Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Cześc... Mam taki problem... No bo to wszystko było tak... Kochałam Danielka 2 lata.. To były dwa lata wielkiej obsesji.... Plakaty, gazety(netu jeszcze nie miałam) I wiecie... Totalna obsesja.. Potem wysłałam do niego list.... Dostałam odpowiedź po dokłądnie dwóch tygodniach.. Ale chyba tego samego dnia sie odkochałam... No i potem po roku znowu to samo... Zaożyłam nawet klub złamanych serc i w bibliotece na każdej dużej przerwie opowiadałam historie ;] Siedzieliśmy sobie cicho w kąciku i wszyscy słuchali moich wymyś\lonych romantycznych opowieści ;) No ale potem znowu przeszło.... No ale wszystko sie skupiało wokół niego.. kiedy ładnie wyglądałam to wyobrażałam sobie że w gazetach piszą że oto dziewczyna Daniela Radcliffe'a.... I takie tam.. A kiedy śpiewam wyobrażam sobie że jestem w jakims reality-show jako drugi gośc a pierwszym jest DSan i patrzy na mnie z takim podziwem... i że chciałby wejśc do zespołu... Mam tak do dzisiejszego dnia.. I uświadomiłam sobie, że jednak to chyba jest to... ,jak myslicie.. Jestem, z nim zakochana/zauroczona czy też nie?"

Julia_9

Może po prostu ci odbiło :P
Na pewno przejdzie. Choć może być tak jak z narkotykami, że nie możesz przestać. Zrób sobie od niego przerwę. Nie patrz, albo wyobrażaj go sobie, jak wyciska wieeelkieegoo i soczystego syfa na środku czoła. No bo ma trądzik :D
Kieruję to do wszystkich dziewczyn zakochanych w tym aktorku.

użytkownik usunięty
Julia_9

wiesz, to w końcu przejdzie :) I myślę, że tak naprawdę nie jesteś nim chyba zauroczona, tylko przyzwyczajona do wzdychania do niego i tyle :) Przejdzie, zobaczysz :)Pozdrawiam ! :)

Dzieńdobrywieczór nazywam się jan nowak i od 20 lat sprzedaje pralki oraz ziemniaki na sztuki. Dowidzenia.

użytkownik usunięty
jarhead_

odbiło ci, jarhead...trudno...już na t lekarstwa nie ma...

cichutko...

jarhead_

albo zerknij na to, że nie masz szans nawet na spodkanie z nim:) Chyba, że masz jakieś super wpływy w rejonach Hollywood^^

Brownie

ja np. wyrwał bym mu ryja i skopał do nieprzytomnośći, taki ze mnie miły kolega...

użytkownik usunięty
jarhead_

bardzo miły kolega. Zwłaszcza taki, co ma problemy z własnym ego i próbuje to jakoś maskować...tylko, że mu to nie wychodz jakoś, ponieważ wychodzi na idiotę nie tyle co przed innymi użytkownikami, a przed samym sobą...Kolega ten ma pseudonim "Jarhead" i musi iść do psychiatry, ponieważ nie może się wyleczyć z własnych kompleksów...

jebnij sie z mostu juz nie bedziesz musiala zakladac takich pojebanych topikow

nie mam kompleksów.Powaga

użytkownik usunięty
Julia_9

Ale weźcie jej nie obrażajcie, co...? Wam to się nigdy żaden aktor, żadna aktorka tak mocniej nie podobał(a...? Wątpię...Ona Wam tu się zwierza, a Wy co...? nie szanujecie jej uczuć...rozumiem, że nie każdemu te uczucia mogą się podobać, ale ludzie, trochę szacunku...
Do autorki tematu :
Myślę, że nie powinnaś tak teraz tego wszystkiego rozważać. Mimo, iż to może wydawać się poważniejszym uczuciem, jest to tylko zauoroczenie i prędzej czy później ono przejdzie. Przecież nie znasz go naprwadę :)
Pozdrawiam !

