Witam!
Od razu mówię, że jeśli ktoś nie jest cierpliwy to niech tego nie czyta gdyż to trochę czasu zajmie... Zakładam ten temat ponieważ brak takiego na tym :forum". Wiecej jest tu zmyślonych bajeczek, głupich gier itp. Żadnych tematów o tym co najważniejsze! Mianowicie aktorstwie Daniela. Tamty z bajeczkami i grami prosze zakładać albo u siebie na blogach albo na innych forach (nie na FILMwebie). To forum jest o filmach i aktorach. Mamy na nim opisywać ich talent lub tez jego brak! Niestety ostatnio całe forum filmwebu "zeszło na psy". Wyzwiska, obelgi, zero jakiejkolwiek tolerancji... To przerażające ale prawdziwe...:(
Daniel--> W serii o "Harrym..." gra nawet dobrze. Z części na część coraz lepiej, być może dlatego, że z każdą jest coraz trudniej. Niestety nie miałam okazji widzieć go w innym filmie niż te o Harrym i krótkiego kawałku w filmie o Davidzie Copperfildzie (przepraszam za spolszczenie imienie i nazwiska). Mimo, iż bardzo się starałam nie mogłam wyjechcac do Londynu gdzie mogłam obejrzeć sztukę "Equus" za którą, jak ja uważam, był niesłuszenie krytykowany przez fanów. Chłopak chce się oderwać od roli "Chłopca Który Przeżył". Seria nie długo się kończy dlatego musi brac udział w innych produkcjach i rozwijać się. Życzę Mu dużo szczęscia i dobrych ról.
Do rockydrago oraz DaruVeald--> po pierwsze: jeśli źle napisałam wasze nicki to przepraszam ale są po prostu dość nietypowe. Po drugie: nie rozumiem czemu zakładacie te tematy o Waszym "przyjacielu" Harrym lub Danielu (bo jeden z Was jest z nim chyba na Ty)? Zakładając, że naprawde macie takiego przyjaciela, nie możecie założyć jednego tematu pod tytułem np.:"Z życia Harrego/Daniela" i w niem opisywac te wszystkie wspaniałe przygody jakie Mu się przydarzają i newsy z jego zycia? Co prawda byłoby jeszcze piękniej gdybyscie zrobili to na Swoich blogach no ale to i tak już był by sukces z jednym tematem. Dzieki temu forum to nie będzie zaśmiecane przez takie tematy, które można ze sobą bezpiecznie połączyć w jeden!
Do ludzi, którzy się z w/w kłócą--> nie róbcie tego(kłócić się z Nimi)! Jeśli chłopcy mają z tego zabawę to niech pisza to opowiadanie z życia ich przyajciela w jednym temacie i zostawcie Ich! Jeśli sprawia im to przyjemność. Dopóki nie obrażają innych ludzi i nie bluźnią nie ma potrzeby wpajania im, że to tylko ich wybujała wyobraźnia!
Do WSZYSTKICH--> bardzo prosze też, abyście nie obrazali siebie nawzajem nazywając się "debilami", "chorymi umysłowo" itp.
Wszystkim tym, którzy to przeczytali dziękuję i gratuluję ponieważ troszkę się tutaj rozpisałam;) Przepraszam też za jakiekolwiek błedy jednak klawiatura trochę mi się psuje a ja nie mam czasu tego sprawdzać...
Pozdrawiam:*
Włąśnie Dan !! Weź się do roboty !! Ostatnio się zlamiłeś ....oj Dana Dana , babka nie tak cie wychowywała !! :D:P :p :D
Mala mi musze ci podziekowac bo to jest tekst jakiego szukalam w filmwebie od dawna bo to forum naprawde spada na psy a ci co gadaja ze sa przyjaciolmi z Danem sa poprostu zalosni ahhh lecz tacy ludzie niestety istnieja na tej planeci lol
Ogolnie rzecz mowiac Mala Mi zgadzam sie z toba w 100% :)
Niestety posty powyżej ukazują wrodzoną zazdrość , zawiść polaków ....Jeśli jednym się udało w życiu poznać kogoś wartościowego ( mam na myśli rzecz jasna Dana ) to zamiast cieszyć się razem z nimi to zazdroszczą i postękują ....smutne , ale niestety prawdziwe :(:(:(
Do wyzywania ludzi mam zalozony temat xD i swietnie sie tam bawię xP Ale nareszcię coś co mnie interesuje A więc ocenie daniela pod kątem tego co widziałem : Z Kazdym filmem o Harrym jest coraz gorzej (niestety) Czym to jest spowodowane ?? Wydaje mi się że dwoma czynnikami ... ksiazka z kazdym tomem byla coraz grubsza ale film caly czas jednakowej dlugosci ... wiecej materialu w takich samych ramach czasowych co nie dawalo komfortu ogladania jesli czytalo sie ksiazke ;/ a po 2 Daniel stal sie gwiazda co tez wplynelo na kunszt aktorski ... stara sie juz grac prosjonalnie nie tak jak w 1 czy 2 naturalnie jeszcze amatorsko co moim zdaniem lepiej mu wychodzilo :) Lecz Daniel to nie tylko czlowiek z blizna lecz tez Maps z December Boys x) w sumie film byl na 8 a gra Daniela tam mi się bardzo podobała. jeszcze ten watek w ktorym trwa rywalizacja o miejsce u rodziny zastepczej jednak i tak sie all dobrze konczy x) taki troche smetny film lecz polecam obejrzec xP
Mała Mi zgadzam się z Tobą co do poziomu na jakim tocza się ostatnio rozmowy na forum i cieszę się że ktoś wreszcie zwrócił na ten smutny fakt uwagę.Ale co do gry aktorskiej to się nie zgadzam bo jak dla mnie to ten chłopa nie ma za grosz talentu inie wiem co robi w tej branży.Udało mu się bo jest łudząco podobny do Pottera. Wypowiadam się tylko na podstawie filmów o Poptterze w których grał, nie wiem jak wypadł w tej sztuce, to muszę przyznać uczciwie
kopiuje tu post z innego tematu, tu chyba jest jego miejsce:
Normalnie "chodzenie" po tematach związanych z Danielem Radcliffem jest jak pieprzony cyrk. Najpierw pan rockydrago, czy jak mu tam pisze ciekawą historię swojego życia, a potem pan mazan jakiśtam bluzga na pana rockydrago, bo za bardzo wziął do serca słowa autora historii. Mam pytanie skierowane do ogółu: Jak powinni zachowywać się użytkownicy pozornie poważnemu forum o filmie i wszystko z nim związane, o którym zapomniał bóg o imieniu admin? Mazan, po cholere męczysz ten wątek? Jestem pełen podziwu ludzi, którzy czytając to jednak zrezygnowali z komentarza i przy okazji "bufonady ciąg dalszy". Następnym razem, gdy poczujesz ukłucie, to stwierdź lepiej, że to pieprzony rozsądek.
Pozdrawiam!