...mężczyzną :D Czy słydzleiście już, że Dan otrzymał pojawił się na wręczaniu nagród na (sam też otrzymał;))Whatsonstage 2008 Theatre Awards. Jednak to nie jest "najważniejsze" :P Najbardziej szokującą rzeczą był jego pocałunek z prowadzącym całego show :D:D Daniel jest całym zajeściem trcohe zaskoczony... :D:D
PS moim zdaniem, to zwała niesamowita :D
przecież wiadomo, zę chodzi o sensację...... no i prosze-juz tyle ludzi mowi o tym filmie.
Ale naprawdę bardzo wątpię, że Daniel jest gejem.....
Już wcześniej czytałam, że rzucił dziewczynę, a potem ten pocałunek. Jak to widziałam to zrobiło mi się niedobrze. On w ogóle jest ohydny :P
Wszystko fajnie, ale masz pewność, że to w ogóle była jego dziewczyna? Po pierwsze, on nigdy tego nie potwierdził, po drugie, to z tego co wiem plotka głosiła, że się rozstali, a nie, że Daniel ją rzucił.
Kolejna sprawa, to ten pocałunek. Obejrzyj filmik i zwróć uwagę na to kto zaczął. Prowadzący sobie taki głupi żart wymyślił. To było w ogóle bardzo nie w porządku wobec Daniela, żeby mu coś takiego odwalić przed wszystkimi ludźmi, z zaskoczenia i to jeszcze w momencie, jak otrzymał nagrodę. Wg mnie to wcale nie było śmieszne i współczuję Danielowi, że znalazł się przez gościa w takiej głupiej sytuacji (chociaż on sam do tego na luzie podszedł, ale i tak uważam, że powinien faceta co najmniej ochrzanić).
A wy się znowu jego czepiacie? :/ To naprawdę nie jest jego wina, że prowadzący jest trochę walnięty i postanowił taki głupi kawał zrobić. Daniel był mocno zaskoczony, ale pokazał, że ma poczucie humoru (ja na jego miejscu zabiłabym prowadzącego...). Daniel nie jest gejem, jest stuprocentowym hetero.
Ja nie mogę, to był pomysł prowadzącego, a wy zaraz, że Daniel jest obleśny...
Ehhh co tu powiedzieć chłopak chciał się zabawić :P
Zgadzam się z przedmówcą już z daleka widziałem,że to jakiś pedzio jest :P
Ja równiez uważam że to wina tego prowadzącego ;/. I nie można tak wierzyć w plotki. Aha i jeszcze jedno do wszystkich osób które piszą że znają D.R i pisze do nich e-maile to jest żałosne ;].
Snowdog zgadzam sie z Toba ja bym prowadzacego zabila , jaki pedzio z niego , jeszcze po wlosakch go pogladzil blee wspólczuje Ci Daniel
no dokładnie. ludzie są nieżle walnięci. popieram przede mną. dobre wyczucie.
P.S.
<lol2> a ten prowadzący jakiś niewyżyty czy ocb w ogóle?
snowdog ma 100% right
Dziękuję za poparcie, a co do prowadzącego, to on ponoć jest komikiem (o ile się nie mylę), więc chyba chciał tylko sobie zażartować. Cóż, trochę mu to nie wyszło... szkoda tylko, że niewinny musiał na tym ucierpieć. Daniel obrócił to wszystko w żart, ale ja bym nie była taka pewna, że było mu wtedy do śmiechu.
no dosłownie wyjęłaś mi to z ust. tez tak uważam. pozostaje mi tylko: POPIERAM! głupie żarty. trza mieć przecierz wyczucie taktu. zobacz, zrobił jeden głupi ruch, a miliony fanek na świecie juz zalewają się łzami.
Na moje to było zaplanowane:) perfidnie widac e zaczał to prowadzący ale na moje to było troche jk reklama dla rozdania nagród:)
zgadzam się z wami w 100% Daniel nie jest gejem, a ten numer był troche żałosny, ale muszę przyznać że widok całujących się facetów jest obleśny (chociaż nie wiadomo czy oni się wogóle całuja, trzeba podkreślić to, że może tylko udają {dla sensacji}) i bardzo współczuję Danielowi
Na pewno było zaplanowane przez prowadzącego, ale zdecydowanie Daniel o tym nic nie wiedział. Brawa dla Daniela za poczucie humoru i dystans, skoro nie przejął się tym, ale ja na jego miejscu bym faceta zabiła.
Można się domyślić po reakcji Daniela. Gdyby to było zaplanowane, to wcześniej by objął ramieniem prowadzącego. Na moje, to on po prostu był w ciężkim szoku i czekał, aż tamten przestanie, a że się nie doczekał, to postanowił pociągnąć "żart" dalej.
zgadzam się z tobą, ja tez bym takiemu coś zrobiła, ale na szczęście Daniel ma poczucie humoru i obeszło się bez przelewu krwi :P
No to by raczej dobre nie wyglądało jakby zaczął sie rzucać:D ale cóż jednak skandalik im wyszedł :P
ale!! chyba dobrze że Daniel obrócił to w żart i się tym nie przejmuje, niż gdyby odebrał ta statuetkę, zaczął iść na swoje miejsce a tu BUUUUUUUM! prowadzący by mu nogę podłżył a Dan przewróciłby się na ziemie? co by to było? dziewczĘt chyba otoczyły by szpital i wchodziły okanami do sali, gdzie leżałby Dan ?? no to by była katastrofa!
Tu na pewno chodziło o skandal.W końcu dzięki takim momentom takie imprezy pojawiają sie we wszystkich gazetach.Nieprawdaż?:):P