Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 695 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Głupie fanki Daniela

użytkownik usunięty

Uważam, że te dziewczyny, ktore mówią że kochają Daniela Radcliffa są po prostu głupie. Bez urazy dziewczyny, ale zastanówcie się, jak można kogoś kochać nawet go nie znać i nie rozmawiać z nim ? Przecież on jest tylko aktorem ! Zastanówcie się co piszecie, bo to jest naprawdę bezsensowne. Czekam na odpowiedzi : kto mnie popiera a kto jest przeciw temu co tu napisałam. Pozdrowienia - Dobrawa...

jejq przeciez to nie ejst prawdziwa miłośc tylko fascynacja aktorem lub zauroczenie !! ja też bardzo go lubie ale nie kocham go a dzewczyny mowiąc to ine mają na mysli prawdziwej miłosci:/ pozatym to nie jest podstawa do nazywania ich głupie bo to tylko swiadczy o twoim intelekcie

użytkownik usunięty
__Magda__

no wiesz, w sumie to prawda, bo może gdy jest pioza reflektorami to jest kapryśny głupi i nudny. ja go trochę lubię, bnajbardziej lubię chyba Feltona i Grinta. z tych najslawniejszych im jak namniej woda sodowa uderzyla do glowy

użytkownik usunięty
__Magda__

te dziewczyny kochają go za to że jest aktorem a nie za to że jest chłopakiem

użytkownik usunięty

Ja lubie Daniela ale nie tak przsadnie(jakis durnych listow tego typu:kocham Daniela).A pozatym to jest zwykly czlowik.

Zgadzam sie! Daniel jest przystojny, uroczy itp., itd., :PPP nio ale bez przesady... A poza tym kto tu mowi o prawdziwej milosci??? Fanek ma wiele, to fakt, ale ktory aktor ich nie ma??? A zwroc uwage tez na to czy te dziewczyny , ktore twierdza ze go kochaja, maja chlopakow (oczywiscie ze tak). Chiba ze mamy juz doczynienia z pomieszaniem we lbie ;)))) A moze slyszalas od jakiejs dziewczyny ktora go na serio zna ze go kocha co??? ;)))))

użytkownik usunięty

Zgadzam sie z toba bo pisza o mnie to ja Daniel Radcliffe serio,serio,serio,serio,serio,serio,

użytkownik usunięty

" serio, serio, serio, serio "
Bez komentarza.

hahaha.........pisałbyś po angielsku... :D Nie mówię więcej bo aż mi się chce płakać

A tak wogóle to ja przepadam za danem, ale wy chyba nie rozumiecie że to się tylko tak mówi że kogoś się kocha (mam namyśli aktorów) ja też mogę powiedzieć że go kocham. I nie mówcie że jestem głupia bo to jest nienormalne, przecierz to tylko się tak mówi!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

hi what you writeing on my topic
this is suck
stoping it

Danie R.

użytkownik usunięty

hmmm.... Przyznaje ze Daniel jest bardzo ladny :D , ale wyglad nie jest najwazniejszy! Trzeba najpierw czlowieka dobrze poznac a dopiero potem mozna mowic o milosci! ale milosc to BARDZO powazna sprawa i takiego wyznania nie mozna zucac na wiatr! sa chlopacy po prostu piekni a charakter maja zryty jak juz nie powiem co! a sa chlopacy, ktorych Bozia nie obdarowala uroda i sa po prostu swietni! Nie wiem jaki jest daniel wiec nic nie mowie! ZAPAMIETAJCIE!!!!!!: NIE OCENIA SIE LUDZI PO WYGLADZIE!!!!!!! ja juz sie przejechalam nie raz jak tak robilam i teraz zaluje!!!!!!!! pozdrawiam (",)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

