Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Dla wszystkich fanek naszego kochanego aktora obowiazkowo zapowiedz HP4!!!!!!!!!!!!!!!

http://harrypotter.warnerbros.com/gobletoffire/index.html [harrypotter.warnerbros. ...]

wejdzcie i napiszcie co o tym sądzicie, dla mnie bomba!!!
Może nie będzie tak żle z tym nowym reżyserem...?
:*

Pscola_2

niezle:D naprawde...ja ogole lubie jego sylwetke:D i tak fajnie tak na tle takiego jasnego swiatla i w ogole:) mniam:)
pozdro monisia:)

danielradcliffe1

tak.... mniam.... hehhee.... mi się zdaje ze 4 cz. będzie o 100 razy lepsza od 3 cz. i wogóle mam nadzieję ze będzie zgodna z kśiążką....hehehe......

pozdro

Pscola_2

nio chyba bedzie....widzialam takie male urywki czwartej czesci i zapowiada sie tak fajnie no...tak wiecej akcji trzymajacej w napieciu i w ogole jakos ciekawiej....a jak widzialam zdjecia z 4 czesci to szczerze w ogole nie tak sobie wyobrazalam hermione na balu..ma jakas dziwna rozwowa sukienke i nie taka fryzure jaka byla opisana w ksiazce.....bueeeeeee
najwazniejsze ze dan pozostaja slodki jak zawsze:P
pozdro monisia:)

danielradcliffe1

"Veni, Vedi, Vici". Zwyciężyłem jednak na razie tylko w swoich domysłach, bo zobaczenie zwiastunu tylko mnie upewniło, że kolejna część będzie tak samo słaba i kiepsko zagrana (głównie przez kiepską trójkę młodych ... hmmm... "aktorów") jak poprzednie.
Jednak nic nie może być do końca złe! A więc należy wyróżnić Patricka Doyle'a za muzykę, która jest dobra (przynajmniej w tym fragmencie, którego dane mi było usłyszeć) i speców od efektów specjalnych za smoka. :)

Pscola_2

A według mnie to smok jest dosyć sztuczny ma takie dziwne barwy ale ogólnie zapowiada się dosyć dobry film dla fanów HP.

Goha_17

widziałam zdjęcia z 4 części i po prostu podoba mi się ten nlabirynt...
po prostu ogromniasty...
pozdro...
agresywna :)