OPAMIĘTAJCIE SIĘ!
To, co tu czytają miłośnicy filmu to zbiorowe bredenie! Co mnie kurwa obchodzi jakaś Natalia, a w szczególności to z kim ona chodzi? Co mnie obchodzi, że Daneil wam odpisuje na listy, kocha was, rucha was i co tam jeszcze wam robi?
Bardzo mi przykro, że nabiłem u tego gościa koeljny komentarz, ale to jest przesada! Przez wasze pojebane watki i 200 odpowiedzi do nich, każda o tym samym, strona głowna jest zaśmiecona !! Nie ma tam miejsca na Aktorów przez duże A, tylko jakieś dzieci, które są przeciętnymi nieletnimi aktorami, tyle, że grały w słynnym filmie na podstawie słynnej ksiązki.
Kinomaniacy (a nie maniacy Daniela i Emmy zalogowani tu tylko po to, żeby pierdolić o nich) - przepraszam za wulgarny język i dosadność, ale to co wy robicei przekracza granice dobrego smaku (ja też jes teraz przekroczyłem, niestety..._) Może założycie darmowe, oddzielne forum, gdzie będziecie pisać, w jakie miejsca was Dan lizał itp, bo Filmweb z pewnością nie jeste odpowiednim forum...
Pozdrawiam (ja wszystkich pozdrawiam, a w tym wypadku - na ironię), Szymek
pewnie, że paranoja, ale można się nieźle uśmiać, czytając niektóre komenty...
pozdro...
agresywna :)
Pośmiać? Mi się płakać chce... dobrze, że ci ludzie nie brali udziału w teście narodowym IQ, bo by zaniżyły wynik do poziomu poniżej zera...
Pozdro, Szymek