Aktor jest niezły, chociaż są lepsi. Szkoda tylko, ze wygadują na jego temat takie głupoty jak w poprzednich komentarzach. Mam jedno pytanie: czy to prawda, że w 5 części 3 głównych bohaterów będą grali inni aktorzy? Jak tak, to beznadziejnie, przyzwyczaiłam się już do tych...
Łysa-to wpisywali użytkownicy Filmwebu, tylko na podstawie tego że wydawało im się to oczywiste! To wcale nie koniecznie muszą grać w tych 3 następnych filmach... Choć ja bardzo bym chciała...
z tego co slyszalam to producenci beda za wszelka cene probowali te 3 czesci nakrecic z nimi w rolach glownych..mysle,ze nie beda chcieli sobie pozwolic na takie ryzyko jakie niesie za soba zmiana glownych bohaterow.:):)
moniqa^^
moze nie jest najlepszy,ale uwazam ,ze trezba przyznac,ze z kazda czescia jest coraz lepiej..moze dlatego,ze coraz bardziej umie sie wczuc w grana postac,poznaje doglebnie jego psychike i idzie mu juz naprawde nie najgorzej.....
moniqa^^
No przeciez ja wiedzialam wczesniej, ze w konu Danielka wywala z tej roli.......................... .............................. ... Pisali o tym nawet w gazetach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
słyszałam (z nieoficjalnych źródeł, więc nie wiem czy to prawda), że Daniel, Emma, Rupert i Tom podpisali już kontrakt na HP i Zakon Feniksa. mam nadzieje, że to prawda, bo się do nich przyzwyczaiłam i nie wyobrażam sobie innych aktorów na ich miejscu...