Gdy byłam jeszcze młoda i głupia:) i lubiłam tego aktora, coś mi odbiło i wysłałam do niego list. Pamiętam ile sie wtedy naczekałam! Jakieś 2 miesiące. Ale w końcu przyszła odpowiedz z Anglii. W środku był list i jego zdjęcie z autografem.
Więc jeśli wahacie się, czy wysłać do niego list, zróbcie to.
Jeśli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem, bo umieram z nudów:D
Coż, w ogóle list napisany był na komputerze i odniosłam niemiłe wrażenie, że nawet nie otworzył tej koperty osobiście. Opisał mi swoje ferie( oczywiście list był po angielsku) i napisał, żebym się odezwał jeszcze kiedyś.( nawet nie wiesz ile ja się nasiedziałąm ze słownikiem, żeby zrozumieć co mi napisał, bo zdania były dość skomplikowane:))
Do tego dorzucił mi swoje zdjęcie z własnoręcznym autografem:D.
Po tym liście przestałąm go lubić, bo zirytoewało mnie to, że jasię tyle napracowałam, żeby napisac to cholerstwo a on mi odpisał na kompie:(.
Zdjęcie oddałąm koleżance- fanatyczce i sama przerzuciłam się na Johnnego Deppa...:D
wesz co mi się zdaje ze jak ty byś była tak sławna i codziennie dostawała tysiące listów od fanów/fanek i nie wszystkie były by po polsku czy angielsku tylko np. po chinsku, włosku itp. to niewiem czy by ci się chciało spędzać całe dni i noce, ferie i każdą wolną chwile na tłumaczenie każdego listu, wymyślanie odpowiedzi i pisanie odręcznie... (chyba by ci ręka uschła) więc sie mu niedziw bo raczej każdy aktor tak robi... a pisząc do niego powinnaś sie tego spodziewać :%
pozdro
Wiem, wiem:(
Ale mimo wszystko, mógł go chociaż przeczytać:)
Moja fascynacja Danielem minęła jak obejrzałam Piratów z Karaibów...:D
Z Deppem.
Ale odpisuje:P
Pozdro:)
On nie ma czasu na takie błache sprawy jak odpisywanie na listy, co jakiś czas pewnie pisze jedną wersję listu, i przy wysyłaniu go do fanów zmienia jedynie imię na kogoś do kogo pisze, albo i nie zmienia, a zdjęcia to on podpisuje hurtowo i tylko zakleja koperty w co wątpię.
pozdrawiam :)
A ciekawe czy Johnny Depp i Orlando Bloom odpisują wogóle na listy... Nie żebym była jakąś wielką fanką Daniela ale przynajmniej coś odpisuje nie to co niektórzy...
Ja tez dostałąm odpowiedź, ale to już btyło dawno, przed trzecią częscia HP, wiec musze napisac ponownie tam, bo chce nowa fotke z autogfrafem :P:P:P
Moim zdaniem, list napewno widział, lub zobaczy.. ;) bo co dzie przychodzi do niego tysące listów, i napewno nie odpisuje własnoręcznie, bo by się chłopak nie wyrobił, list pewnie pisze mu jego agencja, czy tam agent i rozsyła po fanach.. I tak jest z każda sławna osobą.. :D
Widzisz mi odpisał Felton bo wysłałam do niego maila... on zresztą też odpisał mailem... Tylko nikt mi nie wierzy... zresztą można się było tego spodziewać... ;(;(
Hm..... Szczerze powiedziawszy też pisałam do Daniela... Ale ja miałam lepiej :D Odpisał po(UWAGA!) dwóch tygodniach!! :D Tatuś mi przyniósł list a ja normalnie prawie zemdlałam jak zobaczyłam, że to od niego! :D Ale właśnie w tym dniu się w nim odkochałam, zakochałam się w Filipie a potem znów zaczęłam kochać się w Danie :] Tak to w skrócie wygląda :D :) Ale mam satysfakcję bo on mi odpisał o wiele szybciej niż wielu innym fankom/fanom. :)
Pozdro
Julia
Nie mówię, że taki Bloom odpisuje( nie wiem, czy umie pisać, a tak btw, jest dyslektykiem:D)
Wiem, że nie mają czasu, ale możecie wysłać- choćby dla autografu:)
Zagięłyście mnie. Ale ja tak tylko....:)
No jasne, że odpisuje :):):)
Ja pisałam do niego 2 razy. Za pierwszym razem dostałam 3 zdjęcia i za drugim 2 :):):)
Co tu dużo mówić - Daniel wie jak dbać o prawdziwych fanów :D
Nie, dlaczego miałabym robić sobie jaja? co ty, był okres, że go bardzo lubiłam, rzeczywiście wysłałąm list i dostałam odpowiedz. To było 2 lata temu i nie pamiętam na jaki adres pisałam, jak znajdę odpowiedz, to napewno wam podam:) Ale trzeba długo czekać.
Nie żartuję z jego fanek pisząc ten temat, bo wiem co to znaczy szaleć na punktcie przystojniaka:)
Ale teraz wolę lepszych i przystojniejszych aktorów:P
A nie wie ktoś czy D.R. ma swój oficjalny adres e mail??? Bo spodkałam się z dużą ilością adresów ale nie wiem czy któryś z nich jest prawdziwy.
Heh, nie mam pojęcia, nie interesuję sie tym za bardzo, więc....
Ale nie martw się, możesz pisac po kolei do wszystich, moshe trafisz na własciwą:)
Zapraszam na mojego Bloga:)
a powiedz Trixy na ktory adres z tych dwoch ty napisalas?? to bedzie pewnie...bo ten pierwszy to bardziej jakis domowy adres tak mysle:)
hmm...moze wkoncu napisze ten list tak dla jaj zebym miala potem radoche ze mi odpisal(lol)no i te zdjecie(lol) do potegi lol!!:)
pozdro monisia:)
fajnie:D
co do oficjalnego e-maila, to nie ma takiego w ogóle...
a tak właściwie ciekawam ile listów tygodniowo dostaje...
oczywiście przechodzą przez studio, ale ciekawam ile czyta...
i ciekawe, co zawierają ;)
pozdro...
agresywna :)