dlaczego do tego filmu wybrali tego 'aktora'?
1. Wygląd
2. Wygląd
3. Wygląd
itd...
Zero umiejętności aktorskich, zero talentu, no ale wszystkie 'mega-wypasione' fanki za nim szaleją. Więc po co go zmieniać? Te filmy są skierowane do pryszczatych gówniarzy, którzy nie mają pojęcia o kinie. A mogło być więcej niż dobrze...
Dlaczego??? odpowiem ci..żeby takie jak ty ludzie mieli PYTANIE...jeśli ci się nie podoba jedź do WB i im to powiedz..., A takiego Dana ci nie wywalą bo za duzo kasiory na nim zbili, ot co.
1.Wygląd. - a czy Potter miał byc piękny???
2. Wygląd - Nie biorą zbytniio tego pod uwage czasem, liczą sie umiejętność
3. Wygląd - ja uważam że wygląda tradycyjnie, przystojniaki są do niczego. Życie mnie juz nauczyło, a Dan nie został wybrany by byc jakimś obiektem sexu. Przynajmniej ja tak twierdze.
Lepiej nie przesadzajmy Dan nie jest z tym jednym nabrzydszych chłopaków.
Pryszcze to normalne u nastolatków, człowiek człowiekowi jest równy. Fakt sa cioty, ale to inna bajka.
Czy ty zrozumiałaś o co mi chodziło? Postaram Ci się to wytłumaczyć: uważam, że do tej roli wybrano go TYLKO z powodu wyglądu. Tak trudno to zrozumieć? Czy może coś Ci na móżdżek padło?
spokojnie. według mnie "wygląd" oznacza, że Daniel jestpodobny do Harry'ego, a nie, że jest ładny, bo to nieprawda, jest brzydki. Aleto tylko moje zdanie i prosze was nie piszcie, że się nie znam itp. (to do fanek) bo to jest moje zdanie i macie prawo się z nim nie zgadzać.
Po prostu mi się nie podoba.
wiecie co wam powiem nie powiem ze nie lubie dana ani czy go lubie bo nie znam go z charakteru swoja role w potterze gra coraz lepiej i do niej pasuje a co do wygladu to podobal mi sie tylko w hp i wiezniu azkabanu kto wie moze jeszcze wyladnieje ale nie mam nic do niego
a i jeszcze jedno w zupelnosci zgadzam sie z toba wyzej(anetek tak?? niewiem czy dobrze napisane) z twoja wypowiedzia na temat czemu wybarali 1 2 3 wyglad
wg mnie tez kierowali się wyglądem chociaż teraz taka charakteryzacja jest że z każdego by Pottera zrobili. skoro to nie wygląd to czym się niby kierowali? Tym jego "talentem"? Jest chyba juz 4 część a ten dalej gra jak pinokio.
Vicious - popieram. Wybrali go bo jest podobny. A szaleją za nim 13latki, albo trochę starsze jak to mówią - pokemony ;)
Nie pojmę na czym polega fenomen HP.
Mi się wydaje że dostał te role po znajomości, w końcu jego stara miała coś wspólnego z castingiem do HP, a jeszcze o ile mi wiadomo jakiś znajomy jego starszych sobie ubzdurał, że Dan byłby idealnym Harrym.
nie wiem co ta za fenomen ale lubie tego gostka bardzi, to fajny koleś. Ale zastanówcie sie przeciez wszyscy pracujacy w telewizjo to rodziny nawet w pols ce. Wszedzie jest tak. By dostać sie do telewizji bez znajomosci i klanów to trzeba bys naprawde i przy forsie i umiejętnym.
A ja czytałam kiedyś jakiś artykuł, w którym napisali że dostał się bez znajomości. No, ale sama nie wiem, najważniejsze że gra w HP.
On nie ma talentu. I mam to gdzieś jeśli ktoś powie, że mu zazdroszcze. Obejrzyjcie czasem wartościowe filmy, poczytajcie wartościowe książki. Nie obchodzi mnie opinia dzieciaków, które oglądają tylko Harry'ego Pottera (ach ten radklifek, ale on jest wypasiony) i czytają Bravo.
ja kiedyś lubiłam radcliffe'a... jak miałam 11 lat.
Czytałam wywiad z nim w gazecie-"tele świat" chyba i czajcie to:
"byłam na górze kiedy zadzwonił telefon, dzwonił reżyser i zapytał, czy nie chciałbym zagrać harry'ego pottera bla bla bla..." to chyba już wszystko jasne-jego ojciec zresztą zna columbusa, a pozniej glupio było zmieniać aktora.