Tzn. nie mogę się przekonać do jego gry aktorskiej i nie bodoba mi się z wyglądu. W sumie, może dlatego , że jest jeszcze chłopcem nie mężczyzną. Być może jak wyrośnie to będzie bardzo atrakcyjnym facetem , kto wie;)
Chcę wypowiedzieć się na temat tej nade mną... Żebym ja Ci dziewczynko nie zaczęła wymieniać najprzystojniejszych w całej Europie... Na pewno jest ich baardzo dużo, a Twój kochany Dan znalazł by się na samym końcu, bo to najbrzydszy 15-latek jakiego spotkałam... Chciaż... Jestem za stara na ocenianie urody 15-latków... A jestem pewna że gdyby Dan nigdy nie został aktorem i spotkałabyś go przypadkiem na ulicy zapewne wyśmiałabyś jego urodę... Przemyśl to co powiedziałam... Dziękuję za uwagę... Amen
ja tez uwazam ze jest najcudowniejszym chlopakiem w calej europie!ty, ktora uwaza ze danielek jest ohydny masz nirówno pod sufitm.pewnie gustujesz w lusych palach w dresie. bleeeeeee................. dan, kocham Cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul@
Czy to było do mnie? Jeżeli tak to chciałam krótko wyjaśnić, że ja akurat nie gustuję w jakichś łysych pałach w dresie... Mój gust opiera się raczej na normalnych chłopakach typu Shawn Ashmore czy James Marsden... Ja tylko mówię, że dla mnie Dan jest brzydki, ponieważ jest dla mnie za młody... I tyle...
Pozdrawiam, Yuriko :)