Ja uważam że Danowi jest lepiej w okularkach bo bez nich wygląda tak "łyso" i jest brzydki. Szczerze mówiąc podoba mi sie jako Harry Potter a nie jako Daniel Radcliffe :]
P.S. Pozdrowionka dla Łysej, widze że jesteś bardzo rozmowna na forum i tak trzymaj!
coz...mysle ze w okularach zle nie wyglada.....jedynie troche dziecinnie...
wiesz co...wlasnie bez okularow jest taki slodki...wychodzi jego sexsowne ja i mniam wogole...
ale tez chcialabym aby daniel bez okularow mial charakter harrego bo on jest taki podniecajaco tajemniczy:)(odwala mi cos)
pozdro monika:)
ja nie noszę okularów i wcale nie wyglądzam łysa po prostu wyglądam jak łysa... a bycie łysą mi odpowiada... no ale nie całkiem łysa....hehehehehhehehe.... czy ktoś mnie zrozumiał??? też mi odwala..... ale i tak danielek fajnie wygląda z okularami lib bez.... no tylko ten kształt okularów nie zadobry.... no ale spoko.... a Harriiii jest uroczy....
nie!!!! on bez okularków wygląda miodzio, sexy, cool i tak ze mozna go schrupac a potem wyrzygac zeby byl:)(mi tesh dzis odwala ale w wielkim stopniu:)to jego nienoszenie okularków jest takie sexy!!
pozdro
Julka:)