On tak wygląda. A dokładniej jak paszteciaż z radia Maryja :/:/. On chodzi tak ubrany jak paszteciaż!! Nic dodać nic ująć :P:P. A poza tym nie ma to jak nosić różowe koszulki no nie Danielku :D:D:D??
masz prawo do swojego zdania:):) a z rozwoa koszulka to sie zgodze..powalil mnie tym na kolana:D
moniqa^^
tra... a po kiego zakładasz trzeci taki sam temat nie mogłas wszystkigo w jednym napisać !!!! ludzie!!! masakra
Łysa masz zupelna racje............ Nic nie moge napisac, bo nie wiem, co o tej masakrze myslec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
no w sumie to racja..racja..po co takie same tematy zakladasz..chociaz...z reszta...rob co chcesz..wolny kraj:)
a ty Rayana..spokojnie,wdech wydech i sie tak nie stresuj:PP
moniqa^^
Dzienks Moniqa.................... ja tam postresowac sie musze, bo to ucho w koncu mnie zamorduje................... Mam zapchane od soboty po Swiecie Niepodleglosci................ Nie szlam przez caly tydzien do szkoly................ Masakra!!!!!!!! I do tego wczoraj u nas sypnal snieg, ktorego dzisiaj nie widac :P Nie wychodze na dwor i nawet do sklepu nie moge isc na krok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! Dobrze, ze mam kolejny tom Tolkiena do poczytania.................... .............................. .