Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Przepraszam, ale ja się nie mogłam powstrzymać :) A więc... Tak sobie.. wiecie.... no ten.. chciałam sprawdzić czy mój temat sie dodał ale chyba się nie dodał :D Mniejsza o to :) I kiedy tak błądziłam weszłam na takie coś.... Tzn na taki jeden wpis... I tam taka Magda pisała tak:"NIE ZNIECHECAJ SIE, ZE LIST JEST DLUGI. Niedawno z rodzicami przeprowadzilam sie do Anglii, do Londynu. Niby nic nadzwyczajnego, ale po paru dniach stwierdzilam, ze moim sasiadem jest Daniel Radcliffe! To byl szok! Wiedzialam, ze mieszkam w tej samej dzielnucy, co on, ale czegos takiego sie nie spdziewalam! Widze go prawie codziennie, no, moze poza tymi okresami, kiedy kreci w Nowym Jorku. Wiem, ze mieszkac w jego poblizu to mazenie kazdej jego fanki, ale uwierzcie mi - po jakims czasie by wam spowszednial i sie znudzil. Chociaz, jego widok, kidy sie kapie byl naprwde fascynujacy. Raz widzialam przez lornetke z mojego okna jak w wannie ********(cenzura:D). Niestety byloduzo piany i niewiele zobaczylam, ale po ruchach jego reki mozna sie bylo domyslic co robi. Mimo to nadal go lubie i rozumiem, ze to jego naturalna potrzeba. Moge wam, fankom z Polski pozalatwiac autografy, ale nie za duzo bo sasiadka sasiadka, ale wszystko ma swoje granice. I gdyby tak kazdy mial jego autograf, to to nie byloby nic nadzwyczajnego. Poza tym, gdyby tak ciagle pisal, toby mu reka w koncu odpadla albo ischla i mama musialaby mu pomagac w ***********(cenzura:D) w wannie. Podalabym wam jego adres, ale szanuje jego prywtnosc i tego nie zrobie. Piszcie na maila: sasiadkadana@yahoo.com Czekam na listy.

Magda" Co o tym sądzicie?? Bo ja jej chyba wierze ;] :)

pozdro
3mcie się
Julia

Julia_9

No co ty!!?? Wierzyć w takie coś!! Nawet jak napiszesz na tego maila to nie masz pewności, że to prawda, bo to jest zaleta i wada internetu... Ja gdzieś kiedyś przeczytałam, że też jakaś dziewczyna ma koleżankę która gdzieś spotkała D.R. i on się w niej zakochał i że dla niej uczy się polskiego :D:D No to sorki, ale w takie "brednie" z neta (jak ktoś pisze)to ja nie wierze. Nawet nie wszystkim gazetom warto wierzyć...A ciekawe czy ta Magda podała by ten adres w mailu...Chociaż to i tak nie wiarygodne źródło, bo można go znaleźć na każdej lepszej stronce o Harry'm. Pozdro

Rocky_86

możliwe ale dla mnie jesr dziwnie przekonująca :)

pozdro
3mcie się
Julia :)

Julia_9

W takim razie Daniel musi mieć naprawdę wielu sąsiadów, gdyż z podobnymi bredniami można spotkać się na każdym kroku... Po prostu ludzka głupia wyobraźnia nie ma granic...

Julia_9

alez ludzka wyobraznie jest piekna...poki zostaje w głowie i nie przeklada sie jej...np.tutaj-_-"
moniqa^^

MoniQa_2

uhuhu... dobre...troche obleśne... ale dobre.... fajna ściema :P ... a ja myślałam ze juz nic nowego nie da sie wymyśleć :P

Gis_xD

wyobraźnia ludzka nie ma granic Łysa :D

pozdro
3mcie się

Julia_9

Taaaa...napewno dużo zobaczyła przez tą lornetkę...mogła cos oryginalniejszego wymyślić!! Ja tam w te brednie nie wierze!!!!!!!!
TO ZWYCZAJNE KŁAMSTWO!!!!!!!!

fleur_2

Możliwe możliwe :D

pozdro
3mcie się

Julia_9

hahahahahaha .............................. ... (gleba)

A ludzie sie dziwia dlaczego w tym kraju jest tak malo bystrych i naprawde inteligentnych ludzi !!!!

bez komentarza

trixy1987

Naprawdę ?:)

pozdro
3mcie się

Julia_9

to chyba mowi samo za siebie kobieto ty sie zastanow co ty piszesz :p

Julia_9

No coż, w co kto wierzy. Ale ja dziekuję. Wiesz, dzięki temu, że to jest internet i nie znasz mnie nie możesz mnie dorwać. Skąd więc pewność, kto to jest? Bez polskich znakow tez umiem pisac. A może to pedofil;)? No bo takimi rzeczamy interesuje się chyba tylko taka osoba ... Musi miec blisko okna i duuużo wolnego czasu. I dość dziwne zainteresowania... Co kto lubi oglą ... dość.
Podsumowując wierz w co chcesz. Ale uważaj, batman czuwa na dyżurze ... ;))))

Julia_9

a tak poza tym, to skoro Daniel miałby w wannie ******, to chyba zasłonił okno :P
LOL
(hahaha)

marian_ka

He he he :):) Ja tylko dałam temat żeby nie było nudziarstw na forum :)

pozdro
3mcie się

Julia_9

dokładnie ... takie tematy sa zajebiste... rozładowują napiecie... i wogóle takie tam :P

Gis_xD

wierze że widziala go w wannie z pianą. No ale w filmie:/

Julia_9

Czemu nie wierze, oprócz tego co powiedzieli poprzednice? Co za idiota miałby okno w wannie, i to nie takie jak na dachu czy coś bo to rozumiem, ale takie przez które widać całą wanne? :|

Julia_9

....a ja mam brada pitta w szafie....chce ktos autograf??::D:DD:D:D

Julia_9

....a ja mam brada pitta w szafie....chce ktos autograf??::D:DD:D:D

cookie69

naprawdę nie chce mi sie w to wierzyć....

