Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Widzisz Jusini, widocznie fanki Daniela mają dość takich jak Ty a zresztą ta ich wymowa świadczy o ich niemądrym 'wkurzeniu' (Fanki Daniela apeluję do was żebyście nie zwracały na takich uwagi). Daj im już spokój, idź stąd i napraszaj się innym, bo i tak jak się tu zjawisz z takim postem wszyscy będą cię równo objeżdżać, a te wyzwiska być może są godne Ciebie. A twój post o wygranie świadczy o twojej dziwnej nie webfilmowskiej wymowie. Widocznie jesteś ze wsi.
Oto MOJA opinia o Elvisie. Pasi?!
Elvis jest czarny jak smoła jakby go wmurowali do czarnej ściany :) JEgo fanki to piszczące "załuważyliście". A w dodatku śpiewa jak piszczałka.
"PFFF PFFF i jeszcze raz PFFFF."
...PFF?? Bardzo ciekawe.

Aha i jeszcze raz nie obrażaj ludzi o białej karnacji. Bo ja właśnie należe do tych "wyjątkowo". Pozdrawiam Cię i życze godnej "wygranej". Lol

AnnLee

No jA juz dawałm do zrozumienia tym wszystkim co są przeciw jusiniemu!!! po co komentowac jego głupote..ja to pozostawiam bez komentarza poniewaz nie jestem specjalista od chorób jakie przejawia jusini i nie potrafie wyleczyc tego pana z tej ohydnej choroby!!! Wiec sie nie udzelam ...