Wejdzcie na te strony
http://www.danradcliffe.co.uk/dreamup_mag_1005_france_2.jpg [www.danradcliffe.co.uk/ ...]
i http://www.danradcliffe.co.uk/dreamup_mag_1005_france.jpg [www.danradcliffe.co.uk/ ...]
co wy na to ??? Jakie on ma krótkie włosy !!! takie sexy !!! moim zdaniem wyglada jeszcze lepiej nic z ta czupryna ktora mial do tej pory !!!!!
acha i chcialam tez powiedziec ze na tym drugim to mozna go pomylic z elijahem woodem no nie ???? normalnie prawie jak 2 krople wody !!!
blagam...ja normalnie sie zalamalam..ja go tak lubilam wlasnie za ta czupryne..modlilam sie aby ten dzien nigdy nie nadszedl....:( buuuuu:(
monisia:(
hmmmm we wczesniejszej fryzurze tez wygladal dobrze , ale w tej nowej wyglada hmmm... doroslej :) zobaczymy czy podchoduje wlosy do premiery w XI czy tez nie . juz nie moge sie doczekac
pozdro
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuu odrażające... ble, ghr... jak mozna... biedne dziecko co on ci zrobili.... hliphlip... no tragedja....dalej nie pisze bo nie mam słów...
ejjjj .... chyba tylko mi sie podoba jest nowy fryz .... no i co z was za fanki !!!!! :P:P
bez urazy :P
pozdro
a co to właściwie za różnica, jaką ma fryzurę? Dla mnie żadną i uważam, że dla normalnych ludzi też powinno to być obojętne.
ale jeśli się tym przejmujecie, to nie martwcie się, Dana na pewno to nie obchodzi, co myślicie o jego nowym extrafryzie
nie no... moze tylko an tym zdjeciu wyglada jak down... na tym na którym stoi wyglada lepiej... ale i tak jakos mi sie zdaje ze mi przechodzi... ale nie martwcie sie nie zostawie was :]
ludzie...a kto powiedzial ze ja jego fanka jestem..poprostu cholernie mi sie podobal w tamtej fryzurze..co poradze ze wg mnie teraz wyglada jak jakis pedal(lol)
monisia:)
heeej! Spokojnie! Jak wam się nie podoba nowa fryzura Dana to poszukajcie jego zdjęć w poprzedniej i ustawcie na tapecie kompa... po co tyle krzyku??? Mnie tam mało obchodzi jego fryzura (w ogóle on mnie mało obchodzi) i nie wyrażam zdania na jej temat.
nie przesadzam...on naprawde wedlug mnie wyglada jak pedal w tej fryzurze....dla mnie byl idealem w dlugich wlosach.. i oc ja poradze:PP
łysa na gadu btwa ale tu wpada dosc okazyjnie..masz racje:PP
moniqa:D
ooo... nie co za obraza.. ja okazyjnie... jak smiecie :P ja tu bywam czesto i wszystko czytam... ale teraz jakoś mam mało czasu na odpisywanie... albo niewiem co napisać :P a co do fryzury to da sie przeżyc.. ale serio na tym zdjeciu wyglada tragicznie jak down... lepiej na tym co stoi i o sciane sie opiera ( jest na danradcliffe.com) jak ktos moze to nich wkleii :*
pozdrówki
http://www.danradcliffe.co.uk/fanmail_picture_1005.jpg [www.danradcliffe.co.uk/ ...]
Niech ktoś powie, że źle wyglada to ukatrupię ...... :P
Mówiąc prawde to ten fryz mi się niezbyt podoba, żeczywiscie wyglada jak wood, długie włosy nie były najleprze, ale jednak ta wcześniejsza fryzurka mi się bardziej podobała. To trzecie zdjątko (czarno-białe) jest żeczywiście niezłe:) tylko co tam pisze? Komu on dziękuje? sama pisze nie wyrażnie ale tego nie jestem w stanie odszyfrować.
ps. czy ktoś widział nowe trailery (można je ściągnąć z filmwebu są naprawde super(dla wszystkich ubolewających nad nowym wizażem Dana małe pociesznie- tam ma jeszcze długie włosy:)
pozdro dla wszystkich fanek Dana!
To zdjecie z autografem adresowane do zalozycieli jego oficjalnej stronie i pisze tak :
"To page
Thank You for everything
Best wishes
Daniel Radcliffe"
:)
nom czyli do dziewczyny co ma Jenny na imie:D
ej ja nie widzialam tych trajlerow!!ne wiem jak je sciagnac wiec niech ktos mi pomoze!!!!:]
a ja mowie ze wyglada paskudnie!!!!!pa-skud-dnie!!!!
moniqa:)
Oł, maj! Ale chłopak wydoroslał...i niestety trochę zbrzydł...Cóż, nawet nie trochę...On jest okropny...Najładniejszy był podczas kręcenia 3 części xD
Tobą??!! Coś ty!! Nigdy!!! :P Zazdrośniku! Z czyjego pozwolenia go kruytykujesz??!! On o tobie nic nie mówi!! Zresztą nie ma co mówić o takim ....... jak ty!! Ale mnie wkurzają tacy ludzie... :
Tobą??!! Coś ty??!! Nigdy!!! Czemu go krytykujesz?? Z czyjego pozwolenia?? Kto ci dał do tego prawo?? On cię nie krytykuje, zresztą nie wiem czy chciałoby mu się powiedzieć coś o takim ...... jak ty!! Jak ja nie cierpię takich ludzi... :
da się przeżyć te komenty, da się przeżyć fryzurę, ale nie dam żyć osobie, która zawirusowała mi kompa!!!!!!
pozdro...
agresywna :)