Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Piszę, żeby ktoś mi wytłumaczył co w tym chłopcu jest takiego niezwykłego. Gra aktorska? O wiele lepiej gra Rupert, ale on nie ma tyle fanek. Głos? yyy... niee. To może sposób w jaki się wypowiada? W każdym zdaniu się zacina. Więc dlaczego on ma tylu fanów? Czy ludzie naprawdę patrzą tylko na wygląd, albo swoje naiwne wyobrażenia?! Wytłumaczcie mi proszę...

Holly_6

wiesz co to jest tak : każdy ma własny gust i ja np. jak go zobaczyłam uznałam ze jest uroczy i nie obchodziło mnie jak mówi gra itp. po prostu był w moim wieku i był sweet... teraz troche mi przeszło na ole nie moge opuscic tego forumn bo została bym zasztyletowana... a to ze ty pisze nie znaczy ze go koffam... chociaz pewnie za tydzień znowu bede nim zachwycona jaki to on słodziutki nie jest hehehe... w naszym wieku i nie tylko trzeba miec jakiegos lova... a o tych starych to troche nienormalne morzyć a o nim to zawsze troche normalniej :P

Holly_6

ja ci powiem ,ze jak zobaczylam go poraz pierwszy w pierwszej czesci to nie bylam w niebo wzieta...stwierdzilam ,ze jest przecietny az do granic,w drugiej czesci juz tak troche jakos lepiej..a w trzeciej to juz...ekhm..no coz..poprostu jest w moim guscie...dla mnie jest idealny...kurcze...nie chcac tu rzucac paradoxami ani oxymoronami to jest idealny ale troche za niski jak dla mnie..bo ja sama mam 176cm...a on chyba nie dobil do tylu(lol)
ale szczerze to mi sie do bolu podoba jego barwa glowsu... i lubie jak sie wypowiada..bo sie wypowiada zywo..ale i gestykulacja mi ise podoba..ale tak naprawde to zwyczajny nastolatek.....naprawde teraz tak sobie mowie,ze jest slodki i bla bla bla ale co bylo gdybym go poznala osobiscie..moze bymsie rozczarowala bo inaczej sobie wyobrazalam jego osobowosc..nie wiem...z reszta czy jaw ogole pisze na temat..??:|:|
moniqa^^

danielradcliffe1

oh.. monisiu aż sie wzruszyłam... takie to romantyczne :P

danielradcliffe1

Idealny? Zastanawiam sie jaki masz gust.....

kaska_22

Daniel jest ekstra przeciez nie chodzi tu o wyglad czy głos no nie?:)

Holly_6

wiem,bo to wzruszacjace nie:D
ohhh....kazdy ma swoje idealy, i kazdy ma swoj gust,ktory nie powinien byc oceniany przez innych bo dla mnie ty mozesz miec nie lepszy...takze prosze..nie czepiac sie moich i niczyich idealow..bo jak chcesz moge cie powalic kilkoma innymi moimi idealami(lol)
moniqa^^