Jakby mi się przyśnił taki upiór to bym się zakrztusił własnym potem!
Nie boicie się, że ten stworek wam się przyśni, maluchy???
Chłopaczek wygląda tu jak upiorna babeczka...Coś w stylu "Ring", "Martwe zło", "Krzyk 3"...
Zawsze straszą kobiety w filmach...Zawsze...Pamiętajcie!
A Daniła to taki właśnie stworek.
okropne jest to zdjecie!!!!!!!!! moglobyscie zmienic na poprzednie????????? blagam. pozdro
zapraszam do siebie : )
O matko... co za Pokemon... "Twarzy" on w ogóle nie ma ciekawej, ael to zdjęcie jest jeszcze gorsze =/. Żałosne...
co wy gadacie tej?:P zdjecie jest zajebiste!:D po prostu wyjebane w kosmos :D nie wiem o co wam chodzi :P dobrze ze tamto zmienili :D
No tak Lisoszakal..
chociaz w tym akurat Ci przyznaje racje, Daniel jest oblesny[rzadko mowie takie rzeczy, no ale jego pyszalkowatosc sama do tego sklania;/]
a pozatym jest okropnym aktorem, no ale twoj sposob wypowiedzi jak zwykle nie pozostawia komentarza:|
nie jestem jego fanką i nie zamierzam dyskutować z urodą (kwestia gustu),jednak tu piszesz ze jest obrzydliwy a w 2 następnych tematach że wygląd nie ma znaczenia
powiedziałabym więc że napisaas tego posta tylko po to żeby sprowokować do "ataku jego fanatyczne fanki"
Zgadzam się z tobą. Wyłapałaś coś u mnie bez sensu. Ale wytłumaczę Ci czemu tak napisałam. Po prostu z niechęci do Daniela. Nie lubię jego osobowości i jako aktor jest bardzo marny. Nie uważam że z wyglądu jest obrzydliwy. Mi się nie podoba.
Sorki za obrzydliwego i pozdro.