Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Dla każdego, kto się zastanawia się czy wysłać do niego list ówie : NIE ZASTANAWIAJ SIĘ TYLKO LEĆ NA POCZTĘ!! WARTO!!

W odpowiedzi dostałam newsletter i zdjęcie z autografem, nawiasem mowiąc wysyłałam pod koniec grudnia.

a oto tresć newsletter'a:
A huge thank - you to everyone who attended the premires in London, Paris and New York. I had a wonderful time and was staggered by the number of people who turned up! There was so much enthusiasm around - in left me speechless! Thank you for all your support.

I alweys try to sign for as many fans as I possibly can, but there is always so little time and so much to archive with the Red Carpet interviews, that it is impossible to sign for everyone. Please accept my apologies if you didn't get an autograph - I did try!

By the time you get this newaletter, many of you will have seen Harry Potter and the goblet of fire which I hope you enjoyed. I am really enjoying filming December Boys in Australia, which finishes just before Christmas. It is a great experience shooting another film and I absolutely love being in Australia. Especially as it is summer time here and I am not freezing back to England!

As I have been so busy with press and publicity on Goblet of fire, I heve been unable to see many films recently, however, the number of flights I have taken jas meant lots of reading time and I have particularly enjoyed CATCH 22, CRIME AND PUNISHMENT and NEVER LET ME GO by Kazuo Ishiguro.

On the music front, I have been listening to THE RAKES, WE ARE SCIENTIST, NICK CAVE AND THE BAD SEEDS, CLAP YOUR HANDS SAY YEAH! and the great new album by FRANZ FERDINAND "You Coud Have It So Much Better".

It has been an extraordinaryyear - thank you for the kindess you show me and the generosity you show to Demelza Hause throughout the year. Hoping you have a wonderful Festive season and a great 2006.

Best wishes,
Daniel

co w wolnym tłumaczeniu znaczy:
Ogromne dzięki - ty do każdego kto uczęszczał premires w Londynu, Paryżu i Nowym Jorku. Miałem cudowny czas i został zatoczony przez liczba mieszkańców kogo pojawił się ! Tam był tyle entuzjazm wokoło - w domu lewy ja niemy! Dziękuj tobie dla wszystkiego twojego poparcia.

Dla Mnie alweys próbują znaczyć jako dużo fanów jako możliwie mogę, ale tam jest zawsze tak mały razy i tyle składać do archiwum z Czerwony Dywan wywiady, że to jest niemożliwe znaczyć dla każdego. Prosi przyjmie moje przeprosiny jeśli ty nie dostaliście podpis - spróbowałem!

Kiedy ty dostajesz ten newaletter, dużo ciebie będzie widział Harry Potter i czara Ognia który ja ufam ty ucieszyłeś się . Rzeczywiście cieszę filmowanie Grudniowych Chłopców w Australii, który kończy się tylko przed Bożym Narodzeniem . To jest wielkie doświadczenie strzelanie inny film i mnie całkowicie kocha będący w Australii. Specjalnie jako to jest letni czasem tutaj i ja nie marznie w tył do Anglii!

Jako mnie był tak zajęty z prasą i rozgłosem na Czarze Ognia, ja heve jestem niezdolny zobaczyć dużo filmy ostatnio, jakkolwiek, liczba lotów mnie wzięła jas zamierzyły dużo czytanie czas i ja szczególnie ucieszyliśmy CATCH 22, ZBRODNIA I KARA i NEVER LET ME GO Kazuo Ishiguro.

Na muzyce przodzie, słuchałem THE RAKES, wE ARE SCIENSIST, NICK CAVE AND BAD SEEDS, CLAP YOUR HANDS SAY YEAH! I wielki nowy album przez FRANZ FERDINAND "You Coud Have It So Much Better".

To było extraordinar year - dziękuj ciebie dla kindess ciebie pokazuje mnie i wspaniałomyślność ciebie pokaz do Demelza Hause przez rok. Ufający ty masz cudowny uroczysty sezon i wielkiego 2006.

