Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 687 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Aktor jest niezły, chociaż są lepsi. Szkoda tylko, ze wygadują na jego temat takie głupoty jak w poprzednich komentarzach. Mam jedno pytanie: czy to prawda, że w 5 części 3 głównych bohaterów będą grali inni aktorzy? Jak tak, to beznadziejnie, przyzwyczaiłam się już do tych...

Kasienkaka

niet to nie prawda, przeciez w daniela filmografi jest "zakon feniksa" wiec raczej bedzie grał :P

Gis_xD

Łysa-to wpisywali użytkownicy Filmwebu, tylko na podstawie tego że wydawało im się to oczywiste! To wcale nie koniecznie muszą grać w tych 3 następnych filmach... Choć ja bardzo bym chciała...

Kasienkaka

z tego co slyszalam to producenci beda za wszelka cene probowali te 3 czesci nakrecic z nimi w rolach glownych..mysle,ze nie beda chcieli sobie pozwolic na takie ryzyko jakie niesie za soba zmiana glownych bohaterow.:):)
moniqa^^

Kasienkaka

LOL? Niezły? Aktor? LOL! ROTFL! To naprawdę kiepski dowcip w kiepskim dniu...

Chrzaszczu

przeczytajcie mój temat!!! to sie wyjasni wszystko!!

Kasienkaka

moze nie jest najlepszy,ale uwazam ,ze trezba przyznac,ze z kazda czescia jest coraz lepiej..moze dlatego,ze coraz bardziej umie sie wczuc w grana postac,poznaje doglebnie jego psychike i idzie mu juz naprawde nie najgorzej.....
moniqa^^

danielradcliffe1

No przeciez ja wiedzialam wczesniej, ze w konu Danielka wywala z tej roli.......................... .............................. ... Pisali o tym nawet w gazetach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Rayana

danielek,emma i rupert beda grali w Zakonie to jest pewne:)

NaShI

Nie Rayan Rayana nie wywalą ich.... to juz pewne...
I myśle ze Daniel będzie grał do końca.

Agulka88

słyszałam (z nieoficjalnych źródeł, więc nie wiem czy to prawda), że Daniel, Emma, Rupert i Tom podpisali już kontrakt na HP i Zakon Feniksa. mam nadzieje, że to prawda, bo się do nich przyzwyczaiłam i nie wyobrażam sobie innych aktorów na ich miejscu...

karOOlcia

no ... co oni sobie wogóle myślą ze my fani nie mamy uczuć....?? bez daniela to nidi ridi!!! jakoś innych odmładzają nawet o 10 lat !!! to czemu jego nie mogą o 2 ?? no pytam sie!!!!??? (LOL)