on jest po prostu uosobieniem seksu... jestem jego fanem... komu się podoba niech się wpisuje!!!
Zastanawiam się (...) Dziwi mnie to, ze chłopak pisze taki temat na forum :P, ale pomijając ten fakt to słysząc i czytając komentarze dziewczyn :* :D to wydaje mi się, ze jednak im się podoba Dan. Też jestem jego fanem! ENJOY!
Na tym zdjęciu co jest teraz jest ochydny <blee>!!! Przystojny to on jest na zdjęciu, które mam w profilu :P:P:P w ogóle uważam, że kiedyś wyglądał lepiej niż teraz :/:/:/
Pozdrawiam, Agnieszka :*:*:*
oN JEST SEKSI? tO chyba jakiś żart! Wybaczcie ale wygląda jak gej a w każdym razie nie jest piekny. A to zdjęcie to potwierdza......
(nie rzucać we mnie klawiaturami, mamy wolnośc słowa :P)
Sexy? hmm... nie powiedziałabym, zgadzam się z Różyczką (tak, chyba z nią) kiedyś był... przystojniejszy, bym nie powiedziała, ale ładniejszy jest ok. To był taki fajny dzieciak.
Zgadzam sie z przedmowcami. Daniel kiedys byl przystojniejszy. Slodki dzieciaczek z niego byl:D chyba zostal zaszufladkowany do jednej roli i bedzie kojarzony zawsze jako mlody chlopaczek.
Hey! Wolność słowa? Proszę bardzo! Po pierwsze nie ma żadnego stereotypu jak ma wyglądać a jak nie, facet homoseksualny! A po drugie to ja bym się nie chwaliła swoją nietolerancją, którą powiewa na kilometr od Twojego komentarza!
"Ja bym się nie chwaliła swoją nietolerancją" ciekawee... A co to jest według ciebie w Twoim przypadku, ze niemalże bys mnie rozszarpała za moją wypowiedź? TO ma byc tolerancja? Zabawne. Najpierw trzeba poznać definicję tego słowa!
TO jest moja wypowiedx i ja moge tu przeciez powiedziec, co myślę.
Udowadniać ci niczego nie będę ani dyskutowac o mojej tolerancji czy nietolerancji.
Na to po prostu szkoda moich słów...
Ale moim poprzedniczkom musze przyznać, zę kiedyś to było urocze dziecko.
Nie to, co teraz :/
Hmmm...po pierwsze wcale nie mam zamiaru Cię rozszarpywać. Myślę, że mój "napad" na Ciebie jest przejawem mojej nerwowości, tak już mam. Myślę, że komentarze w stylu porównywania do osób homoseksualnych, lub też innych na jakikolwiek inny sposób są trochę agresywne, stąd moja odpowiedź. Ale masz z pewnością rację, że sama nie wykazałam się tolernacją na zdanie innej osoby, jakiekolwiek by ono nie było. Wiem o tym dobrze. Nie wiem jednak który rodzaj nietolerancji jest bardziej krzywdzący...Pozdrawiam:)
Przyznam, że mnie też trochę poniosło. cóz po prostu kiedys Danile mi sie podobał, ale to jak wygląda teraz i to, ze komuś się podoba (przynajmniej to zdjęcie) mnie po prostu zdenerwowało. :(
Zawiodłam się i tyle.
To nei ejst przejaw mojej nietolerancji. Nie jestem z Młodziezy Wszechpolskiej skoro jestem jej przeciwna!
Pozdrawaim!
He, dobrze dojść do porozumienia. Wiadomo, że każdego emocje nieraz poniosą, ale trzeba z tym walczyć. Widać ja nie robię takich postępów jakie bym chciała:) Wiem, że nie wyszedł na zdjęciu dobrze, ale wydawało mi się, że to widać, iż zdjęcie jest robione z zaskoczenia. Dlatego strasznie zdenerwowały mnie komentarze w ten sposób wypowiadane. A co do tolerancji, to pomyślałam sobie, że nawet jeśli ktoś jest raczej osobą tolernacyjną, to nieraz niepostrzeżenie wyrazi swoje myśli w trochę nietolerancyjny sposób, nie zdając sobie z tego sprawy. Tak jak ja, gdy nie spodobał mi się Twój komentarz:) Pozdrawiam:D
Wiem. Ja tez nie byłąm wporządku, więc za to chciałabym przeprosić.
I również ciesze się, ze doszłyśmy do zgody.
POzdrawiam serdecznie!
Jestem ciekawa ile masz lat!!! :/:/:/ Daniel jest mało sexi :/:/:/ jak już powiedziałam, kiedyś był przystojniejszy!!!
On nie jest az tak brzydki,ale rzeczywiscie kiedys byl bardziej sweet:D:D:D teraz wyglada na starszego niz jest.