Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 156 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Gdy byłam jeszcze młoda i głupia:) i lubiłam tego aktora, coś mi odbiło i wysłałam do niego list. Pamiętam ile sie wtedy naczekałam! Jakieś 2 miesiące. Ale w końcu przyszła odpowiedz z Anglii. W środku był list i jego zdjęcie z autografem.
Więc jeśli wahacie się, czy wysłać do niego list, zróbcie to.
Jeśli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem, bo umieram z nudów:D

Mery_4

nom, mi się też nudzi...... ;) to możesz napisac co pisał jak ci się chce ......... ;)

katia_5

Coż, w ogóle list napisany był na komputerze i odniosłam niemiłe wrażenie, że nawet nie otworzył tej koperty osobiście. Opisał mi swoje ferie( oczywiście list był po angielsku) i napisał, żebym się odezwał jeszcze kiedyś.( nawet nie wiesz ile ja się nasiedziałąm ze słownikiem, żeby zrozumieć co mi napisał, bo zdania były dość skomplikowane:))
Do tego dorzucił mi swoje zdjęcie z własnoręcznym autografem:D.
Po tym liście przestałąm go lubić, bo zirytoewało mnie to, że jasię tyle napracowałam, żeby napisac to cholerstwo a on mi odpisał na kompie:(.
Zdjęcie oddałąm koleżance- fanatyczce i sama przerzuciłam się na Johnnego Deppa...:D

Mery_4

wesz co mi się zdaje ze jak ty byś była tak sławna i codziennie dostawała tysiące listów od fanów/fanek i nie wszystkie były by po polsku czy angielsku tylko np. po chinsku, włosku itp. to niewiem czy by ci się chciało spędzać całe dni i noce, ferie i każdą wolną chwile na tłumaczenie każdego listu, wymyślanie odpowiedzi i pisanie odręcznie... (chyba by ci ręka uschła) więc sie mu niedziw bo raczej każdy aktor tak robi... a pisząc do niego powinnaś sie tego spodziewać :%

pozdro

Gis_xD

Wiem, wiem:(
Ale mimo wszystko, mógł go chociaż przeczytać:)
Moja fascynacja Danielem minęła jak obejrzałam Piratów z Karaibów...:D
Z Deppem.
Ale odpisuje:P
Pozdro:)

Mery_4

no johny jest sweet.... fajnie ze będą jeszcze następne części...

Gis_xD

On nie ma czasu na takie błache sprawy jak odpisywanie na listy, co jakiś czas pewnie pisze jedną wersję listu, i przy wysyłaniu go do fanów zmienia jedynie imię na kogoś do kogo pisze, albo i nie zmienia, a zdjęcia to on podpisuje hurtowo i tylko zakleja koperty w co wątpię.
pozdrawiam :)

frank_3

A ciekawe czy Johnny Depp i Orlando Bloom odpisują wogóle na listy... Nie żebym była jakąś wielką fanką Daniela ale przynajmniej coś odpisuje nie to co niektórzy...

Gis_xD

Ja tez dostałąm odpowiedź, ale to już btyło dawno, przed trzecią częscia HP, wiec musze napisac ponownie tam, bo chce nowa fotke z autogfrafem :P:P:P

Moim zdaniem, list napewno widział, lub zobaczy.. ;) bo co dzie przychodzi do niego tysące listów, i napewno nie odpisuje własnoręcznie, bo by się chłopak nie wyrobił, list pewnie pisze mu jego agencja, czy tam agent i rozsyła po fanach.. I tak jest z każda sławna osobą.. :D

katia_5

Widzisz mi odpisał Felton bo wysłałam do niego maila... on zresztą też odpisał mailem... Tylko nikt mi nie wierzy... zresztą można się było tego spodziewać... ;(;(

katia_5

Hm..... Szczerze powiedziawszy też pisałam do Daniela... Ale ja miałam lepiej :D Odpisał po(UWAGA!) dwóch tygodniach!! :D Tatuś mi przyniósł list a ja normalnie prawie zemdlałam jak zobaczyłam, że to od niego! :D Ale właśnie w tym dniu się w nim odkochałam, zakochałam się w Filipie a potem znów zaczęłam kochać się w Danie :] Tak to w skrócie wygląda :D :) Ale mam satysfakcję bo on mi odpisał o wiele szybciej niż wielu innym fankom/fanom. :)

