Wczoraj z moja kumpela z gg gadalysmy, kto sie zglasza do konkursu na naj candy w wiecie kto sie zglosil??????????????? Sam Dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! I wy pomyslcie, co to by bylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja to zemdlalam jak to uslyszalam!!!!!!!!!!!!!!! Tu macie koment w tykonaniu pana Daniela Radcliffe'a!!!!!!!
"Slabo pisze po Polsku, ale zglosze sie do twojego konkursu
~Dan Radciffe, 2005-10-23 18:37"
I wy na niego mowicie ochyda???????????????????????? ?????????? Nie, to jest po prostu szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! A wy jak to powiecie????????????????????? No jak?????????????????????? tu zamieszczam link do strony mojej kumpelki z gg( ja tez jestem w tym konkursie wiec na mnie glosowac!!!!!!!!!!!!!
http://swiat-candy-oci.blog.onet.pl/ [swiat-candy-oci.blog.on ...] to ten link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
boże, ty jestes popie****** czy z policji??
mam nadzieje że to tylko głupie jaja, bo takich palantów na świecie nie ma chyba...:/
O bosh, kobieto! I my mamy w to uwierzyć?! Nie powiem, że oprócz Dana rzekomo " zgłosiło się" jeszcze z parę sławnych osób z Britney Speras, Orlando Bloomem i LECHEM KACZYŃSKIM na czele.
Nie chce mi się wierzyć, że ktoś taki mógłby się zgłosić do konkursu Candy, chyba, że zaczął się cofać w rozwoju. To miał być jakiś głupi żart, czy reklama tego... ekhm... "rozwijającego" bloga?
TAK JASNE NA 100000000000000000000000% TY NAPRAWDE JESTES GLUPIA DAN NIE MA CZASU ZAJMOWAC SIE JAKIMIS GLUPIMI KONKURASAMI KTOS CIE WKRECA A TY KRETYNKO W TO WIERZYSZ
no tak, cały dzień był niedoje bany, ale teraz mi sie humor poprawił :D:D na serio zwałaaaaaaaaaaaaaaa <hahaha> buhahaha :D
Ty naprawde wierzysz że To Daniel Radcliffe? Boże dziewczyno trochę mniej naiwności bo Cie kiedyś okradną i sama nie zauważysz!
Ej dziewczyno skoro poznałaś już jak mniemam Daniela to może poproś go ładnie żeby się nam tu wpisał czy coś...:P
Jak widze takie tamaty na forach, co jak zauważyłam zdarza sie już coraz częściej(chyba ludziom naprawde szajba zaczyna odbijać, tylko w Polsce tak sie ludzi nie szanuje?), to wnętrzności mi się wywracają. Dziewczynce wyraźnie nudzi się w domu bez opieki rodziców.żal
Takiej naiwności nie widziałam od lat, kiedy moja koleżanka uwierzyła w mój żart o tym że chodzę z chłopakiem z Kanady, który nazywa się - Hayden Christensen hahaa....Wtedy był odlot, ale co dopiero wierzenie w to że Dan po polsku pisze, wchodzi na jakieś beznadziejne blogi o pięknych facetach i laskach. Ludziom szajba odbija!