Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Czy nie myślicie, że aktor jest zaszuflatkowany??
Ja osobiscie nie wyobrażam sobie go w jakieś bardziej złożonej roli. A tak w ogóle to gdyby zabrał w jakimś inny filmnie (dramat czy thriller) to wiekszość ludzi by myślało, że to dalsze losy chłopca-czarodzieja!!

Pozdrawiam

Aya

mi sie zdaje ze ludzie nie są aż tak głupi...poczekamy zobaczymy,... przeciez bedzie grał jeszcze w 2 innych filmach :P

Aya

Zgadzam się z Łysą, poza tym Dan teraz strasznie się zmienia i w sumie jak zdejmie okulary i zmyje charakterystyczny dla Potterka bród, czyli charakterystkę, to w sumie nie tak bardzo przypomina Harrusia:P

Aya

przeciez on juz siedzi w Australi i kreca tam z nim film December boys.....jakby ktos nie slyszal.....:):)
mysle,ze trudno mi bedzie...zawsze edzie go kojarzyla z harrym,allllleeee to sie przeciez zmieni:):)
moniqa^^

Aya

mi sie wydaje ze jak nasz poczciwy Dan bedzie miał jakies 70 lat :D to wtedy bedeo o nim pisać w gazteach pisać tak "Sławny aktor Daniel Radcliffe, znany głównie z odegrania roli młodego Pottera...." I tak dalej :) Ja osobiście chciałabym go zobaczyć w innych filmach ;]

Julia

Aya

no i zobaczysz...napewni jeszcze nie w jednym bo on sie zapowiada na calkiem dobrego aktora...pare lat,pare rol i bedzie kul!
moniqa^^

danielradcliffe1

no ja nie wiem ale moim zdaniem to dan jest dobrym aktorem no i mi zawsze bedzie sie kolarzył z małym czarodziejem:)