Pozdro
Julia

Julia_9

Może akurat twoja koperta była nie wierzchu sterty. :D

Mery_4

Nie lubie Radcliffe'a widać że to palant.

chungus

Nie mówię, że taki Bloom odpisuje( nie wiem, czy umie pisać, a tak btw, jest dyslektykiem:D)
Wiem, że nie mają czasu, ale możecie wysłać- choćby dla autografu:)
Zagięłyście mnie. Ale ja tak tylko....:)

Mery_4

No jasne, że odpisuje :):):)

Ja pisałam do niego 2 razy. Za pierwszym razem dostałam 3 zdjęcia i za drugim 2 :):):)

Co tu dużo mówić - Daniel wie jak dbać o prawdziwych fanów :D

trixy1987

A na jaki adres do niego pisałyście?? Jeśli ktoś mógł mi go podać to będę wdzięczna.

Mery_4

Cze!
Czy Ty czasem nie robisz sobie jaj że dostałaś ten list?

v_isa

Nie, dlaczego miałabym robić sobie jaja? co ty, był okres, że go bardzo lubiłam, rzeczywiście wysłałąm list i dostałam odpowiedz. To było 2 lata temu i nie pamiętam na jaki adres pisałam, jak znajdę odpowiedz, to napewno wam podam:) Ale trzeba długo czekać.
Nie żartuję z jego fanek pisząc ten temat, bo wiem co to znaczy szaleć na punktcie przystojniaka:)
Ale teraz wolę lepszych i przystojniejszych aktorów:P

Mery_4

Szaku u mnie na blogu znajdziesz ....... :D

trixy1987

Dzięki Trixy zaraz wskoczę na twojego bloga:)..:P

Pozdro

Szaku

A nie wie ktoś czy D.R. ma swój oficjalny adres e mail??? Bo spodkałam się z dużą ilością adresów ale nie wiem czy któryś z nich jest prawdziwy.

Szaku

Heh, nie mam pojęcia, nie interesuję sie tym za bardzo, więc....
Ale nie martw się, możesz pisac po kolei do wszystich, moshe trafisz na własciwą:)
Zapraszam na mojego Bloga:)

Mery_4

a powiedz Trixy na ktory adres z tych dwoch ty napisalas?? to bedzie pewnie...bo ten pierwszy to bardziej jakis domowy adres tak mysle:)
hmm...moze wkoncu napisze ten list tak dla jaj zebym miala potem radoche ze mi odpisal(lol)no i te zdjecie(lol) do potegi lol!!:)
pozdro monisia:)
fajnie:D

danielradcliffe1

napisz na tego e-maila co ja pisałam...heheheh.... napewno odpisze ; ] hehehehehehe

Gis_xD

Pisałam na ten drugi. A ten pierwszy jest nadal niesprawdzony

trixy1987

co do oficjalnego e-maila, to nie ma takiego w ogóle...
a tak właściwie ciekawam ile listów tygodniowo dostaje...
oczywiście przechodzą przez studio, ale ciekawam ile czyta...
i ciekawe, co zawierają ;)
pozdro...
agresywna :)

Mery_4

oki podaj mi meila do niego!! heh tez napisze do niego lista

agata118

słuchaj ten e-mail nie jest prawdziwy... to jakiś e-mail nie wiadomo z kąd.... wiec sorki

Mery_4

a podasz jego adres?? jak to było dawno temu??

piszcie na com.plex@vp.pl