„JESTES GLUPIA ON JEST LADNY A TY PEWNIE BRZYDKA” Bardzo ciekawi mnie psychika ludzi, którzy piszą takie rzeczy ;) Iloraz inteligencji, np b. wysoki... Dziewczyno, ile ty masz lat? Czytając niektóre komenty tutaj, stwierdzam, że mój 4-letni brat jest na wyższym poziomie intelektualnym...
Bez urazy dla autora tego interesującego zdania;)
A jeśli chodzi o zakochiwania się w aktorach: To jest normalne, wyrasta się z tego w wieku , bo ja wiem 14(?) lat ;) Także nie warto się tym zbytnio przejmować;) Którz nie miał swoich sławnych sympatii ,-)
Chociaż właściwie,jakby się głębiej zastanowić, sama nie wiem czy ja z tego wyrosłam;) Nadal jak usłyszę głos pana Banderasa to miękną mi kolana...(co nie cieszy mojego chłopaka;p)

użytkownik usunięty

Masz całkowitą rację i popieram to. Kto tak pisze jestem bardzo z tego zadowolona. A kto inaczej to niech sie zastanowi czy mu nie potrzeba paloki od bejzbola zeby sie z tego otrzasnal
Pozdrawia Wns

użytkownik usunięty

Nie słyszałaś nigdy o czymś takim jak miłość od pierwszego wejrzenia??
Widocznie nie. To ja ci powiem że ja cos takiego przeżyłam. Kiedy zabaczyłam go od razu wiedziałam że go kocham i kiedys będzie moim chłopakiem... no może nie wiem tego ostatniego na pewno , ale postaram się...
FaNeCzKa_LaLeCzKa

ustalmy pewne sprawy
1 et dziewuchy są beznadziejne (szczególnie to co to pisze ze sie z nim całowała, dobijcie...)
2 też jestem fanką daniela, ale to nie oznacza ze jestem głupia
3 piszcie na poziomie, bo jeżeli lubicie dana to nie bądżcie wulgarne( on raczej za tym nie przepada)

użytkownik usunięty
Nuriko

osmiele sie niezgodzić pewnie jak jest sam to klnie aż uszy puchną

zgadzam sie... to jest idiotyczne... bez urazy, oczywiscie... :/

no przecież te dziewczyny nie mówią na serio, że go kochają... jeżeli tak myślisz i uważasz je za głupie, to świadczy to tylko o tym, że nie rozumiesz przenośni, jakich używają ludzie... ty nigdy nie powiedziałaś, że kochasz jakiegoś aktora???... jeżeli nie, to znaczy, że nie potrafisz oceniać gry nawet tych najwybitniejszych... pozdro ;);););)

użytkownik usunięty
Regis141

Ej ludziska!Chcę wam coś powiedzieć.Dan chciałby mieć dziewczynę. Czytałam o tym w roznych netach i powiedzdzial że chciałby mieć tak dziewczynę:
-brunetka
-co ma orzechowe oczy (moga byc piwne)
-opalona
-wysoka
Natomist bladynek nie znosi.
I jeszce jedno Dan urósł w ciągu tego lata.
Ma już 175cm wzrostu.
Pozdrawia Ola P

użytkownik usunięty

Ej ludziska to znowu ja!!!!To co napisłam to serio serio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ola P

użytkownik usunięty

Słuchaj zgadzam sie z toba chodż jestem dziewczyna.To nie miłość tylko najwyrzej zauroczenie , bo jest ładny.Chyba że jakaś z was z nim gadała spodkałasie to tak ale to jest mało prawdopodobne!!!!!!!!!!!!!!!!! !

a ja nie mogęsię nie śmiać, kiedy tylko czytam bzdury w stylu " siedziałam koło niego na premierze" ' "całowałam się z nim", "jestem jego sąsiadką"....Nie no, ludzie, co to jest... fantastyka na innym forum... Rozumiem, jak ktoś lubi jakiegoś aktora, zbiera jego plakaty itp. , to nie jest nic złego, ale brednie w stylu "naprawdę go kocham" są po prostu śmieszne...
pozdrawiam...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

hehhe masz rację to jest poporstu żałosne! można kochać aktorów ale tylko z wyglądu! przecież ne wiesz jaki jest naprawdę...z paru stronek na których psizą jaki jest wpsaniały ?? trzeba się tym rzeczywiscie zainteresować ...po za tym takie miłości to tylko krok od fanatyzmu ;0 fanki śpiace w łóżkach idolłow noszące ich skarpetki itp...to przecież jest chore ale miłosci sie. nei zabroni ;/
a najbardziej mnie śmiesza ewłaśnie takie teksty "mieszkam obok niego i jak tylko zechce moge być jego dizewczyną..." alob "mam adres domowy i e-mailowy ale i tak wam nie podam bo Da powiedział żebym nikomu nie dawała!" itp...to jest dopiero głupie!!!!

