Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Wczoraj z moja kumpela z gg gadalysmy, kto sie zglasza do konkursu na naj candy w wiecie kto sie zglosil??????????????? Sam Dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! I wy pomyslcie, co to by bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja to zemdlalam jak to uslyszalam!!!!!!!!!!!!!!! Tu macie koment w tykonaniu pana Daniela Radcliffe'a!!!!!!!
"Slabo pisze po Polsku, ale zglosze sie do twojego konkursu
~Dan Radciffe, 2005-10-23 18:37"
I wy na niego mowicie ochyda???????????????????????? ?????????? Nie, to jest po prostu szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! A wy jak to powiecie????????????????????? No jak?????????????????????? tu zamieszczam link do strony mojej kumpelki z gg( ja tez jestem w tym konkursie wiec na mnie glosowac!!!!!!!!!!!!!

http://swiat-candy-oci.blog.onet.pl/ [swiat-candy-oci.blog.on ...] to ten link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rayana

boże, ty jestes popie****** czy z policji??
mam nadzieje że to tylko głupie jaja, bo takich palantów na świecie nie ma chyba...:/

Rayana

O bosh, kobieto! I my mamy w to uwierzyć?! Nie powiem, że oprócz Dana rzekomo " zgłosiło się" jeszcze z parę sławnych osób z Britney Speras, Orlando Bloomem i LECHEM KACZYŃSKIM na czele.
Nie chce mi się wierzyć, że ktoś taki mógłby się zgłosić do konkursu Candy, chyba, że zaczął się cofać w rozwoju. To miał być jakiś głupi żart, czy reklama tego... ekhm... "rozwijającego" bloga?

Rayana

TAK JASNE NA 100000000000000000000000% TY NAPRAWDE JESTES GLUPIA DAN NIE MA CZASU ZAJMOWAC SIE JAKIMIS GLUPIMI KONKURASAMI KTOS CIE WKRECA A TY KRETYNKO W TO WIERZYSZ

Alexandra1986

no tak, cały dzień był niedoje bany, ale teraz mi sie humor poprawił :D:D na serio zwałaaaaaaaaaaaaaaa <hahaha> buhahaha :D

Diamond19

Ty naprawde wierzysz że To Daniel Radcliffe? Boże dziewczyno trochę mniej naiwności bo Cie kiedyś okradną i sama nie zauważysz!

Rayana

Ej dziewczyno skoro poznałaś już jak mniemam Daniela to może poproś go ładnie żeby się nam tu wpisał czy coś...:P
Jak widze takie tamaty na forach, co jak zauważyłam zdarza sie już coraz częściej(chyba ludziom naprawde szajba zaczyna odbijać, tylko w Polsce tak sie ludzi nie szanuje?), to wnętrzności mi się wywracają. Dziewczynce wyraźnie nudzi się w domu bez opieki rodziców.żal

Rayana

Takiej naiwności nie widziałam od lat, kiedy moja koleżanka uwierzyła w mój żart o tym że chodzę z chłopakiem z Kanady, który nazywa się - Hayden Christensen hahaa....Wtedy był odlot, ale co dopiero wierzenie w to że Dan po polsku pisze, wchodzi na jakieś beznadziejne blogi o pięknych facetach i laskach. Ludziom szajba odbija!

Rayana

Nie lubie takich ludzi jak ty! Chcialas osmieszyc Daniela ale osmieszylas tylko sama siebie!

nimniamka

hej wiecie co jak tak czytam te niektore wypowiedzi to sie zastanawiam czy to niewinne bajkopisarstwo czy juz narodziny psychofana....