Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 914 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

starsznie chce do neigo napisać list !! Moja znajome napisały i im odeslali duze zdjęcie z autografem (serduszka( tylko o tym marze:):)
Pozatym nie wiem dlaczego sądzicie ze jest brzydki...nie moja wina ze dali tutaj takie głupie zdjęcie (czego tego nie można zmienić?!) a teraz juz w 3 częsci jak sobie troche podrósł jest sweet:)

użytkownik usunięty
__Magda__

Pocztowego adresu nie mam,ale mam nr. kom.044447982032100

użytkownik usunięty
__Magda__

ja nie chcę do niego napisać dlatego, ze takich narwanych panienek jest tysiace. to nie ma sensu.

Justyna$$

UWAGA, CYTUJE: "ekhm, ekhm. Odpowiadam: Ja mam szansę się z nim spotkac bo moja ciocia mieszka w anglii i mam do niej zamiar jechać w sierpniu. Mam też nieprzeciętne zdolności. Jakie? Ładnie rysuję( za rysunki najczęściej piątki i szóstki), ładnie spiewam(śpiewałam na wielu imprezach w naszym mieście, moje zdjęcie było w miejskiej gazecie, byłam z koleżanką na eliminacjach do szkoły muzycznej uczącej śpiewu i ja sie dostałam a moja koleżanka - przekonana o swoim "fałszującym" talencie - nie...), umiem grać na organach, umiejętnie piszę wiersze( za napisanie wiersza wygrałam nagrodę w czsopismie - byłam wymieniona jako pierwsza choć - może i kolejnosc była przypadkowa ale kto wie, i jeszcze jak narysowałam siostrze rysunek i wysłała go na konkurs to wygrała grę komputerową), piszę książki, wymyśliłam już teksty i muzykę do swoich niektórych piosenek, w szkole muzycznej proponowano mi nagranie płyty, ale powiedzialam, że jeszcze nie jestem gotowa w dodatku jestem podobna do Emmy Watson(mam ciemniejsze włosy) i nie jestem gruba... w dodatku jak grałam na przedstawieniu szkolnym to pani mnie pochwaliła, powiedziała, żę grałam świetnie i dostałam szóstkę....czy po tych dowodach macie jeszcze jakieś wątpliwości, że będę sławna? Bo ja nie. I proszę mi nie wmawiać, że jestem naiwna, bo swoje wiem i wiem co potrafię a czego nie. I jeszcze kiedys o mnie z pewnością usłyszycie"

Nie badz raka pewna siebie, bo gowno z tych swoich "nadzwyczajnych" umiejetnosci bedziesz miala. Ahh, no i spotkasz sie z Danem.. Potem wezmiecie slub, bo ty ladnie rysujesz i bedziecie zyc dlugo i szczesliwie, hm? Jestes zwyklym rodzajem chwlipiety ktora, przepraszam, nigdy w zyciu nic nie osiagnie. Lepiej wybierz jedna dziedzine i trenuj sie. Bo albo spieprzysz wszystkie, albo jedna pojdzie ci jak po masle. Ot co.

użytkownik usunięty
__Magda__

wiecie co?? ten daniel mi zbrzydl!! jak go lubialam to teraz nie za bardzo!! on jest debilem, mysli nie wiadomo co, ma zamiar zalozyc zespol rockowy hehehehe strasznie sie zmienil i sie popisuje, pozdro dal fanek

użytkownik usunięty
__Magda__

Ten kto napisał że zna jego adres domowy kłamie !
Na 10000000000000000000000000000% go nie zna !
Ha , z ja wiem jak się go dowiedzieć !
ten kto też che go znać niech wyśle e-mail 'a do
piekara11@o2.pl !

użytkownik usunięty

Cze ludzska! Dlaczego się tak wyzywacie? Czy nie mozecie se dac se spokoj i nie wyzwywac sie?
pap
ola z angli

użytkownik usunięty

Ej kolejny liścik! A teraz do ciebie pytanie facecie. Jak znasz to dlaczego nie podasz tutaj? Mam ich wiele. Skoro trwierdzisz, że masz prawadziwy to dlaczego go nie podasz tutaj. Czekaj podaj a ja sprawdzę czy to domu. Z tego co wiem to można wyłącznie pisać do studia. TO PODASZ CZY NIE? TO JA CI ZROBIĘ PRZYSŁUGĘ!!! DAM CI WZAMIAN WSZYSTKIE MELIE DO EMMY. Mam ich wiele!!!! To co podzasz czy nie? Jak nie to kłamiesz!!!!!!!
Pozdrawaia Ola. P z Anglii

__Magda__

boże nie mogę...wszyscy się chwalicie że macie do niego adresy domowe i e-mai,lowe itp. a żadna z was nie ma NIC!!!!! każdy sie chwali że go posiada i ze go nie poda...jestescie bardizej płytcy niż ..niz można sobe to wyobrazić!!!! gdybyśćie mieli to byście go podali a nie chwalili sie nie wiadomo czym....jak czytałam to forum to mnie krew zalewała....chwalicie byle gównem kto lepiej potrafi srać!!1 kurwa chyba już nigdy nie wejdę na forum!!!! jesteście beznadziejni!!!!! nie sorry jest gorsze forum na onecie gdzie gadają że są dziewczynami Radcliffa itp. ale tam przynajmnije krytykują takie osoby a nie wpieprzają się w sprzeczki i dalej chwalą...koszmar koszma KOSZMAR!!!!!!

użytkownik usunięty
reDka

Te adresy (przynajmniej mailowe) były już podane na forach filweb'u wystarczy poszukać.

użytkownik usunięty

pisze ogólnie do wszystkich ja mówie to szczerze NIE MAM ADRESU!!!!!!
a naprawdę chciałabym go mieć nie mam skrzynki e-mailowej a więc jeśli ktoś ma ten właściwy to niech będzie tak uprzejmy i napisze go tu będe BARDZO wdzięczna i jakoś spróbuje się odwdzięczyć!!!!! jeszcze raz was BARDZO PROSZĘ !!!! LUDZISKA ZLITUJCIE SIĘ

użytkownik usunięty

nnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ieeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

__Magda__

Daniel Radcliffe
ARG
4A Exmoor Street
London W10 6BD
UK