Przecież on jest okropny. Już nie chodzi o to, że niezbyt urodziwy. Nie ma za grosz talenyu. To już ja byłabym lepszą aktorką. Bez urazu! Dan! Jesteś najsłabszym ogniwem! Do widzenia!
nie no spokojnie..bywali gorsi aktorzy niz on...pierwsza lepsza z brzegu Emma watson...ona gra sztucznie,zero prawdziwych emocji..ale zgodze sie..daniel tez nie jest najlepszy...no ale albo sie to ma albo trzeba sie tego nauczyc...on tez jeszcze zdazy sie nuczyc.:D
pozdro monisia:)
Cóż, każdy ma inny gust. Każdy inaczej go ocenia, jak dla mnie może być, ale oczywiście Ty możesz myśleć inaczej.
ta... a tak na marginesie... to czy ty myślisz ze daniel tu wchodzi i to czyta?? bo napisałaś jak by tak było i jak byś do niego coś mówiła... jak tak to coś jeste nie tegos... heheheheheh
hehe fajny masz fryz łysa:D(lol)
oj danus jest taki taki..oj dobra mam dobry humor i mogla ym sie tak rozplynac nad jego wygladem:P
pozdromonisia:)
Jeśli kogoś nienawidzisz - nie znając go/ją - to pora udać się do psychologa lub psychiatry. Masz problem z główką !!! Pozdrawiam.
Hmmm widzę, że lubisz Najsłabsze Ogniwo:/. Ja uważam, że D.R może nie jest mistrzem, ale nie jest też amatorem. A skoro uważasz że mogłabyś zagrać lepiej od niego to zgłoś się na casting do HP5 może dostaniesz jakiś epizod i będziemy mogli cię podziwiać. Przy okazji porównamy twoje umiejetności z możliwościami Daniela. No chyba, że mierzysz wyżej to może jakąś reklamę zamieśc na filmwebie, dołączysz swoje CV, gdzie przedstawisz dotychczasowe osiągnięcia w dziedzinie filmografii. Łatwo jest mówić, że jest się lepszą, siedząc za komputerem i nic nie robiąc.
Pozdro
no coz...daniel jest taki w miare..ale mam przeczucie ze 4 czesc bedzie lepsza i pod wzgledem aktorskim i ogolem..efekty i te sprawy:]
no wlasnie...siedzisz przed monitorem i sie madrzysz ze lepiej zagralabys...udowodnij to !!;)
tak.. okładnie... a tak poza to jestem wkó...... bo 6 cz. wyjdzie dopiero za 187 dni w Polsce... co za szajze... fok.... ja chce już ją przeczytać... to nie fair bo jak bym miała czytać po angielsku z słownikiem... to by mi to zajeło jeszcze dłuzej...buuu
tak.. okładnie... a tak poza to jestem wkó...... bo 6 cz. wyjdzie dopiero za 187 dni w Polsce... co za szajze... fok.... ja chce już ją przeczytać... to nie fair bo jak bym miała czytać po angielsku z słownikiem... to by mi to zajeło jeszcze dłuzej...buuu
lol:D mam 6 czesc po polsku:D znalazlam stronke na takim forum i,i,i no mnie wciagnelo z lekka:D
fajnie ze komus chce sie to tlumaczyc w necie:D
Rzeczywicie. Jak na tak oczekiwany film powinni bardziej się postarać z doborem aktora. Wiadomo było że kto by to nie był to zawojuje serca 'gorących trzynastek' jakkolwiek by grał czy wyglądał. Jest nieco sztywny i chyba szybko wpasował się w role gwiazdy ekranu.
Według mnie jego umiejętności ograniczają się do szczerzenia wybielonych zębów do kamery a swoją nastoletnią 'superowość' pokazuje niedbale rozwianą fryzurą.
Jaaaa se twierdze, ze Daniel dobrze gra. Te emocje tez mi sie podobaja. Wszystko mi sie w nim podoba!
zdania różne, ale zqa to jakie emocje...
tego mi brakowało...
hehehe...
tak ogólnie ja już 6 część przeczytałam...
niezła faza...
pozdro...
agresywna :)
A dlaczego droga koleżanko nienawidzisz tego chłopca? To że twoim zdaniem nie jest dobrym aktorem to chyba do nie nawiści nie powinno być powodem. Poza tym patrząc na twoich ulubionych ludzi kina można wywnioskować że ludzi lepszych aktorsko od Daniela raczej nie preferujesz.