Podobno walczy o rolę młodego Jamesa Bonda !!!!
Taat taaak !! On się do tego nadaje :):):) będzie świetny :):)
A jak dorośnie.... to kto wie .... może będzie prawdziwym, dorosłym Bondem :):):)):)
Pozdro
uhhuhuhu... sie uhahałam... wyobrażając sobie danielka latającego z gnatem... hehehe..... śmiaszne :O i by sie jeszcze mu pomyliło i by do jakiegoś żezimieszka kszykną "drętwota" heheeh
pozdro łysaa
juz sobie wyobrazam...biedny daniel redcliffe..przystojny.. u boku pieknej(??) emmy wason przeciwko zlu...oł yeahhh....super...w pieknym aucie a zamiast z bronia palna to z .....rozdzka??...
spoko..nie weim gdzie to przeczytalas al to mnie bawi troszke..:)
Tez to czytałam ale dalej mam nadzieje ze to tylko głupi żart bo ten koles sie nie nadaje na młodego Bonda. mam nadzieje ze wybiora kogoś innego a on niech sie Potterkiem zajmie.
Oh Tak, taaaaaaaaaaaaak!!!!:D:D:D.Pasu je do roli Bomda tak jak świni siodło.Naprawdę...Jesli on będzie Bondem, to ja wyrzucę swój telewizor. No bo jak juz takie rzeczy sie dzieją,t o lepiej nie oglądac telewizji i nie chodzic do kina. No bo co to ma być? Film o Bondzie to nie komedia:D
Jeśli naprawdę coś takiego się zdarzy stracę cały szacunek dla przemysłu filmowego w USA... To byłby początek końca całej dobrze prosperującej machiny finansowej jaką jest Holywood a także zbeszczeszczenie serii "Bondów" - a to jest przecież nie do przebaczenia...
A ja sondze, rze role bonda powinien zagrac Franczesko Toti. On jurz morze nie jest taki bardzo młody, ale co z tego.? Bendzie grał durzego bonda i napewno dobże to zrobi.!! A ne jakiś Daniel Radklif.!!
Moze bond, moze nie bond, mnie jest to obojetne!!!! A o co chodzi z tym slownikiem hie??? I tam mi po kolei co tutaj mowili mi powiedziec o co chodzi z tym ch******m slownikiem!!! Kto tutaj mowi o ortografi?!?!?!?!?!
qrde..ja myle ze Franczesko pisala tak specjalnie..ale nie wyglada to....dobrze..naprawde...
to nie jest beztalencie...jakos tam lepiej lub gorzej gra..ale do bonda NIE PASUJE i koniec!!
pozdro monisia:)
niewiem o co chodzi... ale jak straj ko straj... ja zawsze chętna... a kto będzie przewodniczył i wygłaszał mowy... a i jaki strajk?? głodowy??
o ludzie, tą wojnę na forum powinni zekranizować...
i to by było lepsze niż Bond...
pozdro...
agresywna :)
Hehehehe ...... ten wątek z ekranizacją był całkiem niezły :D
Widzieliście nowy zwiastun ?????
:):):):)
Jest na co czekać co ? :)
Mysle, że Radcliffe mógłby z powodzeniem bez charakteryzacji wcielić się w któregoś z Pokemonów.
Żal mi autora tematu - na temat Jamesa Bonda wiem tyle co nic.
Bo każdy fan Agenta 007 wie, że ten musi trzymać fason. A Radcliffe'owi do roli nawet bardzo młodego gentelmena duzo brakuje. Za to jako 'Pikaczu' sprawdziłby się znakomicie.
Jak przestaniecie to na serio zrobie strajk!!!!!!!! Jesli chodzi o jaki strajk to strajk z blogami. Dziala to tak, ze nie bede wchodzic do zadnego bloga na filmwebie i nie bede pisac komow az do odwolania. Chcielibyscie tak?!?!?!?!?!? No gadac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
szczerze mówiąc rozbawiło mnie, radcliff na bonda, dobre dobre (lol2). Tzn. uważam ze się nadaje bo Daniel jest spoko koleś, ale newet przez chwilę o tym nie pomyslałam;) (lol2)
No pewnie , że się nadaje !!!! Dajcie mu jeszcze 2-4 lata !!! Zobaczycie sami !!!!! I przyznacie mi rację !!!! HA !
hehe... za dwadzieścia to juz raczej nie zagra "młodego" bonda tylko bonda pod czterdziestke...heheh
oj tam...niech gra co chce..przeciez oglada to tez tylko ten kto chce....ja bym pewnie poszla nat en film zeby se na jego mordke popatrzec..:P:P
pozdro monisia:)
Monisia widze ze sie rozumiemy :):):):)
PS. Widzieliście nowe plakaty do Czary Ognia ???
moim zdaniem są nieziemskie!!!
Tak na marginesie - jaki inny młody aktor wywołuje tyle kontrowersji i dyskusji na swoj temat ????
=] chyba tylko Dan
alez widzialam....te plakaty maja cudny klimat tak w ogole...i do twego jeszcze ladnie daniel powychodzil....tak tajemniczo..tak..dorosle..tak. ....ladnie:):)
no sa sliczne te plakaty:):)
ja sie zgadzam film będzie wyjebany!!! nie taki kolorowy i dzieciecy jak 2 pierwsze cz. ale mroczny i krwiożerczy, a do tego zajebista muzyka... no po prostu na pokazówce w kinie mnie rozbroiła... sweet... no a danielek trochę za bardzo "owłosiony" ale da sie przeżyć...
pozdro
owłosiony??
hm, mowisz to na podstawie jego głowy, czy czeoś jeszcze??
hehe, no żaruje, wiem, że eliah zazrdosny będzie, jak to przeczyta, no bo oczywiście umie mówić po polsku, chińsku, azerbejdżańsku itp...
pozdro dla wszystkich skacowanych...
agresywna :)