Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

...ile on może mieć centymetrów wzorstu...???

ag_uga

Z tego co wiem on ma 1,70 m wzrostu.;) Czytałam na tej stronce: http://www.imdb.com/name/nm0705356/bio :) Pozdroooo!:D

ziutka_3

Dokładnie ma 1,75. Oglądałam wczoraj jego wywiad na BCCONE (w polskiej TV nie ma tego programu) i zapytany o wzrozt powiedział ze gdzies 170 zmierzyli go i okazało sie ze 175. Szukam teraz tego filmiku po internecie ale jakoś nikt go nie nagrał i nie puścił w neta...hmm..no nic może później bedzie.
Ten wywiad należał do filmu December Boys i był raczej nagrywany tego roku alr gdzies w styczniu lutym bo Dan wspomniał ze własnie wkracza na plan filmowy pottera...Jak ktos coś takiego napotkał prosze o przesłanie linka!!!!

ag_uga

To super, że ma 175cm. Jest wyższy ode mnie o całe 5cm. Ostatnio jak słyszałam ile ma wzrostu załamałam się. Miał 163, ale teraz słysząc o 175cm nie chce mi się wierzyć w to,że jeszcze tak niedawno miał 163. A co wy o tym myślicie?

polishia

nie ma sie co przejmowac, kazdy rosnie w swoim czasie, kazdy z nas miał kiedys ten 1m 50 cm :P .... nawet jest jeszcze nadzieja ze troszeczke urosnie :D

łysa