Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Jak tak czytam te wszystkie wpisy to mi się smutno robi...Ileż to znajomych i przyjaciół ma ten Daniel...Boże to jest strasznie żenujace,bo połowa (jesli nie więcej-albo nawet wszyscy) wymyślają sobie historyjki,że to znają Daniela,że sa jego przyjaciółmi,że piszą z nim maile albo Bóg wie co jeszcze...Ludzie dlaczego wy wszyscy robicie coś takiego? Ja rozumiem,że to pewie Wasze marzenia spotkać się z nim,ale niech one rzeczywiście pozostaną marzeniami a nie wymylać jakieś niestworzone rzeczy!!! Niedługo przeczytamy,ze jakaś dziewczyna ma z nim dziecko-albo co gorsza:co druga z jego fanek ma z nim potomka!! Zastanówcie się zanim cos napiszecie.Poza tym,pewnei i sam Daniel odczuł to,że niektórzy żeruja na jego sławie.Np.nigdy wczesniej z nim nie rozmawaili,w szkole omijali go na korytarzu,a teraz słyszy z ich ust jaki to on wspaniały przyjaciel i kumpel,chociaż nigdy wcześniej nie zamienili z nim ani słowa...To takie przykre-chcecie sie przypodobać komu? Pokazac,że znacie słynnego Harry'ego Potter'a? To smutne-mam nadzieję,ze Daniel nie daje sie tak zwodzić i sam dokładnie wie-kto jest jego PRAWDZIWYM PRZYJACIELEM,a kto tylko znajomym słynnego Harry'ego.Wierze,że Daniel potrafi ich odróżnić,bo jest teraz rzeczywiście dojrzałym męzczyzną-przeszedł szybki kurs dorastania i niejednokrotnie jest dojrzalszy od tych co tu wypisują takie głupoty.Pozdrawiam wszystkich!!!!!