Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Hobbit, Daniel Jako Bilbo

użytkownik usunięty

Chodzą pogłoski że aktor znany głównie z filmów a Harrym Potterze ma zagrać Blibo co o tym sądzicie?

Uważam, że jest to zły pomysł. Według mnie on nie umie grać, a jego kariera jest wylącznie dzięki roli Harry'ego. Film może być calkiem dobty, jak ksiażka, a on go może zepsuc.

też coś o tym czytałem - sugerowana rola to kapcie bilba albo fajka gandalfa

Nie zgodzi się.

użytkownik usunięty
snowdog

nie to że sie nie zgodzi bo pewnie nie dostanie tej roli.

CZY KTOŚ Z WAS, GAMONIE CZYTAŁ HOBBITA???
Przecież bilbo miał 50 lat kiedy wyruszył z innymi a daniel ma 20

Jake14

A 'Władcę Pierścieni' czytałeś, gamoniu? Frodo też był koło 50, a Elijah, gdy kręcili film, był w wieku Daniela.

Jakiś czas temu czytałam wypowiedź Daniela, że nie chce więcej grać w filmach fantasy. HP mu wystarczy.

Przepraszam, źle się wyraziłam. Chodziło mi o to, że nawet nie chciałby. Po prostu jeden film z elementami fantastyki mu wystarczył. Z tego co pamiętam, mówił kiedyś, że już nie zagrałby w podobnym filmie do HP (tak, wiem, fabuła inna; chodzi mi o fantastykę samą w sobie).

ja tam uważam że on by się nadawał na hobbita, ale jak ktoś już to słusznie zauważył jest za młody do tej roli! :) i on jest z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e. dobrym aktorem!

LoveKiller

U hobbitów czas płynął inaczej :D oni żyli ponad 100 lat.
A co do Daniela to chybaby mi pasował do tego, ale w sumie bez tych okrągłych okularków to nie to samo :D

Nimfadora_2

Ludzie mówią, że Daniel jest podobny do Elijaha, więc... ;)

Ej, no bez takich. Najpierw czarodziej, później hobbit, a potem tylko Opowieści z Narnii i będzie komplet ;) Tego już by było za dużo. Na szczęście Daniel nie chce grać w kolejnych filmach fantasy. Zaszufladkowaliby go na amen.

Absolutnie nie wyobrażam sobie go w tej roli... xD Chociaż może i by pasował jak by go ucharakteryzowali...

Ten człowiek przynosi wstyd brytyjskim aktorom, do pięt nie dorasta swoim rodakom występującym w filach Jacksona - Holmowi, Lee czy Beanowi. Niech trzyma się z daleka od Hobbita, ta produkcja ma już wystarczająco dużo problemów.

krzychun

Niech zostanie w harrym poterze. Toż TYLKO dzięki tym filmom zaistniał...