Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Ten aktor mnie w Harrym Potterze denerwuje w 1,2,3 było okej ale w tych następnych
mnie irytował jego wyraz twarzy..... Czy ktoś też tak ma ? :)

dastan3000

Jest strasznie drażniący jako aktor ... zwyczajne próchno. Niewyględny (jak to angol ... ) i pozbawiony proporcji, bo niski. Racja, zbrzydł. Emma za to wypiękniała ;)

_minotaur__

Noo Emma jest śliczna ^^

_minotaur__

dokładnie. kompletny brak jakiejkolwiek mimiki. tragiczny jest. szczerze mówiąc to chyba najgorzej dobrany aktor w całym HP.

goddessa

Wedlug mnie wcale nie wypada tak zle jak to opisujecie. Tak mimo chodem, kto wg was lepiej by sie nadawal na HP od niego? No kto?

cRIS_10

wiesz, ciężko powiedzieć kto. nie ja przeprowadzałam casting. ale jestem pewna, że chętnych do roli było wielu i było z czego wybierać i jakoś wątpię, żeby on był z nich najlepszy.

goddessa

Coś w nim musiało być, bo podobno castingi nie wyłoniły odpowiedniej osoby, role Rona i Hermiony były już obsadzone, a miesiąc przed kręceniem nie mieli jeszcze Harry'ego, tak więc mimo że było wielu chętnych, to żaden z nich nie przypadł do gustu na tyle, żeby wzięli kogoś innego.

cRIS_10

Mateusza Damieckiego bym dalXD(zart) bo z geby podobny a kunszt aktorski ich obu szalu tez nie robiXD

a tak na powaznie to sa jak dla mnie bardzo podobni (to to juz nie zart;))

http://www.filmweb.pl/person/Mateusz.Damiecki#picture-1

http://www.filmweb.pl/person/Daniel.Radcliffe/photos#picture-7

pozdro:)

GustGustaw85

To może od razu Karolaka albo Adamczyka.

GustGustaw85

sorrka chodzilo mi o:

http://www.filmweb.pl/person/Elijah.Wood

_minotaur__

Zgadzam się że jest sztywny...i nie zbyt umie grać. W ogóle jakby inni aktorzybyli w seri o Potterze to byłoby o wieeeeele lepiej. Radcliffe jest do niczego...i Grint też.

użytkownik usunięty
Sophie871

Grint jest spoko aczkolwiek też miał słabe sceny w 4 i 6 części...

użytkownik usunięty
_minotaur__

dokładnie Emma świetna :)

dastan3000

bo wyglada jak down... a te pottery wszystkie to porazka... bajka dla 4 letnich dzieci....

marcino241984

Harry Potter to nie bajka dla 4 letnich dzieci.... Może 1 i druga część tak ale potem się już zmienia.. O.O Ale z tym że wygląda jak down to dobrze napisałeś ;) Ma ten wyraz twarzy dziwny......

użytkownik usunięty
dastan3000

dokładnie. Poza tym nie bierzmy kogoś na poważnie kto ma w avatarze debila.

użytkownik usunięty
marcino241984

down to jesteś ty już nie mówiąc o twoim gównianym avatarze.

ha ha a kto jest poważny mając w avatarze pottera???:) weź zejdź ze sceny bo irytujesz innych :)

użytkownik usunięty
marcino241984

sam irytujesz ludzi. Fanatyk avatara się znalazł

dastan3000

No dokładnie. Emma Watson miała o wiele lepszą mimikę. Radcliffe'owi dałem 4/10, bo widać, że się stara, choć nie bardzo mu wychodzi.

Trojden

No tak. Ja i tak jakoś za nim nie przepadam. ale dałem sześć tylko dlatego że był w Potterze.

dastan3000

No tak. Tak jakby talent uleciał z niego z wiekiem. W pierwszych trzech częściach nie był zły, ale potem to już średnio. Rupert i Emma o wiele lepiej od niego zagrali.

Lunona_2

Najlepiej wypadła Emma. Daniel gra sztucznie ale to po części wina reżysera który stawiał go w durnych i sztucznych scenach. No ale Daniell grą nie zachwyca. No. pocałunek z Cho był strasznie sztuczny i sztywny...

użytkownik usunięty
dastan3000

też tak mam :P może nie że mnie denerwuje, tylko tak po prostu w każdym filmie kojarzy mi się z Potterem :P Emma wypadła najlepiej z całej trójki, Ron zaraz po niej chociaż Ron też wkurzał w 4 i 6 części.

dastan3000

W 4 i 5 części sam przyznał że nie może na siebie patrzeć bo wtedy sporo pił i bardzo często był wstawiony nawet na planie.