Dobra wiem że nie uwierzycie ale chcę się wygadać... Mam e-maila do Feltona!! Podam Go przy najbliższej okazji. Napisałam mu że mi się nie podoba i Go niekocham ale podoba mi się jego gra aktorska. No cóz odpisał mi dopiero po chyba trzech miesiącach ale się doczekałam. Napisał że tak praktycznie on wogóle nie odpisuje. W każdym razie nie odpisuje na listy typu ,, Kocham Cię i pierdol mnie !!". Także wątpie że któraś z dziewczyn która pisze że gadała z nim przez komórkę i tak dalej... Także nie opowiadajcie takich bajeczek bo i tak nikt nie uwierzy!!!
własnie.. a tak poza to skad masz jego e-maila (moze masz takiego gólnego, do jakiegos jego agenta czy cuś) a i co mu napisałas, co odpisał... zdradz szczeguły :)
Jego e-mail: tom@tomfelton.com
Tak mi się wydaje bo na to wysylalam!!! A to treść listu (jak zasadze jakiś błąd to się nie gniewać :P)
,, Your mail is very interesting. You look like normal girl (przesłałam mu zdjęcie :D:D). I haven't got much time for my fans... ;(. Beacuse I hate some girls!! They send naked fotos! Like bitches... :/. I have got girlfriend and I love her! Emma it's only my friend. Yes, she is very nice but... I don't love her. Sorry but I'm must go!
Good luck ;)
Tom x
Christinka?? Ty nie znasz na tyle anglika żeby to przeczytać?? dziwczyna z szóstej klasy by to skapowala :P
no jasne że by skapowała, wiem bo sma jestem w tej klasie. Ale to normalne nie wszystkim chce się uczyc języków obcych
Niektórzy to nie uczą się angielskiego, tylko np. niemieckiego czy francuskiego. :|
Jasne dziewczynko... szkoda tylko ze ten tekst jest pelen bledow ;)
Kurde przezabawne dzieci pisza na tej stronie :D
Dla Christinki po polsku :P:P :
,, Twój mail jest bardzo interesujący. Wyglądasz jak normalna dziewczyna. Nie mam za dużo czasu dla moich fanów... ;( No bo nienawidze niektórych dziewczyn!! Przesyłają mi nagie zdjęcia!!! Jak dziwki... Mam dziewczynę i kocham ją!! Emma jest tylko moją przyjaciółką!! Tak ona jest bardzo ładna ale... nie kocham jej. Przepraszam ale muszę już lecieć.
Powodzenia
Tom x
Stanowczo nie wierze w te bajeczki...... juz slyszalam taka, ze do Łysej przeslal Danielek Radcliffe i zamiast tego pisala za niego Natalia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja w te listy nie wierze juz i koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I tak na marginesie......... skad mam wiedziec, ze nie klamiesz tylko powypisywalas te brednie??????????????????????? ???????????????????
Nooo dobra możesz nie wierzyć. Ale ja przynajmniej nie mówie że ze mną chodzi albo że świetnie mówi po polsku :P:P
Hehe dzięki... Jak próbowałam sama sobie czytać to cosik podobnego mi wychodziło... :D Ale ogólnie dzięki! Chyba sobie skorzystam z tego maila i też coś skrobnę... :P:P:P Tylko zdjęcia wysyłac nie będę :D:D:D
Pozdrwiam Christinka
a nie wymyslilas tego sama...bo widzisz..on by nie napisal chyba 'I'm must go' to raczej niepoprawne gramatycznie...a to anglik przeciez.. i jak dla mnie jest napisane zaaaa prostym jezykiem..ale dobra..niewazne...nudne...
moniqa^^
Słuchaj ja to pisze z pamięci. A poza tym wydaje mi się ze to nie on pisal tylko jakis jego ,, osobisty" agent :P:P
Z pamieci....taaaa....prywatny agent taaaa...odpisal,nie odpisal.. i tak malo interesujace..bo i tak zawsze dostaniesz odpowiedz...o mamo...
