Na wstepie od razu pisze ze nie chce nikogo obrazic chociaz tak wiem ze to nic nie da. Więc Daniel cośtam jest beznadziejnym aktorem (serce mnie boli ze musze go tak nazwac). Nie wiem wogole skąd on sie wziął?? Nie moge czytać tych bzdurnych notek w stylu ja go kocham. No ludzie nie przesadzajcie. Co ten koleś ma do zaoferowania poza głupią rolą małego czarodziejka który cały film macha różdżką?? Idiotyzm.
a wiec drogi panie ALIEN.........jestes zazdrosny:) to bylo tak na wstepie:) a poza tym malo kto pisze tu ze go kocha...ja tu raczej widze komentarze w stylu "on jest slodki i sliczny" czyli mowa tu o jego wygladzie:) dopiero po blizszym poznaniu okaze sie co moze zaoferowac a teraz nie stwierdzisz tego ani ty ani ja anikt inny ,jasne??!!:) pozdro monika:)
ty chyba chcesz komus zaimponowac......ale ci sie to nie uda. zgadzam sie z moniką, jestes zazdrosny. Daniel jest sliczny slodziutki, piekny itd. nie lubie harrego alew dana uwielbiam.nie pisze co sobie mysle bo by wam galy wyskoczyly z oczodolow. dziekujue tez pani rowling ze wymyslila pottera bo widze najpiekniejszego nastolatka swiata.:DDDD
jul@
no i bardzo dziekuje za otrzymane wsparcie...nie wiem co te alien chcial pokazac swoim komentarzem.....chyba tylko to ze jest zazdrosny...:)
pozdro monikaL:)
Popieram z tym że to jest zazdrość!!Przecież jakby beznadziejnie grał to by na castingu go nie wybrali!!!!A jak gra w tym filmie już 4 rok to ej...i to nie jest dobry aktor??Jak oglądałam :Harrego Pottera i Więźnia Azkabanu"to bardzo mi sie podobało jak grał świetnie i Emma super grała bardzo mi sie podobało i Rupert świetnie grał!!I Dan naprawde jest dobrym extra aktorem!!I do tego przystojny:DNa kasecie video mam "HP i WA"co tydzień oglądam:PAle teraz nie moge obejżeć bo jadę do Poznania w piątek moje rodzinne miasto.Aż sie zagdałam!!I DANIEL SUPEROWO EXTRA BOMBA GRA!!!!!!!!
Emmcia:)
co do talentu aktorskiego to zdania sa nieco podzielone......
pod wzgledem uzdolnien sa lepsi ale nikt tak nie pasuje do roli harrego jak on!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
pozdro monika:)
Moje drogie tylko jest pewien problem - Alien to ONA i raczej nie moze być zazdrosny:] a poza tym - w większości ma rację...
nic nie jest przez zazdrość, bo jak juz to było wspomniane Alien to dziewczyna ;) A Daniel śliczny? z makijażem i przy odpowiednim oświetleniu to może i tak ... ale określnenie 'śliczny' moim zdaniem jest mocno przesadzone :]
Daniel owszem pasuje do roli Harrego, ale porównajcie go sobie z innymi, wybitnymi aktorami - nie ukrywajmy, że Dan wypada gorzej
przeciez caly6 czas pisze ze nie jest za dobrym aktorem:)
zalezy od gustu:) dla mnie on jest sliczny i koniec:)ups:) wiec alien to ona??!! sorcia-mala wpadka:)
pozdro monika:)
No wiec jak juz ktos pisal nie jestem chlopakiem:) Moze mam inny gust ale ja nie widze w tym kolesiu nic co mogloby sie podobac. Nie jest uzdolniony nie jest przystojny ( to tylko moje zdanie nikomu go nie narzucam)
i o to chodzi w komentach, żeby pisać normalnie i spokojnie bez wulgaryzmów wyrazić swoje zdanie...
tak co do tematu : bez charakteryzacji(o makijażu można mówić raczej w przypadku dziewczyn, np. Emmy) nie widziałam go jako że nie znam go prywatnie(choć czasem dla jaj piszę o tym że jestem jego dziewczyną, kochanką, że Dan nocuje u łysej, nutellki itp.), ale muszę powiedzieć, że z tego co widzę to jest w moim typie, bo ja lubię ciemne i takie troche dłuższe włosy...
a tak w ogóle, to podoba mi się jego głos(w 3 części, już po mutacji muszę zaznaczyć)...
co do aktorstwa...
nie jest wybitny,co to to nie, znam wielu lepszych aktorów, no ale według mnie z każdą częścią o Potterze poprawia się jego gra aktorska...
trzeba też wziąć pod uwagę, że spełnia te warunki, które postawiła Rowling a mianowicie jest z Anglii ma angielski akcent, jest w odpowiednim wieku no i pasuje do opisu Harryego...
no i pokonał wielu kandydatów do tej roli więc taki znów beznadziejny to być nie może...
no ale to moje skromne zdanie, szubienica za inne nie grozi ;)...
a tak nie w temacie...
jak myślicie jakie by były jaja, gdyby Harryego grał Cezary Pazura???
hehe, dziwne pytanie, ale trochę jestem oszołomiona tymi dawkami leków na grypę, więc się nie dziwcie...
pozdro...
agresywna :)