Napisałam list do niego!!! I odpisał!!! Wprawdzie po angielsku, ale i tak jest fajnie i przysłał super zdjęcie. Dzięki tej stronie znalazłam adres! Korzystałam z tego trzeciego.
Nie sciemniasz?!?!?!? Powiedz ze nie sciemniasz, bo dostane furri!!!!!!!!! A jesli to bedzie kolejne klamstewko?!?!?!?! Po tej sprawie z Natalia jakos nie wierze. A wy???
Czytałam o tej całej Natalii i też uważam że to ściema. A ja po co miałabym takie głupoty pisać? Zresztą ja napisałam, ze odpisał po angielsku!!!!
Ooo ludzie, to że Dan odpisuje wiadomo juz przecoez od dawna . ja dostalam od niego 2 listy ponad rok temu :P
i nie sciemniam
ściema i tyle:] trzeba byc debilem zeby wierzyc jej ze Radcliffe jej odpisal...na pewno siedzial cala noc i pisal do niej list...yhy..nie ma lepszych zajec..
alez to nie on odpisuje..ma jeden list na kazdy miesiac.. i co bys mu nie napisal/a to dostaniesz ten list w odp i zdjecia z autografem..skanowanym..dlateg o ja pisac nie bede...:):)
ale wy sie tym podniecacie
to zwykly chlopak jakiego mozna spotkac na ulicy wezcie przelejcie swoje uczucia na jakiegos przystojnego i osiagalnego polaka a nie na dana :)
Mozecie juz do tego tematu nie wracac??? Bo zaraz beda posty o liczbie 444!!!!!!!!!!!!! I tak i tak trujecie i tak!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też na serio NIE ŻARTUJĘ !!!!!!! Zresztą - kto chce ten uwierzy a jeżeli chce sie przekonać o tym na własnej skórze to niech sam napisze chyba ze jego angielski jest na poziomie przedszkolaka !!!!!!!!!!! Wtedy będzie ciężko !!!!!!!!!!
ej dziewczęta bez kłotni...
no wiadomo, że większość aktorów ma sztab ludzi, którzy odpisuja na listy...
pnapiszą ogólnikowy list raz na jakiś czas i potem to kopiują...
no niemożliwością jest ospisywanie na setki listów tygodniowo...
pozdro...
agresywna :)
CO?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!? !?!? Te nie przesadzaj za bardzo, bo moge wcale nie pisac albo robie taki jedny strajniczek(innymi slowy Strajk)!!!!!!!!!!!! A z tym irytowaniem juz ci wyjasniam... PO PROSTU MNIE WKURZACIE NA MAXA!!!!!!!!!!!!!!!! Wy chyba nie znacie tego, co ja robie!!!!!!!! Ja pisze opowiadania o HP i to wcale nie byle jakie...(oczywiscie na blogach...)
piszesz opowiadania?? a podaj mi strony?? to sobie poczytam i ocenie na jakim są poziomie... bez obrazy
Jesli chodzi o czytadla to juz je wam objasniam. www.rovena.blog.onet.pl to pierwszy a drugi www.moja-milosc-z-harrym.mylog .pl . I juz macie co robic w zimowe popoludnia :DD!