Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 550 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

W wywiadzie z Rowling wyraźnie jest napisane że Harego miłosny zainteresowanie nie będzie już Cho ale Harry będzie dostawał i dawał całusy no to może teraz zainteresuje się Hermioną?

użytkownik usunięty
esbe93

jestem pewna ze to nie bedzie hermiona. ona bedzie z ronem albo z krumem. a harry bedzie z luną. to pewniak

pozdro
Julka:)

To jest też możliwe wiesz nie brałam tego pod uwage ale Harry i Luna mają dużo ze sobą wspólnego ale jest jeszcze tyle dziewczyn w Hogwarcie moż będzie nowa postać

esbe93

W ostatniej czesci było duzo opisu o Lunie i pod koniec ksiązki Harry i Luna dobrze sobie pogadali. Myślę, ze Harry zauważył, że ma duzo wspolnego z Luną i to ona może być jego kolejną miłościa. Pozdro for all :]

__Kolezanka__

nieee, proszę, tylko nie Pomyluna...
a taki właściwie, to moim skromnym zdaniem Hermiona będzie z Ronem...
a może Harry będzie z Ginny??
nie wiem, ale ta mała robi się coraz bardziej, hm.... cwaniara...
ta dziewczyna nawet mi pasi ;)
pozdro...
agresywna :)

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

ludzie!! luna jest cool!! a ginny to glupia debilka!!

pozdro

użytkownik usunięty

Kto jak kto ale Ginny nie jest debilka! Lune też lubię! Ale Hermiona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Hermiona jest głupia, beznadziejna i zarozumiała szczególnie w filmie.I hate Emma Watson!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Hermiona musi być z Ronem, bo w książce coś między nimi iskrzy!

użytkownik usunięty

ja np ginny nie lubie bo jest glupia i ja tesh i hate emma watson!!

pozdro

SamoAgresja_Polska

Tez sadze ze Pomyluna to nie jest typ Harrego, on juz dozc wycierpiał w dzieciństwie wiec nie ma co go dalej dręczyc Luną, poza tym Luna bedzie z ....Nevilem, tak , o nim teraz bedze sporo i o niej tez wiec czemu nie, ciamajdy musz się trzymac razem:)Cho odpada bo autorka juz mówiła, no to może faktycznie Hermiona???na pewno bardziej pasuje do niego niz do Rona...poczekamy zobaczymy.

użytkownik usunięty

No ja mysle ze ona bedzie z Ronem a on pozniej ma umrzec, wiec na koncu bedzie z Harrym!
Kate i Galczos

Harry może być . . . szczerze wisi mi z kim on bedzie , a co do Hermiony i Rona to mam nadzieję że nie bedą razem oni wogule do siebie nie pasyją to jak Piękana i Bestia tyle że w tej bajce bestia zamieniła się w ksiecia a w Książce JKR Ron ( MARCHEWA) pozostanie bestią , nie wiem dla czego ale on mi w książce wygląda na ciotę nawet się tak zachowuje , wszystkiego się boi C Z U B i tyle . Nara jak co to moje gg 8515552

użytkownik usunięty

oczywiscie ze nie z hermiona !! widać ze hermioną interesuje sie ron i bede prawdopodobnie razem :) , kilka razy pokazał jak jest zazdrosny o niągdy spedzała czas w olny z krumem , prawda ?? a harry ,moze ginny ...

użytkownik usunięty

harry na pewno nie będzie z luną myśle że to będzie hermiona

użytkownik usunięty
esbe93

naprawdę? nie pogadasz a cho jest za głupia na niego a hermiona za mądra!!!!

esbe93

Mnie tez zastanawia z kim bedzie Harry...osobiscie chciałbym zeby byl z Hermioną, ale w Vcz. wyraźnie widac ze Ron sie podpalił na Hermione,Cho odpada, i dobrze,za duzo płakała:)niechciałbym aby to byla także Luna, ja skumałbym z Nevilem,Giny tez nie.

lawniczakpio

a ja uważam ze to raczej Hermiona jest tą bestią a nie Ron...hehehe....ja tam Rona lubie bo jest spoko gostek.... a Hermionę pozostawie bez komentarza bo moja wypowiedz moze wiele osób wnerwic i zrazić...:D

pozdo

Gis_xD

ależ, łysa, od kiedy się tym przejmujesz??
pozdro...
agresywna ;)

SamoAgresja_Polska

no wiesz.... są ludzie i parapety..:D i każdy moze mieć własny gust... a ja nie należe do tych osób które nie umieją tego uszanować... więc nie chce nikogo obrazić... sama rozumiesz....

pozdro all...

użytkownik usunięty
esbe93

Hermiona na pewno będzie dziewczeną Harrego . Bo Rowling nie poto przyjazniła Harrego z Hermioną żeby Harry chodził z Cho .