Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Niestety... Daniel R. jest już zajęty przez pannę Emmę W. Jak ktoś nie wierzy... http://emmawatson18.viabloga.com/images/25128726_1.gif [emmawatson18.viabloga.c ...]

Kajko

Rzeczywiście wyglądają na parę. No i wydają się szczęśliwi. Więc niech im się wiedzie. A niewiesz przypadkiem gdzie zostało to nakręcone??

Szaku

Z tego co zauważyłam na tym ruchomym obrazku to drugą ręką trzyma jakąś inną dziewczynę i przy okazji jej także patrzy głęboko w oczy,więc to chyba takie tylko tam zdjęcie w stylu: "Dzieci grające w harrym potterze ustawcie się razem ładnie do zdjęcia!"

Williama

no też mozliwe... a nawet prawdopodobne... no bo on w wywiadzie mówił ze nie ma dziewczyny bo musi pracować na 4 cz. ale przeciez on pracuje razem z emmą wiec wiecie.... mozę oni sa parą tylko nie chca tego tak bardzo pokazywac bo oczywiście wszystkie gazety by o tym trąbiły... Juz to widzę : "młodzieńczy romas na planie Harry'ego Pottera czy to miłość czy przyjaźń... a moze zauroczenie??"

mi tam wsio rawno
pozdro

ps. ja wyjeżdzam 3 więc zobaczymy sie dopiero za jakiś tydzień :'(

Kajko

jejus ludzie ale to bylo krecone gdzies tak w lipcu tamtego roku....na premierze 3 czesci..juz dawno ze soba nie sa.....bo juz potem po premierze kazde z nich zaprzeczalo ze sa razem..zerwali albo tamto bylo na pokaz..bo to ze nie chcieli sie ujawniac to bzdura...gdyby nie chcieli to by sie publicznie czy tylu kamerach za rece ie trzymali:)
ale co tam:)
pozdro monisia:)

danielradcliffe1

Daniel nigdy nie miał żadnej dziewczyny !!!!!!!!!! A w szczególnoście nie była nią Emma !!! Oni w ogóle do siebie nie pasują. To widać przecież gołym okiem.

Uspokujcie się !!!!

Kajko

tzn ja mysle ze mogl z nia byc bo w koncu ja sie za reke nie trzymam z chlopakiem-kolega..ale jak mowie moze dla jaj chcieli w prasie amet zrobic...moze ich to bawilo...a moze i jeszcze cos innego..ktoz to wie...wiem ze to bylo jakis rok temu a potem juz nigdy nie widziano razem trzymajacych sie za rece...a tak poza tym..przeciez danielek nie moze byc ciagle sam...on tez chce jakiegos misia nie:Da ze nas tam ie ma(ale bedziemy) to musi wybierac niestety w agielkach...ale tylko my sie tam pojawimy to one pojda wcien bo ma sie rozumiec ze on sie zakocha
hehe pieknie bybylo...lol:)

danielradcliffe1

tia... niech se będzie z kim chce to jego zycie... tylko jak będzie to mam nadzieje ze my będziemy o tym piierwsze wiedzieć :B hehehe

Kajko

no jego,jego zycie...ale moglby sie we mnie zakochac jak juz bede w tym londynie...bo co łysa?? ty bys moze nie chciala by uganial sie za toba daniel radcliffe??:D
taaaaa......bo akurat polska bedzie pierwsza poinformowana...mozna miec nadzieje:)

danielradcliffe1

lol...
wróciłam z wakaci tylko na 2 dni i okazuje się, że tyle mam na forum do nadrobienia...
co do tematu...
hm...
może są razem, zoże nie, no ale każde naiwniaki wiedzą, że to mój, łysej, dominiki, moniki itd. kochanek, więc bidulka (his girlfriend) nie spędza z nim dużo czasu...
hehe...
pozdro...
agresywna :)

Kajko

Taaaa...
Wiesz czasem też idę z jakimś kolegą pod ręke, czy za ręke i nie robie z tego afery.
To nie musi znaczyć, z reszta jak już wspomniała dziewczyna powyżej on trzyma też inną dziewczynę. A jeśli są parą not to dobrze. Niech im się wiedzie. Może Emma zaprowadzi Daniela do fryzjera...I niech przy okazji wezmą Ruperta:)

NastyGirl

heh... a na mój gust to 100 % fotomontarz... a jesli chodzi o kamerkę, to i może się trzymali za ręce :P

Kajko

a po co do fryzjera:P jesto spoko:P
ahhh..jesli sa to dobrze.....(biedny dan...) a jak nie..to tez dobrze...wkoncu jak juz pojade do londynu to chcialabym aby byl stanu wolnego..bo kto wie..moze po blizszym oznaniu jego osoby byloby..ciekawie:D

Kajko

oczywiscie zakladajac ze wogole go tam spotkam(lol2)

danielradcliffe1

Dan i Emma do siebie pasują i to trzeba przyznać a czy sa razem tego niewiem ale jak tak to SUPER

Joanna_Darc

hih... fryzjer napewno by sie rupertowi przydał... a tak apropo to wiecie moze ile dziennie, tygodniowo rosną włosy... bo ja mam irokeza ale chcę zapuzczać...więc... musze wiedziec ile czasu to zajmie hehehe

Kajko

dan to wytlumaczyl i mowi ze nie ma zadnej dziewczyny a tym bardziej tej dziwki watson, ona jest obrzydliwa!a on sliczny !ma juz 16 lat:)) piekny chlopak!bye,bye

Kajko

nie sadze aby nazwal ja dziwka;)
no ale mial.....jak udzielal tego wywiadu mogl juz nie miec...:D
itak jest slodki:P