Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Wejdzcie na te strony
http://www.danradcliffe.co.uk/dreamup_mag_1005_france_2.jpg [www.danradcliffe.co.uk/ ...]

i http://www.danradcliffe.co.uk/dreamup_mag_1005_france.jpg [www.danradcliffe.co.uk/ ...]

co wy na to ??? Jakie on ma krótkie włosy !!! takie sexy !!! moim zdaniem wyglada jeszcze lepiej nic z ta czupryna ktora mial do tej pory !!!!!

trixy1987

acha i chcialam tez powiedziec ze na tym drugim to mozna go pomylic z elijahem woodem no nie ???? normalnie prawie jak 2 krople wody !!!

trixy1987

blagam...ja normalnie sie zalamalam..ja go tak lubilam wlasnie za ta czupryne..modlilam sie aby ten dzien nigdy nie nadszedl....:( buuuuu:(
monisia:(

danielradcliffe1

hmmmm we wczesniejszej fryzurze tez wygladal dobrze , ale w tej nowej wyglada hmmm... doroslej :) zobaczymy czy podchoduje wlosy do premiery w XI czy tez nie . juz nie moge sie doczekac

pozdro

trixy1987

Ja mam jego nowe foty. Byly na Veri(veritaserum).

trixy1987

wrrrr...nawet sie nas nie zapytal czy moze...a teraz wyglada jak jakis podrzutek:/
monisia:PP

danielradcliffe1

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuu odrażające... ble, ghr... jak mozna... biedne dziecko co on ci zrobili.... hliphlip... no tragedja....dalej nie pisze bo nie mam słów...

Gis_xD

ejjjj .... chyba tylko mi sie podoba jest nowy fryz .... no i co z was za fanki !!!!! :P:P

bez urazy :P

pozdro

trixy1987

a co to właściwie za różnica, jaką ma fryzurę? Dla mnie żadną i uważam, że dla normalnych ludzi też powinno to być obojętne.
ale jeśli się tym przejmujecie, to nie martwcie się, Dana na pewno to nie obchodzi, co myślicie o jego nowym extrafryzie

Margotka

nie no... moze tylko an tym zdjeciu wyglada jak down... na tym na którym stoi wyglada lepiej... ale i tak jakos mi sie zdaje ze mi przechodzi... ale nie martwcie sie nie zostawie was :]

trixy1987

ludzie...a kto powiedzial ze ja jego fanka jestem..poprostu cholernie mi sie podobal w tamtej fryzurze..co poradze ze wg mnie teraz wyglada jak jakis pedal(lol)
monisia:)

danielradcliffe1

heeej! Spokojnie! Jak wam się nie podoba nowa fryzura Dana to poszukajcie jego zdjęć w poprzedniej i ustawcie na tapecie kompa... po co tyle krzyku??? Mnie tam mało obchodzi jego fryzura (w ogóle on mnie mało obchodzi) i nie wyrażam zdania na jej temat.

captain_cassidy1912

Hehehee ....

Jak ja lubię propagandę ..... :)

trixy1987

a ja w ogole lubie was wszystkich XD
moniqa:P

danielradcliffe1

Wzajemnie !!!!!!

Pozdro dla tych którzy lubia gadac na dziwne tematy np o fryzurze dana :D

trixy1987

nie przesadzam...on naprawde wedlug mnie wyglada jak pedal w tej fryzurze....dla mnie byl idealem w dlugich wlosach.. i oc ja poradze:PP
łysa na gadu btwa ale tu wpada dosc okazyjnie..masz racje:PP
moniqa:D

danielradcliffe1

ooo... nie co za obraza.. ja okazyjnie... jak smiecie :P ja tu bywam czesto i wszystko czytam... ale teraz jakoś mam mało czasu na odpisywanie... albo niewiem co napisać :P a co do fryzury to da sie przeżyc.. ale serio na tym zdjeciu wyglada tragicznie jak down... lepiej na tym co stoi i o sciane sie opiera ( jest na danradcliffe.com) jak ktos moze to nich wkleii :*

pozdrówki

Gis_xD

http://www.danradcliffe.co.uk/fanmail_picture_1005.jpg [www.danradcliffe.co.uk/ ...]

Niech ktoś powie, że źle wyglada to ukatrupię ...... :P

trixy1987

no na tym da sie przeżyć ale to na tej stronie jest tragiczne... b łagam zmiecie je!!!!

trixy1987

Mówiąc prawde to ten fryz mi się niezbyt podoba, żeczywiscie wyglada jak wood, długie włosy nie były najleprze, ale jednak ta wcześniejsza fryzurka mi się bardziej podobała. To trzecie zdjątko (czarno-białe) jest żeczywiście niezłe:) tylko co tam pisze? Komu on dziękuje? sama pisze nie wyrażnie ale tego nie jestem w stanie odszyfrować.
ps. czy ktoś widział nowe trailery (można je ściągnąć z filmwebu są naprawde super(dla wszystkich ubolewających nad nowym wizażem Dana małe pociesznie- tam ma jeszcze długie włosy:)
pozdro dla wszystkich fanek Dana!

trixy1987

pss. zmieńcie to "wyłupiaste" zdjęcie!!!

Pscola_2

To zdjecie z autografem adresowane do zalozycieli jego oficjalnej stronie i pisze tak :

"To page

Thank You for everything

Best wishes

Daniel Radcliffe"

:)

trixy1987

nom czyli do dziewczyny co ma Jenny na imie:D
ej ja nie widzialam tych trajlerow!!ne wiem jak je sciagnac wiec niech ktos mi pomoze!!!!:]
a ja mowie ze wyglada paskudnie!!!!!pa-skud-dnie!!!!
moniqa:)

trixy1987

Oł, maj! Ale chłopak wydoroslał...i niestety trochę zbrzydł...Cóż, nawet nie trochę...On jest okropny...Najładniejszy był podczas kręcenia 3 części xD

trixy1987

Podniecacie się jakimś pedałem, debile.

K_B_

Tobą??!! Coś ty!! Nigdy!!! :P Zazdrośniku! Z czyjego pozwolenia go kruytykujesz??!! On o tobie nic nie mówi!! Zresztą nie ma co mówić o takim ....... jak ty!! Ale mnie wkurzają tacy ludzie... :

K_B_

Tobą??!! Coś ty??!! Nigdy!!! Czemu go krytykujesz?? Z czyjego pozwolenia?? Kto ci dał do tego prawo?? On cię nie krytykuje, zresztą nie wiem czy chciałoby mu się powiedzieć coś o takim ...... jak ty!! Jak ja nie cierpię takich ludzi... :

trixy1987

hehe ale to ty tu jestes debilem/debilka..nie wiem..bez roznicy kim jestes:PP
moniqa:)

danielradcliffe1

- -'
Pozostawie to wszystko bez komentarza...

Scully15

da się przeżyć te komenty, da się przeżyć fryzurę, ale nie dam żyć osobie, która zawirusowała mi kompa!!!!!!

pozdro...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

hehehe... zabijemy ja razem mój skarbie.. taaakkk... trzeba to zrobic... takkk.... zaprowadzimy ja... ona zrobi to za nas....heheh... czase sie zapominam... za duzo władcy pierdzieni