moniqa^^
hheh... dobre... masz sie z czego cieszyć dziwewczyno... moim zdaniem też to troche dziwne... ale what ever you say!!1... pozdro...
bardzo śmieszne to wszystko( bez urazy) autorka powinna tę notkę zatytułować-"coś na poprawienie humoru"
Nooooooooo masz racje...... te historyjki sa juz krytyczne!!!!!!! Mozecie sobie gadac, nie zatrzymuje, ale mozecie sie opanowac??????????? Przez to juz mi leb peka!!!!!!
Ja w sumie to sama nie wiem co mam o tym myśleć..???
Nie wiem.. Hm.. Troche mnie zadziwiła treść tego emaila, bo oni raczej mają gotowe już teksty któe wysyłąją do fanów, nawet przez email, piszą raczej o swoim hobby, grze aktorskiej, muzyce itd...
Tak szczeże nie sądze by Tom urzył słowo "dziwka" i obrazał fanki. (nawet te które pod wpływej swoich emocji miłosnych i seksualnych :P:P) przysyłąją mu swoje "nagie" zdiecia..
Hm.. Nie wiem.. : :/
PS: Rayan błagam cię nie rób tyle tych znaków "!!!! ??????" Bo to naprawde odstrasza..
I ty też nie jesteś świeta, skoro uwerzyłąś w historię z "candy" .. :P:D
To jest angielszczyzna przedszkolaka a nie Toma Feltona.. (lol2)
I'm must to go - to by moglo wystepowac w podrecznikach jako najmniej poprawne gramatycznie zdanie jakie kiedykolwiek zostalo wymyslone..
"Nooooooooo masz racje...... te historyjki sa juz krytyczne!!!!!!! Mozecie sobie gadac, nie zatrzymuje, ale mozecie sie opanowac??????????? Przez to juz mi leb peka!!!!!!"
R. sorry ale ty jestes jedna z glownych osob przez ktore to forum traci poziom(lol2) historyjki typu "o boze daniel wpisal mi sie na candy blog"... (lol2)
Wiedziałam że nie uwierzycie bo to mało prawdopodobe nie? Przpisywałam i zrobiłam błąd w dodatku pisałam z pamięci a wy się czepiacie... No cóż szkoda że nie wierzycie ale ja chyba wiem najlepiej nie :/:/?
ja już nie wiem co o tym myśleć, ale mi się ta historyjka wydaje bardziej prawdopodobna niż ta od "Łysej"
loooooooosie luuuuuuuuuudzie!!! skończcie juz z tymi debilnymi historyjkami wyssanymi z palca! przeciez i tak nikt w to nie wierzy! juz sie tyle naczytalam na niejednym forum filmwebu tego typu opowieści ze sie zalamac idzie. jedna wariatka rozmawiala z haley joelem osmentem na skype (!) inna z danielem radcliffem sobie e-mailowała... normalnie szkoda gadac. nikt w to nie wierzy ale za to wszyscy zawsze sie wypowiadają na tego typu forach wiec to chyba po to jakies maniaczki tworzą bajki nie z tej ziemi - zeby jak najwiecej ludzi odpisywalo. inaczej sie tego nie da wytlumaczyc. no coz.. a ja teraz stalam sie jednym z tych co wypowiadają sie na takie debilne tematy ale strrrrasznie mnie kusiło :P pozdro :D :D
Powtarzam jeszcze raz!!! To był jeden jedyny e-mail jaki dostałam! Nie wierzycie to nie ale ja wiem najlepiej nie wy! Czepiacie się jak rzep psiego ogona a i tak nie macie o tym pojęcia! Będę powtarzać dopóki nie uwierzycie!!! ODPISAŁ, ODPISAŁ, ODPISAŁ, ODPISAŁ do cholerki... !!!!