Mam już HP i CO na 2 DVD. W dodatkach jest wywiad z Emmą, Danem i Rupertem. Dan wyznał, że się kocha w Natalie Portman.
tez to mam i nie wyznal ze sie kocha tylko coraz bardziej go oczarowuje tak to mozna ujac a nawiasem mowiac to wyznal ze to samo czuje do scarlet jonatanson(chyba tak to sie pisze:)
ale tak jak powiedziales ma gust z tym sie zgodze:)
Może zacytuje:
"Zaczynam się poważnie durzyć w Natalie Portman." i "W Scarlett Johansson"
Sami zdecydujcie o co mu chodziło.
nosz w końcu to facet ma prawo zabujać się, tylko żeby żadnych romansów z nimi nie klepał na powage w realu OmG! To by było straszne
WEŹcie CZY WY POSTRADALISCIE ZMYSLY!! SCARLETT JEST OCHYDNA,PUSTA MA WIELGASNE USTA (na 100 % nie sa jej!!!!!!)JAK SWINKA PIGI I W OGOLE!!taka slodka idiotka!!!!!!!!!!!!
zaś Natalie jest jak najbardziej cudowna i czarujaca:) jedna z moich ulubionych aktorek:)
zgadzam sie w połowie z osobą wyzej... Scarlett niezabardzo lubie... ale brzydka nie jets.... a usta ma wyczesane... tez bym takie chciała... no ale niestety ;/ ... a Natalie jest bardzo ładnie... uzdolnione... i ogólnie fajnie sie z nią filmy ogląda... np. na "v jak Vandetta" poszłam jedynie z jej powodu xD
pozdroff ^^
s.j ma usta w 100 procentach naturalne. wystarczy obejrzeć filmy z jej udziałaem kiedy była młodsza, no chyba, że zafundowała sobie operację w wieku 14 lat :)
Natalieteż jest fajna, ale rsdcliffe...ehh, szkoda gadać-tragedia.
Eh.... biedny chłopak.. Gustu nie ma :) Scarlet Jannson(pieprzyć jak to sie pisze:P) jest obleśna.. No po prostu obrzydliwa.. Za każdym razem wygląda tak jakby nie mogła sie uśmiechać z powodu zbyt dużej ilości makijażu... Eh.. A Portman jest nawet spoko.. Ale o co kaman? Czy w Hollywood zapanowała jakaś moda na łyse głowy...? Hm.. :) Przynajmniej zdaje mi sie że jeszcze ktos sie ogolił na łso :P Ale może sie myle :P Hm.. Chyba ta cała Keira... nazwisko jest zbyt trudne do napisania:P:D hehe :P Dobra.. Ale bzdet pisze.. Ale ogólnie Dan nie ma gustu:P Jak tylko podbije świat z moim zespołem to wtedy ja będę obiektem jego westchnień :P
pozdro
3mcie się
Jula :)
o keire knightley chyba Ci chodzi, nie wiem czy ona się ogoliła na łyso, ale za to k.figura na pewno.
Aha i jeszcze jedno: czy mi się tylko tak wydaje, czy ja tutaj gadam TYLkO z fankami Radclifa (pieprzyć jak to się pisze:P) i ślepo zakochanymi w nim dziewczynami.
Halo! Czy jest tu chociaż jedna podobna mi osoba (w sensie dziewczyna) która nie lubi DANIELkA!?
daniel Radcliffe? o to ci chodziło :P ...
a wiec po pierwsze : ŁYSE jest piekne (lol2) ... nie no na serio moim zdaniem jak sie obcieła na jeza to wyglądała bardzo ładnie :D
a po drugie: to jest tu troche fanek i troche antyfanek, ja to jestem posrodku... i utrzymuje równowage, ani go nie ubustwiam... ale nie nienawidze....eeee.... ogólnie mówiąc to jest Klawo...
pozdroff x*