Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Podobno walczy o rolę młodego Jamesa Bonda !!!!

Taat taaak !! On się do tego nadaje :):):) będzie świetny :):)

A jak dorośnie.... to kto wie .... może będzie prawdziwym, dorosłym Bondem :):):)):)

Pozdro

trixy1987

uhhuhuhu... sie uhahałam... wyobrażając sobie danielka latającego z gnatem... hehehe..... śmiaszne :O i by sie jeszcze mu pomyliło i by do jakiegoś żezimieszka kszykną "drętwota" heheeh

pozdro łysaa

trixy1987

juz sobie wyobrazam...biedny daniel redcliffe..przystojny.. u boku pieknej(??) emmy wason przeciwko zlu...oł yeahhh....super...w pieknym aucie a zamiast z bronia palna to z .....rozdzka??...
spoko..nie weim gdzie to przeczytalas al to mnie bawi troszke..:)

trixy1987

Tez to czytałam ale dalej mam nadzieje ze to tylko głupi żart bo ten koles sie nie nadaje na młodego Bonda. mam nadzieje ze wybiora kogoś innego a on niech sie Potterkiem zajmie.

trixy1987

Oh Tak, taaaaaaaaaaaaak!!!!:D:D:D.Pasu je do roli Bomda tak jak świni siodło.Naprawdę...Jesli on będzie Bondem, to ja wyrzucę swój telewizor. No bo jak juz takie rzeczy sie dzieją,t o lepiej nie oglądac telewizji i nie chodzic do kina. No bo co to ma być? Film o Bondzie to nie komedia:D

trixy1987

Jeśli naprawdę coś takiego się zdarzy stracę cały szacunek dla przemysłu filmowego w USA... To byłby początek końca całej dobrze prosperującej machiny finansowej jaką jest Holywood a także zbeszczeszczenie serii "Bondów" - a to jest przecież nie do przebaczenia...

Chrzaszczu

Po za tym nazwanie Radk(l)i(f/bl)a aktorem to błąd...duży błąd bo to zwykłe beztalencie...

trixy1987

A ja sondze, rze role bonda powinien zagrac Franczesko Toti. On jurz morze nie jest taki bardzo młody, ale co z tego.? Bendzie grał durzego bonda i napewno dobże to zrobi.!! A ne jakiś Daniel Radklif.!!

Franczesko

A ja uważam, że powinienes kupić słownik ortograficzny.

Uncle_Mroowa

Moze bond, moze nie bond, mnie jest to obojetne!!!! A o co chodzi z tym slownikiem hie??? I tam mi po kolei co tutaj mowili mi powiedziec o co chodzi z tym ch******m slownikiem!!! Kto tutaj mowi o ortografi?!?!?!?!?!

Uncle_Mroowa

Słownik łortokraficzny? :D:D:D Tak, chyba by się przydał. :P

trixy1987

qrde..ja myle ze Franczesko pisala tak specjalnie..ale nie wyglada to....dobrze..naprawde...
to nie jest beztalencie...jakos tam lepiej lub gorzej gra..ale do bonda NIE PASUJE i koniec!!
pozdro monisia:)

danielradcliffe1

Fajną masz znajomość ortografi "Franczesko" :P

katia_5

Hhehehe.... ludzie jeszcze zobaczycie, że sobie poradzi i wspomnicie moje słowa :P

trixy1987

Czy wy chcecie, zebym tutaj zrobila strajk??? Chyba by sie tutaj przydal.

Rayana

niewiem o co chodzi... ale jak straj ko straj... ja zawsze chętna... a kto będzie przewodniczył i wygłaszał mowy... a i jaki strajk?? głodowy??

Gis_xD

o ludzie, tą wojnę na forum powinni zekranizować...
i to by było lepsze niż Bond...
pozdro...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

Hehehehe ...... ten wątek z ekranizacją był całkiem niezły :D

Widzieliście nowy zwiastun ?????

