Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Ja uważam że Danowi jest lepiej w okularkach bo bez nich wygląda tak "łyso" i jest brzydki. Szczerze mówiąc podoba mi sie jako Harry Potter a nie jako Daniel Radcliffe :]

P.S. Pozdrowionka dla Łysej, widze że jesteś bardzo rozmowna na forum i tak trzymaj!

Karolcia_9

coz...mysle ze w okularach zle nie wyglada.....jedynie troche dziecinnie...
wiesz co...wlasnie bez okularow jest taki slodki...wychodzi jego sexsowne ja i mniam wogole...
ale tez chcialabym aby daniel bez okularow mial charakter harrego bo on jest taki podniecajaco tajemniczy:)(odwala mi cos)

pozdro monika:)

danielradcliffe1

ja nie noszę okularów i wcale nie wyglądzam łysa po prostu wyglądam jak łysa... a bycie łysą mi odpowiada... no ale nie całkiem łysa....hehehehehhehehe.... czy ktoś mnie zrozumiał??? też mi odwala..... ale i tak danielek fajnie wygląda z okularami lib bez.... no tylko ten kształt okularów nie zadobry.... no ale spoko.... a Harriiii jest uroczy....

Gis_xD

jak dla mnie lepiej wygląda w okularach...
pozdro...
agresywna :)

użytkownik usunięty
Karolcia_9

nie!!!! on bez okularków wygląda miodzio, sexy, cool i tak ze mozna go schrupac a potem wyrzygac zeby byl:)(mi tesh dzis odwala ale w wielkim stopniu:)to jego nienoszenie okularków jest takie sexy!!

pozdro
Julka:)

On bez okularków wygląda jak dupek....naj wyglądał w "Harry Potter i kamień filozoficzny" :)

znasz już moje zdanie:):)