użytkownik usunięty

Wiesz,że Ty nie masz uczuć???Po prostu jesteś osobą bez uczucia,które nazywa sie miłością.Wiesz są jej różne rodzaje: do dzieci,rodziców,rodzeństwa,chł opaka,męża,platoniczna....możn a tak wymieniać i wymieniać.Ale ty tego nie znasz.Są różne etapy życia i w każdym poznajemy nową miłość.Przecież to jest nie realne by w wieku 5 lat kochac "obcego" chłopaka z piaskownicy za którego oddało by sie w przyszłości życie ponieważ stanie się nim na ślubnym kobiercu...Po pewnym czasie napewno sie też przekonasz, że jest ktoś w świecie filmu ,w kto jest twoim ideałem- to jest właśnie miłość platoniczna, może ty do niej jeszcze nie dojżałaś...Ale wiedz, że właśnie na aktorach, modzie innych kreujemy swój gust.Może kiedzyś to zrozumiesz -napewno.Tego Ci życze bo miłość jest piękna nie zależnie od jej rodzaju:-)Asia

HEJ, REDKAS
Jeśli śmieszą cię opowieści dziewczyn dot. Dana, np. "jestem z nim w ciąży", to wejdź na mojego bloga, jest tam coś, co cię zainteresuje, a mianowicie liste tych wszystkich bzdur...
pozdrawiam...
agresywna :)

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

NIE WYZYWAJ TAK GRYFONÓW JA NIE LUBIE SLYTERINU A;LE NIE PISZE O NICH COŚ ZŁEGO WIĘC ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ!!!!
EmCiA;)
PoZdRo DlA fAnÓw DaNa I EmCi;)

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Zastawiam sie po co ta osoba ta wchodzi tutaj?
Zeby wyzywac ludzi. Chyba ma iloraz inteligecji do potegi zero. Skoro uzywa takich PIEKNYCH slow.
A ty sie zastanow czy nie powienienes(as) trafic do eeee..... szkoly dla cz****?
To pa ola z anglii

użytkownik usunięty

mam z tobą całkowitą racje nie wiesz jaki on jest w rzeczywistości

użytkownik usunięty

Fanki Daniela w przenośni mówią"że go kochają" one (i ja też) poprostu podziwiają Jego wytrwałość i co tu ukrywać urodę też!

Każdy kto też tak uważa niech pisze.
IL

użytkownik usunięty

chociaż z drugiej strony to żeczywiście jest głupie.

Nara! IL

użytkownik usunięty

E tam wy się tam kłócicie a ja sie z was śmieje buahahah taki paszczak daniel buahahha o ja buahahaha zara sie znajdzie jakas niewyżyta fanka i zacznie się ,, Jak śmiesz obrażać dana ble ble ble" buahahahha a tak wogule to wasz danielek ma was w dupie buahahah i to jest najśmieszniejsze :P

A ja kocham Colina Farrella!(khi hi hi);p

A tak w ogóle... Ja kocham wszystkich fajnych aktorów, reżyserów, kompozytorów itp., itd;) a nie wyidealizowanego Dana Radcliffa - ale jeśli któraś go "naprawde kocha" i co najważniejsze - "nie moze bez niego żyć" - no to zycze powodzenia, długo nie pociągnie... zastanawia mnie to, że one go uwielbiają po obejrzeniu pottera - ani nawet wywiadu nie obejrzą, ani nic... skąd one mogą cokolwiek o nim wiedzieć?! Ja kilka takich rozmów z nim obejrzałam i uwarzam, że to pozer i mu woda sodowa do główki odbiła:/ Jeśli ktoś potrafi,to zauważy o czym mówię...Ale co tam - i tak jest ładniusi:D

__9829Nutellka

ładniusi????dziewczyno, bez kosmetyków chyba go nie widziałaś jeszcze.Michael jackson jest przystojniejszy (czyli gożej byuć nie może ;) )

Ehem...słowo kocham nie powinno być w tym przypadku używane bo przecież nik go nie zna i nie wie jaki jest w realu;) Ale za to slowo uwielbiam jest stosowne :) Ja uwielbiam Daniela , jest bardzo utalentowany i wie czego chce...

