Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Eh... wiem, że to straszne ale Dan zamiast robić się ładniejszy robi się brzydszy :( Robi kretyński miny, rysy twarzy jakoś debilnie mu sioe wytegowały :D Nie jest już takim przystojniakiem jakim był na przykład w WA :(( Dlaczego.. Eh... Ale i tak najpiękniejszym chłopakiem na świecie :D:D :):) A co wy myślcice?:) Dan robi sie ładnijeszy czy eh.. brzydszy.... :(:(

Julia_9

Oj tam mi się podoba BO NIE JEST SZTUCZNY!!!!! to najważniejsze. Nie każdej musi się on podobać, ja ostatnio zaczełam patrzeć na ludzi co maja w wewnatrz tak jak powiedziłam Rowling "Dla mnie najwieksza tajemnica jest to co człowiek ma w sercu" dotarły do mnie te słowa i tera to moje motto jest. Wiem ze nie moge tych słów wiązać z Danielem bo go osobiscie nie znam ale próbuje go poznać choć troche z wywiadów, filmów, o tym jak mówi o sobie i jego otoczeniu. Najlepiej to widze gdy "na żywo" o tym mówi wtedy najbardziej mozna wyczuć człowieka. Nie wiem dlaczego go lubię, poprostu wpadł mi w oko ;)

Julia_9

Oj tam mi się podoba BO NIE JEST SZTUCZNY!!!!! to najważniejsze. Nie każdej musi się on podobać, ja ostatnio zaczełam patrzeć na ludzi co maja w wewnatrz tak jak powiedziłam Rowling "Dla mnie najwieksza tajemnica jest to co człowiek ma w sercu" dotarły do mnie te słowa i tera to moje motto jest. Wiem ze nie moge tych słów wiązać z Danielem bo go osobiscie nie znam ale próbuje go poznać choć troche z wywiadów, filmów, o tym jak mówi o sobie i jego otoczeniu. Najlepiej to widze gdy "na żywo" o tym mówi wtedy najbardziej mozna wyczuć człowieka. Nie wiem dlaczego go lubię, poprostu wpadł mi w oko ;)

anetek

Bardzo ladne motto, a co do Dana jest ladny , a na zdjeciach wiadomo ze wychodzi sie raz ladniej a raz brzydziej , tylko ci sie wydaje ze zrobil sie brzydki tak na serio nadal jest ladny i moim zdaniem bedzie coraz to ladniejszy!! :)