Pozdrowienia ,
Daniel

PISZCIE DO NIEGO!!!

Na__9829trina_copy

chyba uzywalas translatora...a swoja droga ja tez wyslalam mu list ale bylo to zaraz po nakreceniu kamienia filozoficznego dostalam wtedy jego zdjecie-plakat z autografem i taka jakby wizytuwke z pozdrowieniami.. :)

agneza

i tam.... mi sie nie chce tracić czasu na takie duperele.... po co mi jego zdjecie... jak w necie mam ich 100000000, a autograf i list....etam wielkie mi WOW ...nie ma sie czym podniecac.... chyba juz z tego wyrosłam.... ale ciesze sie twoim szczesciem :D

pozdroff

Gis_xD

no cóż... jest coś w tym, że dotyka sie tego co on :P

Na__9829trina_copy

Nie ma jego autografu ale widziała go z bliska na żywo i to mi wystarczy. Jeszcze pojade do londynu na premierę 5 to spróbuje od niego wziac autograf i może cos jeszcze.

anetek

cze, chce napisać do Dana ale nie bardzo wiem na jaki adres. mam zamiar pisać na ten podany na stronie filmweb, a ty na jaki pisałaś? fajnie ze odpisuje, ciekawe tylko czy to on czy wynajęci przez nigo ludize bo i taką wersję słyszałam:)
pozdrawiam i prosze o odp:)

julia_michalska6

ludzie...nie podniecajcie się tak !!!! wiadomo od dawna że dan to nie jakaś nadęta gwiazdeczka !!!! odpisuje na każdy list !!!

Adresy:

Daniel Radcliffe
c/o Harry Potter Productions
Leavesden Studios
P.O. Box 3000
Leavesden
Hertfordshire WD25 7LT
England

lub

Daniel Radcliffe
c/o ARG Talent
4 Great Portland Street
London WIW 8PA
England

pozdro ludzie

trixy1987

pocieszyłaś mnie tym że to Dan osobiśie odpisuje na te listy. a co do adresów to te n astronie filmweb są złe? a ty na który pisałaś?

trixy1987

no bez kitu POdniecenie tu aż wrze!!! O jasny gwint żeby podnicać się chłopczykiem...

anetek

pisałam na ten pierwszy adres, ale ten drugi też jest dobry

trixy1987

no i co odpowiedział??... Wątpie czy odpowiada na wszystkie listy...przeciez on dostaje ich dziesiątki tysiecy tygodniowo.....to musi byc szczesliwy traf żeby wział twój list i od serca odpisał. Mam znajomego w rodzinie który jest menagerem i jeśli chodzi o listy od gwiazd... to czesto jest to juz przygotowana treść i ten sam list dostaja wszyscy co nadesłali w najblizszym czasie..niektóre trreści są zmienione ale nie wiele....

anetek

najwidoczniej mam dużo szczęścia :):) jednak bardziej prawdopodobne jest to, że po prostu zauważył mój list :):) i spodobał mu się :D:D:D / nie chcę zdradzać szczegółów...... :)

dobranoc

trixy1987

to jakas bzdura, przeciez wiadomo, z enie odpisuje osobiscie na listy, to przygotowana tresc, zdjecie i tyle, moja kolezanka dostala 3 lata temu list o bardzo porobnej tresci, nie wiem skad wzielyscie to ze osobiscie wam odpisal? Przeciez recznie nie byly pisane...

użytkownik usunięty
anetek

pojedziesz na premiere??????????
jasne!!!

Na__9829trina_copy

A jak wyślę list do Tima Burtona to on mi zwrotnie prześle skarpetki w truposze?

Zaiste ciekawe, że szalejecie za osobą, która grała jak narazie takie słabe role.
Ale trzeba wierzyć w człowieka.