Pzdr.:)

Milosc to tego Dana jest miloscia platoniczna i zaakceptujmy to, aczkolwiek jest to bezsensowne, oczywiscie zgadzam sie z toba jezeli chodzi o te glupie fanki

a ja ci powiem że to powinnas pisac o wszytskich aktorach/aktorkach a nie tylko o Radcliffie.Przecież to ejst kropla w morzu idolów....No ale ja lubie Radcliffa podoba mis ie jego gra aktorska..no to tyler pozdrawiam

ol_ka1

Troska o zdrowie psychiczne tej wspaniałej młodzieży nie da mi spać przez wiele nocy...

Aizen

Nie przeczytałam wszystkich wypowiedzi w tym temacie, ale te pojedyncze wywołały u mnie wielki śmiech :P Po 1 zgadzam się z założycielem/ką tematu. Nie mozna kochać kogoś kogo się nie zna. zgadzam się, że można być zauroczonym aktorem/ką, ale Wy chyba nie rozumiecie słowa "miłość". Po 2 wypowiedzi pisane w większości z Caps Lockiem są po prostu żałosne (Nie wszystkie oczywiście, nie czytałam wszystkich).
Pozdro

Mrs__Silas

No dobra.
Raz po raz wchodzę tutaj, żeby się pośmiać, i wiedzcie, że naprawdę jest mi wesoło po przeczytaniu postów typu: "TO JA KOCHAM DANA!", "NIE, BO JA GO WIDZIAłAM W LONDYNIE!" itp. Naprawdę, poziom inteletualny zaiste 'wysoki'. Współczuję.
Ale nie po to piszę tego posta. Powyżej można przeczytać posta jakiegoś Użytkownika, w którym pisze (zapewne ów człowiek chciał się podszyć pod Radcliffe'a):
"hi what you writeing on my topic
this is suck
stoping it
Danie R."
Ten post powalił mnie na kolana. Ktoś, kto to pisał, w ogóle chyba się nie orientuje, co to jest język angielski. Nie będę wypisywała błędów ani ich poprawiała, bo ktoś, kto w chociaż najmniejszym stopniu opanował ten przepiękny język na pewno zobaczy te przeogromne błędy.
Podsumowując mój post, to forum ma zatrważająco niski poziom, taki sam jak Daniel Radcliffe.
Pozdrawiam

Lindorie

O boże jak wy sie przepięlnie wyzywacie to tylko forum I to tylko Daniel dziwczyny napewno sie go zobaczy tam moze kiedyś na ulicy ale napewno go sie nie będzie znać naprawde czyli jak kumpla:/.Wpółczuje wam naprawde ja tam go lubie jako aktora a nie tam ze jest przystojny czy cuś:)Pozdrawiam was nie złoscie się ze tak pisze ale no coż taka jest prawda:))I ten on kiedyś mie podobał ale mi przeszło :)pappappapappapa

martus_6

jej.... ale ten temat stary... niewiem poco znowu sie go odgrzebuje... ale no cuż... ja powiem tyle ze w naszym wieku (nastolatek) trudno powiedzieć czy istnieje w ogóle coś takiego jak miłośc... co chwile nam sie zmienia... i skaczemy z kwiatka na kwiatek...myśle że niema na swiecie takiej osoby która koffała by daniela dłużej niz 2 lata... potem to sie zmienia.... mi też sie zmieniło... kiedyś mogłam siedziec tu cały dzień; szukać jego zdjeci itp. a teraz to mi on wisi... uważam ze jest uroczy... ale bez przesady :P

pozrdo all :*