Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

on jest po prostu uosobieniem seksu... jestem jego fanem... komu się podoba niech się wpisuje!!!

Fiend

Zastanawiam się (...) Dziwi mnie to, ze chłopak pisze taki temat na forum :P, ale pomijając ten fakt to słysząc i czytając komentarze dziewczyn :* :D to wydaje mi się, ze jednak im się podoba Dan. Też jestem jego fanem! ENJOY!

Fiend

W wypowiedzi osoby o nicku Fiend wyczułam "lekką" ironię... xD:P

Fiend

bleeeee;/
jeszcze to zdjecie fuuuuj, az mi sie jesc odechcialo :|

Fiend

fakt, jest b. przystojny tylko to zdjęcie jest okropne. kiedys było ładniejsze:D

użytkownik usunięty
KlaudiaFoxy

Na tym zdjęciu co jest teraz jest ochydny <blee>!!! Przystojny to on jest na zdjęciu, które mam w profilu :P:P:P w ogóle uważam, że kiedyś wyglądał lepiej niż teraz :/:/:/

Pozdrawiam, Agnieszka :*:*:*

Fiend

oN JEST SEKSI? tO chyba jakiś żart! Wybaczcie ale wygląda jak gej a w każdym razie nie jest piekny. A to zdjęcie to potwierdza......
(nie rzucać we mnie klawiaturami, mamy wolnośc słowa :P)

Kaliope

Sexy? hmm... nie powiedziałabym, zgadzam się z Różyczką (tak, chyba z nią) kiedyś był... przystojniejszy, bym nie powiedziała, ale ładniejszy jest ok. To był taki fajny dzieciak.

HekateV

Zgadzam sie z przedmowcami. Daniel kiedys byl przystojniejszy. Slodki dzieciaczek z niego byl:D chyba zostal zaszufladkowany do jednej roli i bedzie kojarzony zawsze jako mlody chlopaczek.

Kaliope

Hey! Wolność słowa? Proszę bardzo! Po pierwsze nie ma żadnego stereotypu jak ma wyglądać a jak nie, facet homoseksualny! A po drugie to ja bym się nie chwaliła swoją nietolerancją, którą powiewa na kilometr od Twojego komentarza!

MaggieMay

"Ja bym się nie chwaliła swoją nietolerancją" ciekawee... A co to jest według ciebie w Twoim przypadku, ze niemalże bys mnie rozszarpała za moją wypowiedź? TO ma byc tolerancja? Zabawne. Najpierw trzeba poznać definicję tego słowa!
TO jest moja wypowiedx i ja moge tu przeciez powiedziec, co myślę.
Udowadniać ci niczego nie będę ani dyskutowac o mojej tolerancji czy nietolerancji.
Na to po prostu szkoda moich słów...

Ale moim poprzedniczkom musze przyznać, zę kiedyś to było urocze dziecko.
Nie to, co teraz :/

Kaliope

Hmmm...po pierwsze wcale nie mam zamiaru Cię rozszarpywać. Myślę, że mój "napad" na Ciebie jest przejawem mojej nerwowości, tak już mam. Myślę, że komentarze w stylu porównywania do osób homoseksualnych, lub też innych na jakikolwiek inny sposób są trochę agresywne, stąd moja odpowiedź. Ale masz z pewnością rację, że sama nie wykazałam się tolernacją na zdanie innej osoby, jakiekolwiek by ono nie było. Wiem o tym dobrze. Nie wiem jednak który rodzaj nietolerancji jest bardziej krzywdzący...Pozdrawiam:)

MaggieMay

Przyznam, że mnie też trochę poniosło. cóz po prostu kiedys Danile mi sie podobał, ale to jak wygląda teraz i to, ze komuś się podoba (przynajmniej to zdjęcie) mnie po prostu zdenerwowało. :(
Zawiodłam się i tyle.
To nei ejst przejaw mojej nietolerancji. Nie jestem z Młodziezy Wszechpolskiej skoro jestem jej przeciwna!
Pozdrawaim!

Kaliope

He, dobrze dojść do porozumienia. Wiadomo, że każdego emocje nieraz poniosą, ale trzeba z tym walczyć. Widać ja nie robię takich postępów jakie bym chciała:) Wiem, że nie wyszedł na zdjęciu dobrze, ale wydawało mi się, że to widać, iż zdjęcie jest robione z zaskoczenia. Dlatego strasznie zdenerwowały mnie komentarze w ten sposób wypowiadane. A co do tolerancji, to pomyślałam sobie, że nawet jeśli ktoś jest raczej osobą tolernacyjną, to nieraz niepostrzeżenie wyrazi swoje myśli w trochę nietolerancyjny sposób, nie zdając sobie z tego sprawy. Tak jak ja, gdy nie spodobał mi się Twój komentarz:) Pozdrawiam:D

MaggieMay

Wiem. Ja tez nie byłąm wporządku, więc za to chciałabym przeprosić.
I również ciesze się, ze doszłyśmy do zgody.

POzdrawiam serdecznie!

Fiend

On jest cudowny. Kocham Go!:* A ten jego zarost dodaje mu uroku ;)i jest naprawdę sexy

użytkownik usunięty
jogi_hp

Jestem ciekawa ile masz lat!!! :/:/:/ Daniel jest mało sexi :/:/:/ jak już powiedziałam, kiedyś był przystojniejszy!!!

On nie jest az tak brzydki,ale rzeczywiscie kiedys byl bardziej sweet:D:D:D teraz wyglada na starszego niz jest.

ania_jereczek

Taak kiedyś też tak myślałam ale już mi przeszło....................