Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 550 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

mysli ze jest mega gwiazda bo zagral w tych glupich czesciach harry potter wiem jakie beda 3 nastepne czesci harrego pottera 1 harry potter czary mary 2 harry potter abra kadabra 3 harry potter hokus pokus gowno do znudzenia to juz leci

vincent_14

interpunkcja? :O

vincent_14

słaba prowokacja. kup sobie słownik i wejdź na epulsa

groszek647

Ty groszek nie bądz taki mądry bo ci w tyle zabraknie

vincent_14

masz 14 lat? bo ja bym ci dała z 8... -;-

poshh

Mam więcej niż ty. Ty to pewnie masz 6 latek fanko pottera z przedszkola.

vincent_14

Masz więcej niż ja? W takim razie jesteś niedorozwinięty ;] przynajmniej na takiego się tutaj wykreowałeś.

vincent_14

Niezależnie ile poshh ma lat, JĄ w szkole uczyli argumentować swoje zdanie.

snowdog

Ja pierniczę, przstańcie się kłócic i wyzywac od dzieciaków, bo chyba nie o to chodziło w tym temacie, tak?
Co do Radcliffe, to jestem takiego zdania:
Jest to najbardziej sławny aktor, który gra po prostu dennie. Ja nie wiem ludzie, co wy w nim widzicie, ale moim zdaniem w "Harrym Potterze" był zwyczajnie beznadziejny. Jak się łapie za tą bliznę i stęka, to ja się mało nie polewam ze śmiechu.
Co do "Harry'ego Pottera":
Pierwsze trzy części były w porządku, a reszta to totalne badziewie.

Ja nie do końca rozumiem, jak można się tym filmem tak jarac, ale nikogo nie będę od tego odciągac, bo w końcu o gustach się nie dyskutuje.

alissa

Ostatnie części - jak dla mnie - trzymają się dzięki Rupertowi Grintowi (z trio), Tomowi Feltonowi i aktorom trochę drugoplanowym (Bonnie Wright, Matthew Lewis, bliźniacy Phelps i reszta z Armii Dumbeldore'a).

ginnny_w

Jak dla mnie Harry Potter to po prostu dosyć wciągający film. Widziałam
wszystkie części i tyle. Daniel Radcliffe może nie jest aktorem najwyższych
lotów ale właściwie nie mogę nic mu zarzucić.Jednak jeśli założyciel tematu
go nie lubi to niech nie ogląda. Nie widzę powodu tej nadmiernej
ekscytacji!

ginnny_w

dla mnie Bonnie akurat jest słaba, w porównaniu do reszty ;]

użytkownik usunięty
alissa

"Pierwsze trzy części były w porządku, a reszta to totalne badziewie."

Jeśli masz na myśli filmy to fakt, że od IV jest coraz gorzej. Ale jeśli chodzi o książki to wręcz przeciwnie!

użytkownik usunięty
vincent_14

Brak mi słów... ignorancja najbardziej zażarcie krytykujących Pottera jest tym bardziej żałosna, że 90% z nich nie miała tej książki w ręku!