Dzięki Ethine :) Aha... Tak na przyszłość nie wdawaj się w rozmowy z Jarhead'em :) Znacznie przewyższasz go inteligencją, więc po co tracić czas??:D

P.S. Jednak te ziemniaki mnie rozśmieszyły :D

Julia :)

Julia_9

morda psy zębate

jarhead_

jarhead koteczku kochany ... jak się nie uciszysz to my powabne pieski zaatakujemy cie z innej strony ..naprawde..ja nie zartuje ;P

Do zwierzającej się...Kochana..nie jestes sama równiez mi czasem odbija...i myśle w podobny sposób o Danie ale to jak nie mam nic do roboty..wymyslam głupoty..Głupie to ale co ja na to poradze to silniejsze ode mnie...wyrisniemy z tego;)

Julia_9

Śmiać mi się chce. I płakać jednocześnie. Ale jedno mogę powiedzieć - zawsze kiedy mam ochotę na dawkę mocnych wrażeń wchodzę na forum Radcliffe'a. 10-latki płaczące jak kochają chłopaczka, co zagrał w jednym filmie. Być może jesteście starsze, ale Wasze posty o tym nie świadczą... jak macie więcej niż 10 lat to... Wam zwyczajne współczuje. W końcu człowiek ma trochę przyzwoitości, aby nie wypisywać i nie zaśmiecać forum takimi pierdołami.

Skylaria

zgadzam się

Julia_9

Przynajmniej jedna rozsądna osoba :):)

Skylaria

a ty jako dorosło Pani powinnas ustąpić dziecią ... :P ale tu gnuj jest

anetek

gnój tu jest głównie z twojego powodu

Julia_9

Ała.
To taka troche obsesja.
A co było w tej odpowiedzi ? :F

nlt

Julia :) - mam nadzieję, że to jakaś żałosna prowokacja. W innym wypadku - jesteś popierdolona.

uhuyniutyiuyntuy_t687yu_

a ja myslalam ze tu wszyscy sobie wchodza zeby pozartowac;p

Julia_9

jula pamietam ten kącik ja tez w nim chyba byłam nie ty i te twoje milosci.........a co z filipem?

Anka_47

hehehehe :D: Anka.. Filip to już skończony.... omg.. rodział w moim życiu?:D Nie no :D:D Teraz sie liczy Danielek :D: Jak myślisz?? Dziewczynce dać na imię Nadia czy Jessica??:D:D

Julia_9

jula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czy tobie już kompletnie odbiło????????!!!!!!!!!!!!!!!! ! Jessica czy Nadia?To mają być polskie imiona!!!!!!!!!!!!!!!!!A nie jakieś dżesiki czy nadije:)A gdzie filip, dominik,maciej,edward,cezary,ł ucja i laura!!!!!!!!!! Sama to wymyślałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętasz???????? Nie odzywaj sie do mnie!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Anka_47

No ajsne, że pamiętam ;) Nie ściemniaj, bo gadałś dzisiaj ze mną cały dzień ;) E tam.. :P Będę miała 9 dzieci :D:D Dojdzie ejszcze Nadia i Jessica :P:P W końcu Dan to struprocentowy facet ;)

Julia_odeszla____

yyyy...o co yu sie rozchodzi!!!! bo cxzytam i wątku znaleźć nie moge...chcecie miec dzieci z Danielem ????|:|

anetek

hihihih :P ta zniesmaczona mina :D(lol2) Nie no... może :P Jeżeli będę m iała sposobnośc poznać Dana bliżej to... spokojna głowa ;) (żarcik:P)

Love Julia ;)

użytkownik usunięty
Julia_odeszla____

dlaczego jestes taka pewna, ze on akurat by cie chcial, moze nie jestes w jego typie...
a zreszta watpie, ze bedziesz miala ta sposobnosc poznania go blizej...
nie mowie tego zeby cie upokorzyc ale jestem realistka!!!
Agnieszka...

To Agnieszko dam ci dobra rade ta swoiją realistyczność zostaw dlka siebie:P gadaj konkrety anie docinaj

użytkownik usunięty
anetek

nie docinam tylko mowie to co mysle!!!
a jesli cie to urazilo to sory nie zamierzam sie klocic, skoro ja mam nie docinac to ty sie nie wymadrzja, ok?

Julia_9

czemu wy sie kłócicie?to jest nie do wytrzymania<zly>
a do zakochanej....wiesz co to jest?milosc platoniczna...przejdzie Ci kiedys;);)i przestańcie,bo to sie robi wkurzające;)