Daniel dostał po łapach bo odbiega od jakiegoś tam bzdurnego ideału Harrego Pottera??? HP to postac fikcyjna,wiecie? Na Boga, HP to czarodziej co to se lubi używać mopa do powietrznych akrobacji - jak to sie przekłada do rzeczywistości? No myślałam że mnie szlag trafi jak zobaczyłam co tu ludzie wypisują ...I nie tylko tu...Co forum to to samo..Oburzone matki, zniesmaczone fanki...Goły Harry Potter...( no może akurat to niektore fanki usieszyło;))Ideał sięgnął bruku... I pali..O nie!!! Może to zdeprawowane dziecko zna juz smak...glup..alkoholu????? Nie, nie. Tak żle być nie może ( o sexie nie wspominam nawet)
Ale co chwila to cios...Mały czarodziej ma włosy nie tylko na głowie!!!! Jak natura mogła byc taka okrutna? Kpi sobie z nas czy co? Skąd te ochydne kłaki na klacie???( o Danielku gratulacje!!!! Nie miałam pojęcie że z Ciebie taki macho!!! 17 wiosen i takie futro????)...Na jednym forum przeczytałam nawet że matka nie pozwoli swojemu synowi oglądać wiecej zadnych filmow z harrym by nie deprawowac swojej pociechy...Doprawdy, to juz nie jest nawet głupie, to śmieszne...Czuc sie zawiedzonym ze człowiek którego kompletnie nie znamy nie spełania naszych oczekiwań to jedno - wszak jest aktorem-chciał to niech dzwiga ten krzyż..ale zeby sie krzywic bo dorasta???( swoja drogą tu pachnie pedofilią)
Dobra troche sobie ulzyłam...Już mi lepiej...ze swej strony pragnę tylko dodac, ze choc fanką Daniela nie jestem(ale chyba zaczne), to podziwiam ze chce sie dalej rozwijac artystycznie.Dla aktora to 100 razy trudniejsze grac w teatrze. Tym bardziej musiało mu byc trudno bo jedyne co wiekszość ludzi w nim widzi to HP. Założe sie ze wiedział co robi, i jaką burze wywoła..Czytalam gdzies recenzje z tego przedstawienia-wiecie ze zgotowano mu owacje na stojąco??? Na przedstawieniu byl Christian Slater ( uwielbiam go) i ponoc był totalnie zaskoczony i zachwycony!!!! (grą aktorską, jak by ktoś miał skojarzenia :))Tak trzymać!!!
PS: Co do palenia: paskudny nawyk!!!I jak źle może sie skończyć - wszak palenie może zabijać szybciej niz Voldemort....
Faktyka :] Wiara robi wielkie halo, a nie ma o co :D Ma włosy nie tylko na gółwie?:D Ludu, przecież większość facetów ma włosy nie tylko na głowie :D Z resztą każdy ma włodsy nie tlyko na głowie :P Wiara ma n a łeb i tyle :D
Osz kurde :P Trzy powtórzenia. olabogaretuy :"D
D O K ł A D N I E! ! !
Chyba lepiej bym tego nie uchwyciła!
Mam taka samą postawe jak Ty;)
Jeśli o mnie chodzi,dodam jeszcze,że bardzo sie ciesze z faktu,że bachory nie bedą wchodzic do kina na Pottera,bo zawsze mi przeszkadzały;P
Oczywiscie bardzo sie ciesze,ze Daniel rozpaczął jakby nowy etap troche:)Co do palenia to jego sprawa,ale racje masz,palenie zabija szybciej niz Voldemort;p
Moze to nawet lepiej dla niego,ze jego obsesyjne-fanki /dzieci Neo haha/<- musiałam to napisac,wiec to lepiej dla niego,ze te kretynki juz go nie kochaja xD,chłopak bedzie miał spokuj...to zadziwiające jak wiele dobrego mogą zrobić włosy na brzuchu xD
Pozdrowienia:))
Brawo dla Ciebie, dziewczyno !!! Widzę, że na forum Radcliffe'a są inteligentni ludzie. Cieszę się z tego i mam nadzieję, że zatkałaś te wszystkie gówniary, co nie mają pojęcia, czym jest aktorstwo i pewnie nigdy nie byly w teatrze. Pozdrawiam ;P
Hehehehe... zaszlałaś!!! Ale co tam, mnie też wkur*** jak czytam bzdury, że niby Daniel źle kieruje swoją karierą??? A co miał pozwolić, żeby go zaszuflatkowano jako Harry Potter??? Przecież to aktorska śmierć samobójczan!!! Fanką jego raczej nie jestem, acz lubię na Harry'ego do kina się wybrać, z wielką przyjemności poszłabym też do teatru by zobaczyć sztukę, przez które jest całe to zamieszanie ;) a jesli w kinie będzie teraz mniej dziecaków tym większa przyjemnośc oglądania, bez szelestu otwieranych paczek chipsów w tle... ;) Pozdro dla Lunar^^