Głosi, że ma zaledwie 17 lat i dzięki swojej sławie może zaliczyć każdą laskę i nie obchodzi go, że ona chce się z nim przespać tylko z tego powodu.
"Jego żarty są takie marne, że pomiędzy nogami ma chyba tylko kaszę mannę" - niepoprawne, lecz śmieszne zdanie na temat Radcliffe'a wypowiedziane przez mojego kolegę.
boze dlaczego wszyscy sie czepiaja Daniela?! chce, to nich sie bzyka ile chce, zreszta pozniej wyjdzie mu to na dobre no ale mniejsza z tym. to jego zycie i jego sprawa co robi w swoim prywatnym, wolnym czasie! Nie rozumiem dlaczego niektorzy obnizaja mu z tego powodu ocene?! tu chodzi o to zeby oceniac gre aktorska... aha jeszcze jedno nie on pierwszy i ostatni sie bzyka w tym wieku. poprostu sie z tym specjal nie ukrywa. mnie to nie pszeszkadza. wazne zeby dobrze gral :)
zapraszam do siebie ;p
calkowicie zgadzam sie pawlem007!!! niemozna kogos oceniac zwracajac uwage na zycie prywatne. wiele osob w jego wieku robi gorsze rzeczy ale nikt tego nie zauwala bo to zwykli ludzie, a nie slawni aktorzy wiec przestancie sie czepiac daniela. to zwykly nastolatek ktory chce zyc jak inni. przeciez niemoze sie ograniczac do pewnych rzeczy tylko dlatego ze moga o tym pisac w prasie. dajcie mu zyc normalnie!!!!!!!!
jak sami napisaliscie --> "zycie prywatne"... więc po co on to rozgłasza i się tym chwali?
na prawdę mu to na dobre wyjdzie? ;)
uhuhu... przeciez Daniel juz od prawie od dwuch lat bzyka wszystko co sie rusza, polowe uczestników tego forum było u miego w łózku, teraz to juz tego tak nie rozgłaszamy ale kiedys to niezłe afery były jak sie okazywało co Daniel robił w kazda noc z inna z nas :P ... mozecie sobie poczytac na starszych tematach (jak jeszcze klan "nimfoDanek" sie nie rozpadł)xD
pzdr.
Lysa
A co kogo obchodzi co i kiedy on bzyka? Niech robi co chce ale niech nie pieprzy że może zaliczyc kazdą laskę bo ja nie znam takiej ktora by na tego wymięklaka poleciała. Ja tam mu życzę powodzenia, niech ma jak najwięcej tych lasek jak lubi.
Chiciałbym w swoim wieku (17 lat) móc zaliczyć każdą laskę. I za to Radcliffe'owi należy się szacunek ;P
Dream,
Gdzie znalazłeś/aś taką jego wypowiedz?
Zanim uwierzę i sie konkretnie wypowiem chciałabym sama to przeczytać/obejrzeć.
Z całym szacunkiem,ale to co piszesz może być wyssaną z palca plotką:)Oczywiście nie twierdze z góry,że nią jest.
Hello :) ja też jestem ciekawa skąd te informacje,że bzyka wszystko co sie rusza :P Mnie się wydaję, że jest on bardzo sympatycznym chłopakiem z ogromnym poczuciem humoru ( świetnie się bawię oglądając wywiady z nim) no i jest wielkim fanem dobrej muzyki. Ogólnie cenię go za uzdolnienia aktorskie i jakoś nie chce mi się wierzyć, że przechwala się w taki sposób :P
Jesteś fanem "pudelka"?? To widać ja tam bym Ci radziła nie wierzyć w każde słowe ogłaszane w mediach i prasie ja też najpierw o tym czytałam a potem czytałam wywiad z nim w którym twierdził że jest nieamiały w stosunku do dziewczyn i nie umie ich podrywać więc komu mam wierzyć?? ja tam na Twoim miejscu nie przezywałabym tak tego wszystkiego a co do tego zdania Twojego kumpla to co ma piernik do wiatraka?? o jakie żarty Ci chodzi??
a tam :D jak ma ochotę, to niech się bzyka, jego życie :P przecież jest dorosły, nie może być abstynentem seksualnym do końca życia.... a tak w ogóle to tak sobie myślę, że nikt stąd nie byłby zadowolony, gdyby tak sobie gadano o jego życiu seksualnym, ale spoko, to tylko moje przemyslenia... :]
ehhh dziecko...wiem, skąd wziełaś te kretyństwa...z pudelka...skoro to jest dla Ciebie godne zaufania źródło, by potem głosić co tam wyczytałaś na normalnych forach to niezła jesteś...poza tym, on ma 18 lat i bardzo sie z tego cieszy więc wątpię by głosil, że ma "zaledwie 17 lat" jak można wierzyć w takie gówna? pozdro dla kolegi ;] mój pies ma lepsze poczucie humoru.