Na__9829trina_copy

ja napisałam i co?:D odpowiedź dostałam :D Po rpostu mówie wam :D Taka podnieta, że szok :D Rozerwałam tę kopertę jak dzikie zwierzę :D:D A potem po prostu... Ehh.. :D Szkoda słów:P

pozdro
3mcie się
Julia :)

Julia_9

zjadłaś tą koperte??

jarhead_

Nie :P Nie zjadłam :P mam do dzisiaj kopertę, list i zdjęcie z autografem :D:D

Julia_9

niewierze

jarhead_

w co niewierzysz? Dostala takie samo zdjecie i list jak wszysyc inni, one sa robione hurtowo, a nie indywidualnie, wiec nie ma z czgo sie specjalnie cieszyc... ale jezeli kogos to zadowolilo to fajnie

Willow_2

Duchu Halloween, Tim przesłałby ci jeszcze szeleczki i coś w paseczki :D
Znowu Daniel Radcliffe? Ludzie, ILE MOŻNA? To już mnie wkurza bardziej niż te posty Duff kontra Lohan, bleee.

lubieyaoijakch

Ej sorry Beezy_3 ale to jest forum o Danie :| Więc wiesz :P Zazwyczaj pisze się na forum o osobie która tego forum jest główną postacią :P I do gościa, który napisał "niewierze" to proszę bardzo :D Nie będę Ci niczego udowadniać, chociaż mam na kompie ten list ;)

Julia_9

Problem jest ten, że wszystkie się w nim zakochałyście, to po prostu stwórzcie jeden temat, a nie zaśmiecajcie forum, wszystkie teksty wyglądają tak samo. Tu należy pisać o jego grze, bo chyba nie tylko ja mam po dziurki w nosie tego całego gadania. A może tylko ja :P

lubieyaoijakch

radcliffe nie żyje, więc o co to całe zamieszanie...?

użytkownik usunięty
jarhead_

nie no..teraz to już przesadziłeś "Jarhead"...

"Jarhead"... to nie było śmieszne :/

Julia_9

a właśnie ,że było:P

użytkownik usunięty
jarhead_

nie popisuj się...chyba, że to podnosi twoją samoocenę , bo już nic innego mądrzejeszego nie dasz rady wykombinować, to ok...tylko dziwi mnie w takim wypadku, czemu w ogóle jeszcze żyjesz

i czym się tu tak podniecać, hę? nic specjalnego, odpisał pewnie żeby mieć spokuj.

Elfka_2

''spokój'' się pisze jebana analfabetko...a ty etien czy jak cię tam zwą pod blokiem...zamknij dupe:D

jarhead_

jahread raz mi się pomyliło to nie znaczy że jestem analfabetką;p i weź mnie nie pouczaj bo inni robią większe błędy:p

Elfka_2

morda

jarhead_

nie było mnie tylko dwa tygodnie a tu taki burdel sie zrobił...Ale tu przezycia są...normalnie samo życie..ehhhh...

Na__9829trina_copy

piszę ostatni raz- dostałam newsletter, czyli tresć przygotowaną przez
jego ojaca, czyli jego menagera!!!!!!! wysylałam na adres z strony www.danradcliffe.com

****************************** *
ciaO :*

Na__9829trina_copy

Jacy ludzie niktórzy są wredni!!! Żeby życzyc komuś śmierci??!!! O Matko! Znieczulica ..Boże chroń nas

anetek

Nie wredni... To w ogóle nie są ludzie..... tak po prostu nie wolno.... Ale Jarhead tego nie zrozumie bo jest tylko biedną osobą która za wszelką cenę chce się dowartościować... jednak wprowadza nas tlyko w niesmak....

Julia_odeszla____

haha jakże mi jest przykro...

Na__9829trina_copy

To nie Daniel odpisuje tylko jego agentka ( czy agent, kto go tam wie) . Sama rownież dostałam list, jeszcze wtedy Daniel był dla mnie...no lubiłam tego aktora, nawet bardzo, co ostatnio się jakoś zmieniło.
Na odpowiedź czekałam chyba 2-3 miesiące i dostałam list, i zdjęcie A4 z autografem.;] Nie ma się czym podniecać, autograf na zjdęciu pewnie autentyczny, ale list, każdemu odpisują taki sam ( moja kolezankia dostała identyczny;]) .