Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Ekhem... Nie wiem, czy wiedzieliscie, ale Daniel zagrał gołego wariata w sztuce Equus. To.. ble, odrażające. Przed tysiacami fanów sie rozbierać, i jeszcze te zdjecia w internecie... Ciekawe, co powie nato jego żona za 5 lat... A dzieci?! Napewno je będzie miał... A co będzie, jak któreś jego dziecko zawoła go pewnego dnia: "Tatuś, patrz, ten goły facet ciebie przypomina!!!" No dobrze, rozumiem, chciał sie pozbyc wizerunku Pottera, ale wystarczy zagrać w jakim innych, burzliwym filmie, jak np. "My boy Jack". Tam jako facet z wąsami nie przypomina już pottera!!! Ale jako nagi wariat... Przesada;|

aga_kotek_2

A mnie się podobał w tej sztuce . Uwarzam , że był bardzo odważny grając tam . Zebrał za to bardzo pochlebne recenzje . Wreszczcie przestał być "uroczym czarodziejem" w Lenonkach . Danny jest na serio przystojny i właśnie dzięki tej sztuce to zauważyłam . Jego żona , o ile bedzie inteligentna , to na pewno doceni jak zagrał , a nie że niektórych miejscach pokazał trochę więcej . A co do dzieci , to kiedy będą małe , danny nie będzie im tego pokazywał . Pewnie , znajdą się takie "dobre dusze" , które mogą to zrobić ,ale on im na pewno wszystko wyjaśni . Dziewczyno ,daj mu wreszczcie dorosnąć !

aga_kotek_2

Daj mu dorosnąć?:/ Ja bym tego W ŻYCIU NIE ZROBIŁA!!! Nawet jeżeli bym dorosła... Jako 30, 40, 50 i wiecej latka, nigdy!!! Całe hordy fanów zobaczyło jego goły tyłek.

aga_kotek_2

No to co - wielkie rzeczy. A że tyłek ładny to i się go miło oglądało. Strzelam, że masz max 15 lat i wstydzisz się odważnych rozmów i pokazywania ludzkiego ciała, które może przecież być częścią pięknego dzieła sztuki :)

maua_5

Ta pewnie masz 15 latek i nie wiesz na czym polega zawód aktora. Sama grywam w sztukach teatralnych. Ciało to narzędzie pracy aktora. Można sie pozwolić dotknąć, pocalować na scenie, bo tak jest w scenariuszu. Można sie nawet rozebrać. Na tym własnie polega ten zawód.