Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

sluchajcie w mojej szkole w rownoleglej klasie(czyli 6) jest taki chlopak(Krystian)ktory jest zabijczo do niego podobny mowie wam jak diwe krople wody i jeszcze jedno mam jego numer wiec jak chceci to moge wam go podac(mowie najszczersza prawde)

alex_37

Hehe pewnie dawaj:P Bardzo bym prosiła o jego numer:))

POzdrawiam:*

No to se poflirtuje;p

alex_37

W mojej klasie też jest koleś bardzo podony (ksywa harry) ;PPP

ccaaroline

to daj jego GG..............................

oliaa

Widzę że mamy tu "Stowarzyszenie zdziwiaczałych nastolatek" przypatrujące sie kolesią co sa podobne do Danielka:PPPPPPP 6 klasa podstawowa..<hm> Troche za stara jestem.....jakbys dała tego Daniela co jest w moim wieku i widnieje tu na zdjęciu to Yo bym poleciała

oliaa

niestety nie mam jego gg a szkoda bo bym wam podala

alex_37

Phi... u mnie w szkole jest chłopaczek nieziemsko podobny do Blooma :D Ciacho jakich mało :D
Pomyślcie, że może gdzieś chodzić po świecie osoba podobna do Was... głupie uczuczie, mieć sobowtóra i nie wiedzieć o tym.

Nazgulek

A masz jego zdjęcie????:P Mufafafafafafaa

malabardzoczarna

Udało mi się zrobić jedną fotkę z ukrycia, ale niestety niezbyt dobrze widać go. Poluję teraz na niego i mam nadzieję, że do końca kwietnia zrealizuję swój niecny plan ;)

alex_37

Ja też go znam i powiem jedno, jed diabelsko do niego podobny.

malabardzoczarna

eeeh :P powiem jedno- nie lubie młodszych facetrów ;) chociaż jednego mam na wymiane teraz i niezłe ciacho :P no ale na przykład mój chłopak jest starszy a prawie taki sam jak danielek:D identyczny powiedziałabym :P wiec o co tyle szumu?:P jest dużo ludzi podobnnych do siebie :P

alex_37

Troszke nie rozumiem Twoich zamiarów?? a pozatym co to ma na celu??? o co Ci wogóle chodzi..? <ŻaL.pL> chciałabys aby ktos tak rozdawał Twój numer i necie??? Ludzie zastanówcie sie troszke co piszecie....!!!

ewa46k

A moze chłopak nie chce aby jakies obce dziewczyny go nagabywały tylko dlatego, że jest podobny do Daniela? Bo mój kuzyn, który różni się od Daniela tylko kolorem włosów, oczu i tym, że nosi okulary, nie znosi, jak się go do niego porównuje, albo jak laski go zaczepiają dlatego, że jest podobny i w ogóle. Jaki sens w dawaniu tego numeru? Ehh...

Callisto

zemsta :p i tyle ;}nie bede opowieadac mojej historii

alex_37

EHH a zna ktoś kogoś podobnego do Alana Rickmana;>Bardzo bym chciałą...:P

Pzdro:D

mauvais

hihi... trzeba zorganizowac jakis zjazd ludzi podobnych do naszych Lovów :D moze da któras ogłoszenie?! :D

... z tymi numerami to troszke chamskie, wiec nie bede sie w to włączac i powstrzymam ogromna chce zadzwonienia do tego chłopaczka (cztery lata młodszy :P co to jest... ghm... podefilia?)
no a tak własciewie to było by fajnie jak byscie jakies zdjecia załatwiły, tak, zebysmy mogły ocenic czy zeczywiscie sa podobni :P

... jak ostatnio byłam w Arkadi to poszłam do sklepu Tommy Hilfiger'a i tam w obsłudze był tez podobny do Bloom'a musze powiedziec ze nawet ładniejszy :D ... hihih.... klony czy co?! 0.o

pozdrof
łysa

alex_37

O jacie.. dziewczyno jak ja bym nim byla bym cie wyba wyrzuciła przez zamkniete drzwi ... Chciałabys zeby ktos tak rozprowadzał twój numer na jakiś forach??