:):):):)

Jest na co czekać co ? :)

trixy1987

żeby tylko nie dostal tej roli!! boze nie dopusc do tego :)

kaska_22

a jak dostanie to zrobie tak samo jak przedmowca i wyrzuce telewizor

kaska_22

Mysle, że Radcliffe mógłby z powodzeniem bez charakteryzacji wcielić się w któregoś z Pokemonów.
Żal mi autora tematu - na temat Jamesa Bonda wiem tyle co nic.
Bo każdy fan Agenta 007 wie, że ten musi trzymać fason. A Radcliffe'owi do roli nawet bardzo młodego gentelmena duzo brakuje. Za to jako 'Pikaczu' sprawdziłby się znakomicie.

trixy1987

on się tak nadaje na Bonda jak Paris Hilon na Lady Makbet Hej

blebleble_2

A ja i tak będę się trzymać swojej wypowiedzi, nawet jeżeli cały filmweb będzie przeciwko mnie :P

trixy1987

Jak przestaniecie to na serio zrobie strajk!!!!!!!! Jesli chodzi o jaki strajk to strajk z blogami. Dziala to tak, ze nie bede wchodzic do zadnego bloga na filmwebie i nie bede pisac komow az do odwolania. Chcielibyscie tak?!?!?!?!?!? No gadac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Rayana

Dla mnie możesz nie pisać !!!! I tak u mnie się nie wypowiadasz !!!

trixy1987

szczerze mówiąc rozbawiło mnie, radcliff na bonda, dobre dobre (lol2). Tzn. uważam ze się nadaje bo Daniel jest spoko koleś, ale newet przez chwilę o tym nie pomyslałam;) (lol2)

trixy1987

są rzeczy, o których ludziom się nie śniło (jeszcze)

Migotka

No pewnie , że się nadaje !!!! Dajcie mu jeszcze 2-4 lata !!! Zobaczycie sami !!!!! I przyznacie mi rację !!!! HA !

trixy1987

,,Dajcie mu jeszcze 2-4 lata"

A nie dwadzieścia ?

D23

hehe... za dwadzieścia to juz raczej nie zagra "młodego" bonda tylko bonda pod czterdziestke...heheh

Gis_xD

ale po co robić Młodego Bonda- już mieliśmy Małych Agentów... :)

trixy1987

oj tam...niech gra co chce..przeciez oglada to tez tylko ten kto chce....ja bym pewnie poszla nat en film zeby se na jego mordke popatrzec..:P:P
pozdro monisia:)

danielradcliffe1

Monisia widze ze sie rozumiemy :):):):)

PS. Widzieliście nowe plakaty do Czary Ognia ???

moim zdaniem są nieziemskie!!!

trixy1987

Tak na marginesie - jaki inny młody aktor wywołuje tyle kontrowersji i dyskusji na swoj temat ????

=] chyba tylko Dan

trixy1987

alez widzialam....te plakaty maja cudny klimat tak w ogole...i do twego jeszcze ladnie daniel powychodzil....tak tajemniczo..tak..dorosle..tak. ....ladnie:):)
no sa sliczne te plakaty:):)

danielradcliffe1

ja sie zgadzam film będzie wyjebany!!! nie taki kolorowy i dzieciecy jak 2 pierwsze cz. ale mroczny i krwiożerczy, a do tego zajebista muzyka... no po prostu na pokazówce w kinie mnie rozbroiła... sweet... no a danielek trochę za bardzo "owłosiony" ale da sie przeżyć...
pozdro

Gis_xD

owłosiony??
hm, mowisz to na podstawie jego głowy, czy czeoś jeszcze??
hehe, no żaruje, wiem, że eliah zazrdosny będzie, jak to przeczyta, no bo oczywiście umie mówić po polsku, chińsku, azerbejdżańsku itp...
pozdro dla wszystkich skacowanych...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

oooo... koffany elijah... podobno za jakis czas bedzi grał w filmie o Iggi Popie... nie moge sie doczekac... a tak poza to bedzie film z viggo mortensenem (aragorn) sweet