W której części Harry' ego podobał wam się najbardziej? Ja osobiście lubię najbardziej czwartą, piątą i szóstą.
"Więzień Azkabanu" i "Książę Półkrwi".
We "Więźniu" grał jak prawdziwy Harry, a w "Księciu"... hmmm nie wiem za co, ale wyszło mu super
Mi się najbardziej podobał w Czarze Ognia ;D
Miał tam boskie włosy. Potem je obciął...głupek :P
Z reszta po czarze, wszyscy się poobcinali. Bliźniacy też! A tak mi się podobali ;DD hehe
To był wygląd, a jeśli chodzi o grę to najbardziej w Zakonie Feniksa i Więźniu ;)
musieli chłopaki się odciąć dlaczego żeby nie mieli długich włosów właśnie dlatego a i cgyba byś umarła gdy by mieli długie włosy "Dziwna 'Nula18"
Fajny temat. ;)
Mnie się nowy wizerunek Pottera, i w ogóle tego całego aktora nie podoba. Lubiłem dziarskiego chłopaka z rozmierzwioną czupryną, za długą koszulą, tenisówkami zwykłym, swoim błyskiem w oku. Nie tego nadętego, afiszującego się typowego gwiazdorka jednej roli. To akurat tyczy się i aktora, i postaci. Bo tą butnością przeszła także grana postać.
Mi najbardziej podobał się w:
-3 naprawdę przypominał Harry'ego z ksiązki te włosy :)
- 4- też spoko :))
Jego gra najbardziej podobała mi się w 3 części.
Natomiast wygląd (gdzie przypominal najbardziej Harry'ego) to zdecydowanie 4 część.
Jeżeli chodzi o wygląd, najbardziej podobał mi się w 3, najmniej zaś w 5. A ogólnie postać Harry'ego podobała mi się w równym stopniu we wszystkich częściach.