Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Jakby mi się przyśnił taki upiór to bym się zakrztusił własnym potem!
Nie boicie się, że ten stworek wam się przyśni, maluchy???

Chłopaczek wygląda tu jak upiorna babeczka...Coś w stylu "Ring", "Martwe zło", "Krzyk 3"...

Zawsze straszą kobiety w filmach...Zawsze...Pamiętajcie!

A Daniła to taki właśnie stworek.

lisoszakal

okropne jest to zdjecie!!!!!!!!! moglobyscie zmienic na poprzednie????????? blagam. pozdro

zapraszam do siebie : )

lisoszakal

O matko... co za Pokemon... "Twarzy" on w ogóle nie ma ciekawej, ael to zdjęcie jest jeszcze gorsze =/. Żałosne...

Severine

A mi się właśnie podoba to zdjęcie. :) No ale każdy ma swoje zdanie. ;)
Pozdro!

ziutka_3

http://www.filmweb.pl/Naveen+Andrews,filmografia,Person,id=2567 - to jest gorsze :)

Kain

co wy gadacie tej?:P zdjecie jest zajebiste!:D po prostu wyjebane w kosmos :D nie wiem o co wam chodzi :P dobrze ze tamto zmienili :D

lisoszakal

No tak Lisoszakal..
chociaz w tym akurat Ci przyznaje racje, Daniel jest oblesny[rzadko mowie takie rzeczy, no ale jego pyszalkowatosc sama do tego sklania;/]
a pozatym jest okropnym aktorem, no ale twoj sposob wypowiedzi jak zwykle nie pozostawia komentarza:|

CzarnaKrwinka

Radcliffe na każdym zdjęciu wygląda obrzydliwie (i zaraz będzie atak jego fanatycznych fanek;D).

anma_2

nie jestem jego fanką i nie zamierzam dyskutować z urodą (kwestia gustu),jednak tu piszesz ze jest obrzydliwy a w 2 następnych tematach że wygląd nie ma znaczenia
powiedziałabym więc że napisaas tego posta tylko po to żeby sprowokować do "ataku jego fanatyczne fanki"

fenix

Zgadzam się z tobą. Wyłapałaś coś u mnie bez sensu. Ale wytłumaczę Ci czemu tak napisałam. Po prostu z niechęci do Daniela. Nie lubię jego osobowości i jako aktor jest bardzo marny. Nie uważam że z wyglądu jest obrzydliwy. Mi się nie podoba.
Sorki za obrzydliwego i pozdro.

lisoszakal

"Jezusie Maryjo..."

A po co Ich w te sprawy mieszać? :P

lisoszakal

ja juz mialam koszmary ;((
buu dan przesladuje mnie co noc;// :(