Ja poprostu mam dość czytania tych bredni, że on wchodzi na polskie strony www ... że czyta nasze wypowiedzi jak za jednym razem, że zgłasza się na konkurs na naj candy (duszę sie z śmiechu) i do tego źle zapisuje własne nazwisko!! to durne. Tu piszcie prawdę a nie zmyślacie bajeczki dla małych dzieciaczków.
nie.. niezauważyłam tu kogoś kto by się przejał tymi wszystkimi kłamstwami!!! Nic tylko, kłamią i kłamią na jego temat i nazywają się jego fanami. A czy fani lubią swoich idoli?? lubią. A czy zasmuca się kogoś kogo się lubi?? NIE!!! i to do wszystkich na forum. NIE SPRAWIAJCIE MU PRZYKROŚCI!!! dajcie mu żyć w spokoju!!!~
piszcia na com.plex@vp.pl
zgadzam siem z tobom kim kolwiek jestes chcesz pogadac 4754644:gg brednie straszne piszom np otym ze on odpisał po polsku :/
nie sprawiajcie mu przykrosci...!!! och jakie to wzruszjace.... jesli tam mowisz to znaczy to ze wierzysz w to ze on to czyta (i ze sprawia mu to przykrosc)... zaprzeczasz sama sobie... zalosne...
nie wcale w to nie wierze, ale to po prostu nie wpływa najlepiej na jego karierę. Nie ważne, że tego nie opublikują w gazetach, ale to zawsze jest o np. jednego fana mniej, gdy przeczyta takie brednie jak wypisuję się tu takie rzeczy. A przykrość sprawia mu kazda plotka na jego temat (jak każdemu człowiekowi) , ale ty Łysa najwyraźniej się nie liczysz z uczuciami innych.
Jasna cholera!!!Przeczytałem i przestałem być fanem:-(((..Ale momencik!Ja nigdy nie byłem jego fanem..ufffff
ale to była durna wypowiedz... (natrino) ... ale bez urazy.... wiem jestem bezduszną osobą... szastam wyzwiskami... i wszystkich ranie, łamię serca i psóję psichikę... taka już jestem... (lol)
mówisz wpros oczym myslisz jestes"Szczera" hehe ale czasami pozostaw niekture kometarze dla siebie :P
pozdro 600
eh, łysa ale mi ciebie brakowało, kiedy nete nie miałam...
pozdro...
agresywna :)
chyba napisałam nie na temat...
ale kogo to obchodzi???