Gabrielle

TAAA JAAAASNE A WIESZ CO? JA MAM DANA SCHOWANE POD LÓZKIEM!!!!!!! I MOGE ZALATWIC TOBIE AUTOGRAF TYLKO JAKBY CO TO LEWA REKA BEDZIE PODPISANY BO PRAWA MA ZGNIECIONA! ;) ;)

kama97

IDIOTKO TAM DZIELNIC NIE MA TYL;KO STACJE COS CI SIE NIE UDAŁA TA PRZEPROWADZKA CHYBA NIE TRAFIŁAŚ DO LONDYNU TYLKO DO DZIELNICY UKRAIŃCÓW:)))))))))))))))))

kama97

IDIOTKO TAM DZIELNIC NIE MA TYL;KO STACJE COS CI SIE NIE UDAŁA TA PRZEPROWADZKA CHYBA NIE TRAFIŁAŚ DO LONDYNU TYLKO DO DZIELNICY UKRAIŃCÓW:)))))))))))))))))

kama97

Julia_9

buhahahahahaa..... wejdźcie tutaj, to blog dziewczyny, która usiłuje wszystkich przekonać że jest dziewczyną daniela....

http://marta-radcliffe.blog.onet.pl/ [marta-radcliffe.blog.on ...]

buhahahaha

Pin_up_Margolcia

brak mi słow!! no i co z tego ze ta marta chodzi z danielem!! rany!! olejcie to!! po co zawracac sobie glowe takimi bzdetami!! jak dla mnie to jest troche przsycona marzeniami historyjak!! ale spoko!! dziewczyna sie tym szczyci a tym bardziej jesli ktos do niej pisze ze klamie itp.!! ona sie wtedy tym szczyci wychwala i przy okazji was wyzywa!! nie pozwalacje sobie na to!! pozdrowionka!! przemyslcie co piszecie i tak na serio nie wchodzcie na jej stronie i nie piszcei komów na jej blogu!! (papa) :))

ViBOra

Ale ona juz chyba dała spokuj z tym blogiem opstatnie wpisy sa z grudnia 2004 roku, zresztą chciała sie pobawić i tyle!!!!!!!!! no cóż dziewczyna marzania miała:P

anetek

i to piekne ale nie realne!! bto tak samo jakbym swotzyal blogo o miom jabardziej ulubionym akotrze i bym pisala ze to moj men!! (haha) poprostu smiac sie chce!! pozdro!!

ViBOra

powiem tylko tyle ze trudno mi w to uwierzyc... moze i to prawda.... ale jesli nie to uwazam ze jest to zalosne ... i mam pytanie czemu ona sie podpisuje - Dziewczyna Daniela?? jakby nia byla to by sie niechwialila bo i tak wiadomo jak wszyscy na to zareaguja!!i ze nikt jej nieuwierzy i beda ja wyzywac.... po co wypisywac takie glupoty.... kogo to obchodzi!! ogónie to to jakies bredni a ta dziewczyna jest dziwna :p

pozdro dla nowych i starych... :*

Julia_9

Nie ma co wierzyć w takie brednie. Jakbym napisała w necie "Jestem królową Anglii", uwierzyłabyś mi??

Alexz_Johnson

Hehhe...No cos ty, japikole przecież dziewcze ma jakies urojenia. Nie ma co robić wiec pisze bzdety. ale że jej się chciała pisać tego bloga? a no włacha przeciez to blog POLSKI BLOG to jak tak dobrze umie angielski przebywa w angli to dlaczego nie zrobiła go na jjakiejś angielskiej stronie? A z tymi polskimi znakami to tez wyskoczyła, dziś przeciez jest tak technologia ze każda klawiatura niezależe gdzie sie znajduje mozna pisać w róznym języku a w pOlskim tym bardziej:P jak się chce to potrafi.
a zresztą nie ma o czym dyskutować, widać że dziewczyna sie zmyła:P

anetek

Ojej.. Aż mi Was żal... Macie takie mało przebojowe postacie w szafach i piod łóżkami :D:D No to teraz będziecie mieć zgache i będziecie zazdrośni jak nie wiem co :D:D Mam Prince'a pod łóżkiem :D:D I co?:D Zamurowao?:P No ja myslę :P Przynajmniej nie musze teraz wydawać kasy na jego płyte bo będzie dla mnie śpiewał na żywo i za darmo :D:D

pozdro
3mcie się

Julia_9

Prince'a? eeee..to se go zatrzymaj..nioe lubie go XD Michael Jackson tez go nie lubi a jak on go nie lubi to ja nie lubie jego buahaha XD
nie no..odwala mi moze XD
moniqa^^

MoniQa_2

Ale Prince wymiatra!!!! Jackson to kicz!! Prince to najlepsy gośc na ziemi! :D No i jest facetem bo ma owłosioną klate(i komu tu odwala?:D)

pozdro
3mcie się
Julcia :)

Julia_9

YYYY...kto to jest Prince??? Nie znam goscia cos fajnego??? Uuuu...świerza krew?? Bishe jaka ja nie na czasie takie są uroki tej wrednej szkoły:*******

anetek

Nie wiesz kto to jesdt Prince?? Buahaha!! :D To jest taki pedła który ma fajnego wąsika :D On ma 48 lat (lol2) Buahaha

pozdro
3mcie się
Julcia :)