Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

OPAMIĘTAJCIE SIĘ!
To, co tu czytają miłośnicy filmu to zbiorowe bredenie! Co mnie kurwa obchodzi jakaś Natalia, a w szczególności to z kim ona chodzi? Co mnie obchodzi, że Daneil wam odpisuje na listy, kocha was, rucha was i co tam jeszcze wam robi?

Bardzo mi przykro, że nabiłem u tego gościa koeljny komentarz, ale to jest przesada! Przez wasze pojebane watki i 200 odpowiedzi do nich, każda o tym samym, strona głowna jest zaśmiecona !! Nie ma tam miejsca na Aktorów przez duże A, tylko jakieś dzieci, które są przeciętnymi nieletnimi aktorami, tyle, że grały w słynnym filmie na podstawie słynnej ksiązki.

Kinomaniacy (a nie maniacy Daniela i Emmy zalogowani tu tylko po to, żeby pierdolić o nich) - przepraszam za wulgarny język i dosadność, ale to co wy robicei przekracza granice dobrego smaku (ja też jes teraz przekroczyłem, niestety..._) Może założycie darmowe, oddzielne forum, gdzie będziecie pisać, w jakie miejsca was Dan lizał itp, bo Filmweb z pewnością nie jeste odpowiednim forum...

Pozdrawiam (ja wszystkich pozdrawiam, a w tym wypadku - na ironię), Szymek

Dobry_2

pewnie, że paranoja, ale można się nieźle uśmiać, czytając niektóre komenty...
pozdro...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

Pośmiać? Mi się płakać chce... dobrze, że ci ludzie nie brali udziału w teście narodowym IQ, bo by zaniżyły wynik do poziomu poniżej zera...
Pozdro, Szymek

użytkownik usunięty
Dobry_2

Nie martw sie Szymek!!!
Niektore ludziska sa eh..... glupie. Wiec ich porostu olewaj i tyle.

Ola
:):)
p.s Sle Ci tysiac pozdrowien i...