Naprawdę. Widzę uderzające podobieństwo.
http://www.chinadaily.com.cn/entertainment/images/attachement/jpg/site1/20070826 /0013729c050d083bb69f3c.jpg
oooooooooooooooooo, nie o takich rzeczach tu rozmawiają, aczkolwiek fakt, temat z tych ciekawszych:)
Podobno hitler naprawdę był gejem lubił młodych chłopców :p a na dodatek miał korzenie żydowskie hehe
a tak poważnie, z tym gejem to trochę przesada, wszelkie znaki wskazywały na to, że był impotentem. i całe swe niezaspokojenie seksualne + wynikającą z tego powodu agresję rekompensował zaangażowaniem w politykę. nie radził sobie z kobietami. wykorzystywał psychicznie i prawdopodobnie molestował w jakiś sposób swoją bratanicę. popełniła z resztą samobójstwo, a kolesia, który do niej startował zabito, z tego co pamiętam.
z tymi korzeniami żydowskimi tez tylko plotka. nienawiść do nich wynikała (znów prawdopodobnie) w skutek działań żydowskiego lekarza, nie potrafiącego uratować jego matki. zmarła przedwcześnie.
Forum idealne w końcu ma twarz hitlera hehe :p I to że hitlerowi nie stawał na wysokości zadania to nie znaczy że ktoś w jego czegoś nie ładował ;-)
I też słyszałem i to już na poważnie że Hitler podczas przemówień tak sie podniecał że na mównicy dochodził do erekcji co nawet widać po jego twarzy
po pierwsze:
Hitler NIE byl zydem, tylko katolikiem, ale ´´porzucil´´ religie.
po drugie:
Wadpie w to iz byl orietacji homoseksualnej, nienawidzil (z reszta jak ja) homosow.
po trzecie:
tu macie wszystkie dane o nim, szkoda tylko ze po angielsku:
http://www.nndb.com/people/197/000025122/
sory za bledy ortograficzne
Oj się czepiasz ;)
A Daniel nie grał tam Hitlera, tylko Jacka Kiplinga ;) Jakoś sobie z Hitlerem nie skojarzyłam, chociaż rzeczywiście wąsy ma genialne :P
Po pierwsze Hitler nie był żydem ale miał korzenie żydowskie .
Po drugie jest wielce prawdopodobne że iż owy hitler lubił ruch dwukierunkowy w pewnej dziurce bo na to wskazują między innymi jego nieudane związki z kobietami ale tego czy był czy też nie, nie dowiemy sie nigdy .
A po trzecie ciekawe jest to
http://fakty.interia.pl/ciekawostki/news/ostatni-czlonkowie-rodziny-adolfa-hitle ra,1130722
wiesz, ale tak na prawde nie ma dowodów, że hitler miał choćby krople żydowskiej krwi. są to insynuacje (odnośnie homoseksualizmu też). że bratanek chciał go tym szantazować nie znaczy, że miało to cokolwiek wspólnego z prawdą. najlepiej przecież pogrążyc człowieka kłamstwem, które bedzie zaprzeczeniem jego wizerunku. no i wyciąganie takich kontrastów jest zawsze ciekawsze. dlatego fascynyjace są historie o policjantach mordercach, księżach pedofilach i gangsterach filantropach.
Twoja wypowiedz mówi sama za siebie bo co to znaczy najlepiej pogrążyć człowieka ??? Mówisz tak jak by hitler był dobrym człowiekiem a to że miał takie skłonności i że dochodził w czasie przemówień jest dosyć prawdopodobne
Może że hitler mordował Polaków to też insynuacja może za tym nie stał on tylko np himler
Tu chodziło o to, że nie trzeba na niego wymyślać plotki na wszystkie możliwe tematy ;) Jakby to miało go uczynić jeszcze bardziej złym, niż był. I bez tego opinię ma taką, że lepiej nie mówić.
Tu nie ma plotek to nie pudelek i jakie masz dowody że nie był ??? Prawda jest taka że nigdy sie tego nie dowiemy na 100 % czy był czy też nie
Nie gorączkuj się tu, człowieku. A Ty masz dowody, że był? Z ostatnim zdaniem się zgadzam.
A plotki tu są, filmweb przez pewien moment przypominał pudelka. Kontrola administratorów jest kiepska, był taki okres, że każdy pisał co chciał i nikt się tym nie zainteresował.
A mi on na niektórych zdjęciach przypomina Frodo z Władcy pierścieni...
Ale mamma mia! Cóż to za zdjęcie główne?! :D
Takie w porządku, ale mogliby dać jakieś aktualniejsze ;)
Co do Froda - z tego co wiem, to w Australii brali ciągle Daniela za tamtego aktora. A jemu się chyba nie chciało tłumaczyć, to podpisywał autografy jako tamten :D
Owszem ;) Widziałam nawet raz fragment wywiadu z tamtym aktorem, bo o ile się nie mylę, to dla odmiany jego mylą z Danielem. Ale co do tego już 100% pewności nie mam, bo widziałam to dawno temu, za pamiętam, jak ten aktor mówił o tym, że Daniel podpisuje się za niego ;) Jak znajdę na youtube ten wywiad, to prześlę.