych potteromaniaczek :*

Myore

przez to wszystko zaczęlam czuć się jako ... no, niech będzie, że nim jestem, chociaż bardziej książek i ni lubię tego określenia za bardzo ... "potteromaniak", że jestem chłopakiem ... Paranoja polega na tym, że mi to w goóle nie przeszkadza ... Fajnie!

użytkownik usunięty
Kotylion

pfff. rzeczywiście te texty "Daniel napisał do mnie meila", albo "spotkałam go", to totalna głupota...
ja osobiście uwielbiam książki Rowning, a jeszcze pare lat tamu zupełnie szalałam na punkcie Harrego (z wiekiem troszke mi przeszło), filmami tez nie pogardzę, nie są złe, ale zawsze czytanie to co innego...
ale żeby tak wariować na punkcie D.R.... przecież od nie jest Potterem, moze i nie jest brzydkim ale czy taki piękny ??? wogle skąd to wasze szaleństwo się bierze ...??

hedwigs14

Buahaha... Dziecko kochane czy ty sie dobrze czujesz?