Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Napisałam list do niego!!! I odpisał!!! Wprawdzie po angielsku, ale i tak jest fajnie i przysłał super zdjęcie. Dzięki tej stronie znalazłam adres! Korzystałam z tego trzeciego.

Kay_J__N_

Nie sciemniasz?!?!?!? Powiedz ze nie sciemniasz, bo dostane furri!!!!!!!!! A jesli to bedzie kolejne klamstewko?!?!?!?! Po tej sprawie z Natalia jakos nie wierze. A wy???

Rayana

Dalej bijcie się o niego, a on i tak nawet nie wie o waszym istnieniu, hehe, i ma was gdzieś, heh:P

Rayana

Czytałam o tej całej Natalii i też uważam że to ściema. A ja po co miałabym takie głupoty pisać? Zresztą ja napisałam, ze odpisał po angielsku!!!!

Kay_J__N_

Ooo ludzie, to że Dan odpisuje wiadomo juz przecoez od dawna . ja dostalam od niego 2 listy ponad rok temu :P

i nie sciemniam

Kay_J__N_

ściema i tyle:] trzeba byc debilem zeby wierzyc jej ze Radcliffe jej odpisal...na pewno siedzial cala noc i pisal do niej list...yhy..nie ma lepszych zajec..

Kay_J__N_

alez to nie on odpisuje..ma jeden list na kazdy miesiac.. i co bys mu nie napisal/a to dostaniesz ten list w odp i zdjecia z autografem..skanowanym..dlateg o ja pisac nie bede...:):)

danielradcliffe1

ale wy sie tym podniecacie
to zwykly chlopak jakiego mozna spotkac na ulicy wezcie przelejcie swoje uczucia na jakiegos przystojnego i osiagalnego polaka a nie na dana :)

Aniol_z_Piekla_Rodem

Mozecie juz do tego tematu nie wracac??? Bo zaraz beda posty o liczbie 444!!!!!!!!!!!!! I tak i tak trujecie i tak!!!!!!!!!!!!!!!!

Rayana

I na serio nie zartuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

Rayana

Ja też na serio NIE ŻARTUJĘ !!!!!!! Zresztą - kto chce ten uwierzy a jeżeli chce sie przekonać o tym na własnej skórze to niech sam napisze chyba ze jego angielski jest na poziomie przedszkolaka !!!!!!!!!!! Wtedy będzie ciężko !!!!!!!!!!

trixy1987

ej dziewczęta bez kłotni...
no wiadomo, że większość aktorów ma sztab ludzi, którzy odpisuja na listy...
pnapiszą ogólnikowy list raz na jakiś czas i potem to kopiują...
no niemożliwością jest ospisywanie na setki listów tygodniowo...
pozdro...
agresywna :)

Kay_J__N_

ahh ta Rayana sie tak slodko irytuje.. i nie iwem czemu..no nie wiem:);)
monisia:)

danielradcliffe1

CO?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!? !?!? Te nie przesadzaj za bardzo, bo moge wcale nie pisac albo robie taki jedny strajniczek(innymi slowy Strajk)!!!!!!!!!!!! A z tym irytowaniem juz ci wyjasniam... PO PROSTU MNIE WKURZACIE NA MAXA!!!!!!!!!!!!!!!! Wy chyba nie znacie tego, co ja robie!!!!!!!! Ja pisze opowiadania o HP i to wcale nie byle jakie...(oczywiscie na blogach...)

Rayana

piszesz opowiadania?? a podaj mi strony?? to sobie poczytam i ocenie na jakim są poziomie... bez obrazy

Gis_xD

buahahahah
"ja piszę opowiadania o HP i to wcale nie byle jakie"
LOL

Kay_J__N_

ja tam nie wiem...nie czytalam wiec sie nie wypowiem:PP
monisia:)

danielradcliffe1

Jesli chodzi o czytadla to juz je wam objasniam. www.rovena.blog.onet.pl to pierwszy a drugi www.moja-milosc-z-harrym.mylog .pl . I juz macie co robic w zimowe popoludnia :DD!

Kay_J__N_

Ej sory, ale trochę odbiegacie o tematu głównego. Jeśli chcecie dyskutować o opowiadaniach o HP to zróbcie sobie własny temat.